LÅT MIG PRESENTERA MIN NYA PARFYM LEI DI SERA

– I samarbete med nordicfeel.se

Foto av: @paulinatorbjornsen

Okej…. Jag blir helt pirrig när jag skriver detta och när jag ser bilderna på min NYA parfym Lei di Sera!!!!! Hur fin kan en parfym vara?! Den är så vacker och den luktar helt GUDOMLIGT.

Känslan på dom här bilderna beskriver doften av min parfym. Jag beskriver Lei di Sera som en kvällsversion av min tidigare doft Lei, den är perfekt som kvällsdoft till middagar/fest.

Toppnoter: Apelsin och mandarin

Hjärtnoter: Gardenia, honung, jasmin, apelsinblomma, persika, äpple

Basnoter: Patchouli, trä, karamell, lakrits, bivax

Namnet Lei di Sera betyder just ”hon på natten” vilket jag tycker är det perfekta namnet i förhållande till doften som är lite tyngre/kryddigare och helt MAGISK!!!

Parfymen är självklart cruelty free och vegansk.

Hur FIN är färgen på vätskan? Jag är så nöjd och så stolt och jag hoppas att ni kommer älskar Lei di Sera lika mycket som ni älskade den förra <3

Detta är min powerparfym som jag sätter på mig när jag vill känna mig kvinnlig och addera lite extra power, jag blir självsäker med denna parfym på mig. Jag får så sjukt mycket komplimanger och frågor om vilken parfym jag har när jag använder denna. Vilket gör mig så stolt och peppad på att släppa den, och låta alla er få känna doften av den mest perfekta parfymen någonsin. Jag har alltid sedan jag var tonåring haft en dagsparfym som är lite lättre, och sedan en lite tyngre kryddigare doft på kvällarna. Enligt mig är det bland det bästa som finns när man ska iväg på något och precis innan man går utanför dörren tar man flera sprut av sin favorit parfym. Jag får så mycket powerkänsla då och känner mig så kvinnlig, för mig finns det ingen bättre kvällsdoft än Lei di Sera <3 Jag vill även denna gång lansera en parfym som stärker kvinnans starka och grymma sidor. När jag sätter på mig Lei di Sera så vågar jag ta plats, jag vågar ta för mig och jag känner mig självsäker.

Ikväll 19.00 går det att köpa min parfym hos världens bästa Nordicfeel, ni kommer till parfymen direkt HÄR. Parfymen är limited edition och säljs endast hos Nordicfeel, parfymen kostar 599kr och kommer i 50ml.

Jag är så kär i min nya parfym, och jag hoppas att ni som köper den kommer bli lika förälskade <3

44 reaktioner på “LÅT MIG PRESENTERA MIN NYA PARFYM LEI DI SERA”

 • V skriver:

  Har deras sida kraschat eller nåt.. kommer inte in

 • Emilia skriver:

  Hej finaste Bianca! Vart är fin gråa silkesklänning ifrån? SÅ fin. Kärlek <3

 • Nathalie skriver:

  Åh vad kul! GRATTIS! Önskar att jag hade råd, det låter som att den luktar mums!

 • Amelia skriver:

  Du är så snygg och vacker Bianca !
  Och verkligen otroligt duktig !!!!!! 😘😘

 • Rebecka skriver:

  Alltså wow Bianca!! Du är fantastisk! Och så vacker😍😍 vart kommer den där sidenklänningen ifrån? Sjukt snygg!! BEHÖVER DEN I MITT LIV

 • Sandra skriver:

  Wow så fina bilder! Så vacker du är, och flaskan är sjukt fin! :-*

 • Dixi Wonderland skriver:

  Du är så himla vacker Bianca 😀

 • Viktoria skriver:

  Är det bara jag som inte kommer in på Nordic feel.. det bara snurrar .. prövat på både telefon o laptop.
  😭

 • Pernilla skriver:

  OCH JÄVLAR!!! Vad snygg du är kvinna!!!!!

 • FILIPPA ML skriver:

  Du är så sjuuukt snygg!! Grattis till parfymen också! Du är GRYM!! <3
  https://nouw.com/filippaml

 • . skriver:

  kommer inte in på sidan 🙁

 • Amanda skriver:

  Du är såååå grym! Jag har beställt parfym nu.. lyckades äntligen komma in på sidan! Längtar tills den kommer så man kan få njuta av den ♡

 • Sandra skriver:

  Varifrån kommer klänningen? Sååå snygg 😍

 • Lina skriver:

  Alltså hur snygg får man va! 😍 satt bänkad kl 19 för att uppdatera sidan och få tag i parfymen då jag missade förra. Efter överbelastad sida lyckades jag göra en beställning 22:20, haha! Så taggad 😍

 • Victoria skriver:

  Var är sidenklänningen ifrån?? Så snygg!!!

 • Rebecca skriver:

  Åh så kul! Hoppas du får en fortsatt fin vecka! Besök gärna min blogg där jag skriver om bland annat psykisk ohälsa för att minska stigmatisering och tabu-tänket som finns i dagens samhälle! Kramar <3

 • Petra skriver:

  Lyckades också klicka hem en parfym i morse. Litar på att den doftar gott.

 • Marthe skriver:

  Wow, Bianca, for en succé. Gratulerer 😃
  Etter å ha sittet i over 2 timer i går, fikk jeg endelig tak i den 🙌🏼 Nå bare gleder jeg meg til jeg finner den i postkassen min!

 • Mikaela skriver:

  Måste bara fråga vart din vita klänningen kommer ifrån som du har på dig på din instastory? När du sjunger och spelar gitar 😊

 • Julia skriver:

  Snygga klänningar 🙂

 • samantha skriver:

  asså wow vilka bilder, work it girl!

 • Chrissy skriver:

  Hej Bianca det glädjer mig att det går bra för dig 🙂
  Det ända tråkiga är att du inte svarar på folks frågor här på bloggen viket du gjorde förut i mycket större utsträckning!
  Jag har ställt en fråga vid tre tillfällen men inte fått svar hur som helst så kommer jag inte ställa fler frågor till dig!
  Ha det så bra.

  • Linda skriver:

   Hon kan ju omöjligt ha tid att svara på alla frågor. Dessutom är det alltid samma gamla frågor… vilken strl har du på klänningen,.. hur går det med Phillippe… vad kan jag få tag på din tröja… Jag skulle inte orka upprepa mig 72ggr om dagen haha 🙂

   • Chrissy skriver:

    Hej Linda! Min fråga hade inte med kläder att göra!
    Min fråga var vart hon har gjort sina läppar, för att jag vill också göra det på en seriös klinik!
    Och det var allt, men jag tänker inte ställa flera frågor för man får ju inga svar längre.

    • Anna B skriver:

     *chrissy?? 🌺🌸 ,, shapeby heter kliniken som bianca har gjort sina läppar!! 💋👄*

    • Linn skriver:

     Ofta har hon ju redan svarat på frågorna eller så kan du hitta svaret du söke genom att leta runt lite. Tycker själv att det är lite halvstörigt att läsa samma frågor gång på gång som man vet att hon redan svarat på 😉

 • Anna skriver:

  Noterar att ni tagit bort kommentarer om bilderna och ställer mig väldigt frågande till det. För egen del kommenterade jag minspelet på bilderna o att någon ansvarig för plåtningen borde agerat men att B ändå är väldigt vacker. Att censurera bort en sådan kommentar o endast tillåta kraftigt positiva kommentarer men inget annat (menar givetvis inte att man ska använda vilka uttryck som helst) verkar som en överdriven censur. Väljer man att vara så offentlig behöver man nog vara balanserad nog att i vart fall kunna låta enstaka åsikter passera. Du har vidare i tidigare inlägg sagt att du är positiv till konstruktiv kritik – men vad jag kan se tas även dessa bort och bara rosor o hjärtan godkänns. Att helt ta bort allt som inte endast överöser med positiva kommentarer, även konstruktiv kritik, blir för obalanserat och de kommentarer som tagits bort är verkligen inte hela världen. En överdriven reaktion. Vidare är det många som önskar svar på enkla o korta frågor och om inte B personligen hinner svara kunde väl någon stödja med det.

  • hanna skriver:

   Jag förstår hur du tänker. Men jag skulle vilja ta det ett steg längre och fråga om denna reflektion om demokrati verkligen är relevant på kommentarsfältet av just detta blogginlägg? Finns det kanske några andra sammanhang där denna diskussion har större inverkan? Du är vältalig och jag vet så många sammanhang där jag anser att din kommentar verkligen behövs!! Men i en 23-årings kommentarsfält när hon lanserar sin nya parfym..? Att Bianca inte bytte ansiktsuttryck på någon pose var helt enkelt inte en dealbreaker för syftet. Kan det vara därför din kommentar blev raderad då det kanske var onödigt att flytta fokus från parfymlanseringen till Biancas mun? 🙂

   • Anna skriver:

    Kan säkert vara så att ett skäl till att kommentarerna togs bort beror på det du, Hanna, beskriver. Och visst finns det andra forum som är viktiga att påverka i – vilket jag också gör. Biancas sida är inte av högsta intresse för mig personligen men med unga döttrar som tittar på det Bianca gör blir det indirekt intressant. Därför ser jag det också som sunt att inte allt som B gör eller säger blir helt oemotsagt i alla lägen -tycker det behövs lite balans ibland. Sen är det också min personliga uppfattning att en person som väljer att vara offentlig och i stor utsträckning leva på sina sociala kanaler inte bara kan kräva att alla ska hålla med och bara skicka hjärtan osv (vilket jag dock gjort när jag tycker b gör något viktigt o bra – tex när hon lyfter vikten av psykisk ohälsa som ökar i samhället). Men jag tänker att det finns säkert många som tycker på ett annat sätt. Men inlägg som är mindre positiva kan kanske också stötta B i att hitta balans. Alla blir tvungna att hantera fred-back i sitt liv – men man väljer själv om man tar till sig o ändrar något eller inte. Vill också vara tydlig med att jag inte uttryckt något om B mun, bara minspelet då hon själv hänvisar till någon form av känsla hon vill förmedla ( vilket jag anser misslyckas och det ser jag som ett stort ansvar också kopplat till teamet runt B) som jag inte alls kan uppfatta/se – och uppenbarligen inte alla andra heller. Min kommentar är alltså kopplad till B egna uttalanden. Uppskattar din konstruktiva kommentar.

  • Carro skriver:

   Tycker också det är mycket märkligt att endast positiva kommentarer får vara kvar. Att skriva att det ser konstigt ut med öppen mun på alla bilder, omg vilken sad kommentar 🙁 selektiv i kommentarerna ser jag 😅

 • Frida skriver:

  Fan vad grymt! Snygga bilder, snygg parfym och snyggt jobbat! Grymt Bianca, keep it up!

 • SARALEO.SE skriver:

  Men åh så roligt!
  Du är SÅ DUKTIG vännen, allt du gör blir helt magiskt! Ha det superfint ❥

 • Eva skriver:

  Fin flaska spännande o se hur den doftar. Fråga var kommer din vita kavaj ifrån ? Kram Eva

 • Ramona skriver:

  Jag fick hem din nya parfym i brevlådan idag och måste bara säga att den är över förväntan👌🏼 Din förra parfym bär jag dagligen och jag älskar den ,men den nya är helt fantastisk ! Det blir min nya favorit!! Tack Bianca 😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *