JAG ÄLSKAR DIG

GRATTIS MIN BÄSTA VÄN PÅ DIN STORA DAG <3 

Idag är det ingen vanlig dag!!! För enligt Benji så är det världens absolut viktigaste och största dag idag haha!! Nämligen hans FÖDELSEDAG!!!!! Kan inte förstå att min lilla lillebror nu är 21 år…!?!?! Vad hände liksom? När blev vi alla såhär stora haha. Nästa år fyller Oliver 30 år liksom…. HELT SJUKt JU!!!

Det är alltid lika enkelt men samtidigt lika svårt för mig att försöka förklara min och Benjamins relation till alla er. Hur förklarar men en så nära och tajt relation som vi har. Hur ska ni kunna förstå liksom?! Menmen… jag har typ gett upp det där nu haha.

Benjamin. Detta är till dig.

Du är min allra bästa vän. Många pratar om att man så länge letar efter den stora kärleken i livet…. Men jag har redan hittat den. I dig och mig. I oss <3 Du är inte bara min bror Benjamin. Du min bästa vän och det absolut närmaste jag har. Du är min tvillingbror, mitt allt! Du förstår mig som ingen annan gör för vi fungerar ju exakt likadant. Vi har samma känslor, vi tänker likadant, vi fungerar likadant och alla som känner oss säger att vi är exakt samma person fast i 2 olika kroppar. Att jag har bröst och du en snopp haha.

Det finns ingen som får mig att skratta så som du när du är på ditt sjuka humor. När du är inne i din värld. Du är den roligaste jag vet!! Det finns ingen som får mig att gråta som du. Men det är bara glädjetårar. Glädjetårar till din oerhört vackra musik. Det är ju inga andra än vi som är närmast dig som känner till hur vackra melodier du skriver där på ditt piano när du är ledsen. Alla toner som går rakt in i hjärtat och hur du över en natt hade kunnat bli en av världens bästa filmmusiker.

Det finns ingen som lagar så god mat åt mig som du. Din talang i köket är något man inte ser ofta. Jag har handen på hjärtat aldrig ätit godare mat än just den du lagar i mammas kök. Förstår inte vart du får allt ifrån…. Du måste ha födds med en superkropp som klarar av ALLT utan en enda lektion. Det bara finns inom dig. Det finns heller ingen som gör mig så irriterad som du haha. Du gör mig helt jävla galen ibland!!! Så galen att jag vill slå sönder dörrar och glas. Men det hör ju till om man är så nära syskon som du och jag är.

Jag hade inte kunna leva utan dig. Du betyder ALLT för mig och så länge du är lycklig så är jag lycklig. Din framtid är min framtid och jag är såååååååå jävla TAGGAD på att se dig ta över världen med din musik och matlagning (vet att du kommer öppna restauranger tillslut). Min största rädsla i livet är att någon av oss ska försvinna för vi klarar oss inte utan varandra. Vi är världens bästa team som lyfter varandra till skyarna. När folk pratar om att visa stöd hit och dit och att man älskar att vara med människor som ger en en otrolig energi… Dem fattar inte att dem drömmer om att ha vår relation. För vi pushar varandra till att bli den bästa Benjamin och Bianca vi kan bli!!!! Den bästa känslan jag vet är efter att få hänga med dig i några timmar. Få äta din mat, lyssna på din musik och se din passion för allt du gör komma till verklighet. Se din kreativitet och ditt driv!! Det finns ingenting i världen som ger mig så mycket inspiration. Du är anledning till varför jag är där jag är idag. För så länge du tror på mig så vet jag att jag är på rätt spår.

Jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva och jag hade kunnat sitta här en hel dag och skriva om hur mycket du betyder för mig och berätta om alla sjuka historier vi har tillsammans.

Tack för att jag fick den största gåvan i världens. Att få vara din storasyster och ditt största fan. DU ÄR MITT ALLT OCH JAG LOVAR ATT FINNAS DÄR FÖR DIG VARJE DAG FÖR RESTEN AV MITT LIV <3 

 

 

23 reaktioner på “JAG ÄLSKAR DIG”

 • Jonathan Meijer skriver:

  Jag älskar dig Bianca, dig och den så underbara Benji, ni e så fina xoxo
  Puss och kran jag hoppas ni får det så fantastiskt härligt på din lillbroras stora dag! <3

 • Lina skriver:

  Tråkigt att man inte kan se det fina relation ni har mellan varandra 🙂 Det är bara bråk, bråk och bråk

 • Vendela skriver:

  Blir helt tårögd, så otroligt fint skrivet❤️ Grattis på födelsedagen Benjamin😊 Tack Bianca för din fina blogg, underbara parfymer, fina fodral till datorn och vackra smycken❤️ Du är en enormt bra och underbar förebild❤️

 • Lina skriver:

  Jag menar tråkigt att man inte kan se det fina relation ni har mellan varandra på Wahlgrens Värld. Där ser man bara bråk&bråk&bråk. 🙂

 • Åsa skriver:

  Sååå fint skrivet! Stort grattis till Benjamin! ❤️❤️

 • Jessica skriver:

  Jag gråter. Finns inga ord att beskriva . Du är bäst Bianca

 • Anna skriver:

  Åh gud <3 Sitter på lunchen och får bita mig i läppen. Klump i halsen. Så vackert. Och jag förstår dig, jag har en tvillingsyster som är min bästa vän, mitt allt. Ta hand om varandra och grattis till Benjamin 🙂

 • Anne skriver:

  Stort grattis till fina Benji🎂💐🍭. Fantastisk syskon-kärlek. 😍 Så fint skrivet av dig miss B. Man gråter ju 😢. Alldeles underbart 🤗

 • Amanda skriver:

  Men alltså ååå vad fint skrivet!! Ni är det absolut finaste som finns!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Så fint skrivet och Grattis Benjamin på födelsedagen 😀

 • Maja skriver:

  hej jag undrade var den vita blusen du har haft på dig en del i säsong 2 i Wahlgrens värld är från? (episode 8,När du har klädförsäljning hos din mamma) den är super sött och har korta armar. Jag älskar din nya samling, den är hur fin omg!!!!!Jag ser också fram emot säsong 4 säsongen av Wahlgrens värld<3<3
  Kram

 • anettelärjedal skriver:

  GRATTIS BENJAMIN.Fantastiskt Bianca att kunna vara stolt och glad för syskon.Kärlek kommer o går ,syskon består.Njut av hösten,kram på er.

 • Sara skriver:

  Åh kan relatera så mycket till min egna bror! Det är fantastiskt att få ha möjlighetn att va bästa vän med sitt syskon ❤️

 • Lena skriver:

  Verkligen fint skrivet!! Har också en väldigt fin relation med mina syskon 💕💕💕

 • Mia skriver:

  Dör vad fint! Tänk ett ha någon som du har Benjamin.

 • Bea skriver:

  Ni har så himla fin relation 😍 och grattis på födelsedagen Benjamin! 🎉

  Föresten, du är så sjukt vacker just nu (alltid varit så klart!) men just nu tycker jag otroligt mycket om sminkningen och hårstylingen du har – kan du inte snälla göra en video om det, som du är på nästsista bilen, på dig och Benjamin 😇🤩

 • Eva skriver:

  Bianca du har en jätte fin röst varför gör du inte en stuido platta du är grym Kan så mkt mer än du tror.

  Bianca Wahlgren Ingrosso & Malin Eriksson – Kan Det Bli Vi Två

  Kram Eva

 • Anita skriver:

  Så smukt skrevet ❤️

 • Agneta skriver:

  Fint Bianca jag har 5 bröder jag älskar . Synd att man aldrig ser det i er serie att ni är så lika . Där framkommer bara att du tycker han är lat och bortskämd .. så ändra gärna lite så man förstår. Kram

 • Jimmie skriver:

  vill börja med att säga att de var riktigt fina bilder.undrar om du kommer ha nån fanträff nångång hade velat träffa dig.undrar också om man kan ställa lite frågor känns som jag skulle vilja fråga väldigt mycke.du värkar ju va öppen och trevlig av dig

 • Cina skriver:

  Ni är alla så fina, men jag måste bara få veta … Det här vita luddet som man ser på nästan alla kläder som fotograferas. Var kommer det ifrån? Det finns på dina, på Benjamins och kanske på någon mer … Har ni Pingvin? Alltså, jag vill verkligen INTE vara elak, jag är bara nyfiken på vad som HÄNDER? Snälla, ta inte illa upp, men någon i er allra närmaste omkrets luddar av sig as fuck! Kramar. kramar! /Cina

 • Anna skriver:

  Fantastiskt vackert skrivet Bianca! Så lyckligt lottade är ni som har en underbar syskonrelation!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *