LUNCH DATE

IMG_4101 IMG_4098 IMG_4102 IMG_4106 IMG_4104 IMG_4107 IMG_4108En jätte god lunch för några månader sedan faktiskt. Har helt glömt visa er dessa bilder. Det är ifrån restaurangen Taverna som ligger mitt på Stureplan. Ett välkänt ställe som är super mysig och funkar alltid. Maten är super super god men den är absolut god. Inget dåligt alls. Men om du frågar mina bröder är det IKKE gott, men det är så jädrans kräsna hela tiden!! Jag tycker är got 🙂

Det har både god lunch och middags meny och lätt godaste glassen i stan vad jag vet iallafall 🙂

Så ett litet mattips från mig. Vet att ni gillar sånt 🙂

Blev himla sugen nu på pistach glass!! Om ni inte visste det så är det min favorit glass <3

Puss!

 

1 reaktion på “LUNCH DATE”

  • Du Bianca skriver:

    Har du gjort Icecream in a bag, såg det på ett mat program. En plastpåse med is, en plastpåse med vanlig mjölk, ett fjun socker och en droppe vanilj. Man lägger ner mjölkpåsen försluten i ispåsen, där man även strö på salt för att det skall frysa bättre innan man lägger i milkpåsen. förslut båda o sen rister man påsarna till glass i tio minuter. Ispåsar med massor av is på ICA m.m. för 25 kr eller ta vad man har hemma i is. Låter rörigt men kolla på youtube, jädrig enkelt roligt. Du kan ju smaksätta med vad som sen när du är icecream woman. Du kanske kan startar Biancas Icecream in a bag Food Truck.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *