A DINNER AT LA PERLA

Tillbaka på min favvo restaurang La Perla 🙂 Blir hungrig bara jag ser deras ytterdörr haha

Inredning är såå mysig och fin! Känns verkligen som man kommer hem till pappa & Åsa på middag

Än en gång, så mysigt <3

Kanske det bästa & godaste jag vet… focaccia bröd!!!!

Pappa & Benjamin i ett nötskal, ska alltid spela stela mot varandra hehe

Helt förälskad i dessa lampor! Vill ha det såhär i min kommande lägenhet for sure!

Inte världens bästa bild haha men bättre än inget 🙂

Denna förrätt alltså <3 Svamsoppa med tryffelsmör i & färsk foccacia som man doppar i soppan… Kan säga att detta är så fruktansvärt stört gott!!

Mina älskade friterade blomkåls krocketter som jag ätit sedan jag var liten. DRÖM!

Helt inne i min soppa haha

Okej, vet att jag säger att allt är godaste någonsin haha! Men denna jordgubbsdrink som Åsa gör är verkligen den GODASTE drinken jag någonsiiiiiin druckit! Ni måste beställa denna om ni är på La Perla <3

3 olika carpaccio till tredje förrätt (haha mycket mat på denna restaurang) Till vänster är det kallrökt lax med potatissallad (juletider nu vettni) imitten är det en kronärtkock carpaccioa med avokado, ruccola & citron över (så fräsch & god) och sedan en klassiskt carpaccio 🙂 Mums!

Just nu är det avsmaknings meny på restaurangen och detta är en av det 3 varmrätterna är detta ovan. 3 olika raviolis från heaven så att säga. Man kan också beställa lammet eller deras hamburgare <3

Familjen som älskar att ÄTA! Det är verkligen det enda vi gör här nere nu haha.

Åsa var lite nyttigare & tog kallrökta laxen till varmrätt. Jag tyvärr hatar kallrökt lax :/ Hatar allt som är rått.

Godaste ananas carpaccion med pistach glass till efterrätt! Du kan välja mellan denna, saffrans pannacotta eller tiramisu. Eller göra som oss & ta in alla 3 🙂

Väldigt nöjd tjej efter en super pang middag!

Ja som ni förstår efter alla dessa år så älskar jag pappas mat. Kanske saknar hans pasta lite men det har vi tvingat kocken att göra ändå till oss haha. Vi kör skiten ur kocken här kan jag lova haha!

Just nu ligger vi alla i soffan efter att blivit serverad pannkakor till frukost! Idag blir ännu en äta dag, det är ju trots allt söndag. Snart ska bi bege oss till restaurangen och äta dagens brunch och sedan ikväll blir det långkok på spisen. Oliver ska laga italiens klassiska söndags pasta, nämligen pasta shoot (vet inte hur det stavas dock).

Har typ endast bilder ifrån allt vi äter härifrån hehe så blir mest frukost/lunch/middags inlägg här. Men ska försöka få upp lite andra bilder också.

PUSS!

3 reaktioner på “A DINNER AT LA PERLA”

  • anna skriver:

    allt ser sååå himla gott ut:-) har idag bokat en resa till mallorca och åker dit i augusti, ett besök på La perla måste och SKA det bli (största anledningen till att vi åker). Hur långt innan måste man boka bord, räcker det någon vecka innan? Ha en fortsatt härlig semester

  • Marie skriver:

    Jaaaaa helt underbar mat på denna fantastiska restaurang! Svampsoppan magisk och blomkåls krocketterna bland det godaste vi ätit. Vem kan tro det är blomkål ;-). Vi var nere på vår årliga Palma-resa i oktober och kommer återvända i början av oktober även nästa år. Då blir det helt klart ett besök på La Perla igen!

    Hälsa pappa och Åsa så gott från Marie & Mikael (som bl.a snackade JAS-plan med Emilio efter middagen) och TACK än en gång för den superba maten!!!

    Há nu en underbar jul tillsammans. Kram!

  • Elin skriver:

    Hej Bianca! Jag älskar att läsa din blogg! Men sen du bytte, blir jag super irriterad på att det tar sån lång tid att ladda upp bilderna. Kanske något du kan nämna för dem som arbetar på Modette.

    Puss Elin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *