NUDE LOVED

-This post contains adlinks-

_dsc5602
_dsc5605
_dsc5607

_dsc5615-1

_dsc5618

_dsc5610

_dsc5608

_dsc5612
Mysklänning (liknande här ) // Halsduk här  // Väska Ysl // Skor här 

Här kommer en liten outfit från några dagar sedan som jag hade på mig när vi strosade runt i stan. Det var lite kallt men älskar kombon med färgerna. Ni vet ju att jag älskar nude färger liksom 🙂 Jag hittade inte denna mysiga tröja som jag har som klänning på hemsidan hos h&m men vet att den finns kvar i butik. Har levt i den hela vintern kan jag lova haha!

Sorry för dålig uppdatering men det har ärligt talat tagit mig 3 hela dagar för att ladda upp dessa bilder haha! Galet dåligt nät men jag tror vi har löst problemet lite bättre så förhoppningsvis kommer det bli bättre uppdatering här nu.

Och om det vore nog så har min mobil pajat ännu mer. Min kamera funkar fortfarande inte på min mobil ( jag vet, det är mitt fel att jag inte löst problemet än) men nu har min instagram knasat sig att bilder jag för över till instagram tappar all sin redigering och återgår till originalformat!!! Så irriterande och ingen verkar veta hur jag ska lösa det heller?!?! Om ni vet hur man gör får ni gärna kommentera nedan 🙂

NU ska vi in till stan för lite ärenden och sedan hem igen, ta en powerwalk sedan får vi se hur kvällen blir. Antar att det blir middag hemma + film i soffan, som alla andra kvällar här vilket är sååå skönt <3

PUSS <33

21 reaktioner på “NUDE LOVED”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *