FYFAN VA GOTT

Igår stod familjemiddag på schemat för att fira Benjamin IGEN på en av våra absoluta favoritrestauranger i Sthlm. Nämligen den italienska godbiten Den Gamle Och Havet. Den ägs av några familjekompisar till oss (alla italienare känner varandra i denna stad haha) och vi älskar att komma hit.

Det har tom blivit en liten tradition att vi alltid firar Benjamins födelsedag där.

Jag, mami och Dino satt och mös i soffan i väntan på mat. Vi var så otroligt hungriga allihopa!

Jag hade på min en gammal klänning ifrån Zara.

Mitt emot oss hade vi morbror Linus (ja han är fortfarande singel och heter @linuswahlgren på instagram) och Mellis <3

Nicke & Nilla <3

Vi beställde in en hel del förrätter men jag hann bara fota dessa två härligheter.

Burrata som är bland det godaste jag vet är saftiga och smakrika vitlöksbröd….!!!!! Asså vitlöksbröd måste ju vara det absolut godaste som finns <3

Melina tog in deras gräddiga pasta med kyckling. Jag är inte lika förtjust i den rätten som hon är då jag tycker den saknar lite fräschör och något extra.

Men jag däremot ÄLSKAR deras vongole.

Jag beställer alltid vongole med extra vitlök för att jag vet att det är en rätt som inte alltid blir perfekt. Men med lite extra vitlök så blir det alltid gott. Tips!

Benjamin har verkligen världens bästa och skönaste vänner <3

Avslutade självklart med en tiramisutårta som restaurangen överrasskade oss med.

Bästa Cristian som alltid tar hand om oss och speciellt Benjamin så fint.

Tredje hjulet….. Vi måste fixa en tjej till Linus asap!

Benjamin & Cristian 🙂 

Vilket härligt väder man vaknar upp till idag då! Älskar söndagar!! På schemat så står idag ansiktsbehandling, podd på mitt kontor och sedan fitting med en stylist Sebastian som ska styla mig inför min största plåtning NÅNSIN nästa Måndag…..!!!!!! Fan nu börjar det närma sig allting 🙂

Jag vaknade upp utvilad och pigg imorse, gjorde mig en god brunch (kolla instastory), städade hela lägenheten och nu sitter jag är och jobbar lite på datorn. Ikväll kommer Phillipe hem ifrån Göteborg så då ska vi mys tillsammans innan jag åker till Milano imorgon för jobb angående det ovan som är mitt hemliga projekt… 🙂

Såg att ni är några som undrat ifall jag och Phillipe har gjort slut och det kan jag säga att det har vi inte. Så ni behöver ni inte oroa er längre 🙂

PUSS <3

 

27 reaktioner på “FYFAN VA GOTT”

 • Malin skriver:

  Så härligt att höra att ni inte har gjort slut. Du har inte skrivit nått om honom alls. Att du inte saknar honom o dyligt som du alltid annars brukar göra. Så därför tror jag att många har undrat hur det är mellan er. Men det var skönt att höra att det inte är slut. Visst är det härligt med spa behandling. Det brukar jag också unna mig lite då o då👍härligt att se att ni hade en fantastisk middag med familj o vänner. Ha en fin söndag❤❤❤

 • Eva skriver:

  Hej. Noterade hunden. Är det en restaurang där små hundar som sitter i väska är välkomna eller var det bara för att ni känner ägarna? Ska adoptera en liten hund om en månad och letar efter barer och restauranger där liten hund är välkommen. Vill ju inte helt sluta äta och dricka även på krogen bara för att jag skaffar hund. Så om hunden får vara med ett par timmar är det ju perfekt. Fin familj du har – måste vara underbart att stå så nära varandra. Och ha så kul ihop som ni verkar ha. Tack på förhand (om du hinner svara). // Eva

 • Helena skriver:

  Det är sjukt att Linus är över 40 år, det kan man inte tro! Riktigt snygg morbror du har 😉 Tyvärr är jag nog liiiite för ung för honom bara haha 😉

 • amanda skriver:

  Men åååh så härligt och gott det ser ut<3333mums<3<3<3Du är grym Bianca' glöm inte det!!!!!!! Sen måste jag bara säga att din parfym lei de Sera doftar HELT FANTASTISKT!!!! Är i chock??? så sjukt att du har skapat den och fått fram den doften. WOW WOW WOW. Dock är jag så ledsen för det var bara min kompis som hann köpa parfymen, inte jag :((((((((((( Så det skulle ju vara guld om det blev en 3.0 för jag är KÄR. Förstår dock om du inte har tid såklart då du har fullt upp med hur mycket som helst' speciellt nu också med datafodralen, wow alltså förstår inte hur du har kraft och driv<3kär i dig och din business.
  Men ville bara påpeka det att jag tror att många vill ha en tredje parfym' så synd att det är limited edition:((( VILL SÅ GÄRNA HAAA.

  Samma sak gällande din smyckeskollektion' har 3 guld ringar där ifrån ( världens snyggaste ) men halsbanden verkar vara slut ÖVERALLT:(((( SÅ LEDSEN. Men samtidigt possitivt då det har varit sjuk efterfråga så det ska du vara jävligt stolt över. Sinnesjukt hur mycket du jobbar<3<3<3
  Ta hand om dig:)<3<3<3 No press<3

 • Ida skriver:

  Haha jag älskar att du försöker fixa någon åt honom (Linus), de skulle va roligt att veta vad du söker för tjej åt honom. 😂

 • Nicky skriver:

  Vart kommer spegeln i ditt rum,hyllorna på sidan och bordet ifrån???

 • Jennie skriver:

  Hej. Bianca jag är singel jag skulle vilja ha kontakt med linus hur gör man då? ☺

 • Emi skriver:

  Var den snygge Philippe har tagit vägen?:)

 • Malin skriver:

  Linus är så snygg!!!

 • Eva skriver:

  Skrev en kommentar tidigare idag som tydligen fastnade någonstans…

  Min fråga till dig Bianco var om man får ha med småhundar (i väska) in på den restaurangen? Eller om det bara var för att du/ni känner de som äger den. Jag letar hela tiden efter ställen – barer, restauranger – dit jag kan gå och ta med min lilla hund (i väska).

 • Eva skriver:

  Jag är en snygg, social och glad tjej. Japp man får säga att man är snygg haha😉 Dessutom singel och i en bra ålder för din bror👌

 • Anne skriver:

  Spännande med nytt projekt i Milano, ska bli kul att se när det blir.
  Phillip o du är som gjorda för varandra. Ta väl hand om er och ge varandra uppskattning och tid att bara vara själva. Framtiden är er…….kul med Wahlgrens värld! Ni bjuder på er själva! Man blir glad!Tack!

 • Emma skriver:

  Var kommer benjamins snygga manchester-set som han hade i Hellenius hörna ifrån? 🙂

 • Ni ser ut att ha haft det trevligt!! 🙂

  /C

  http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

 • Sarah skriver:

  That looked good!
  But, this isn’t all real italian pasta, they don’t use heavy cream in pasta. They use i.e. cheese or egg to make it creamy.

  Isn’t cream a big no-no? 🙂

 • Lilli skriver:

  Ta med fina Linus till Göteborg :)))))

 • Lena skriver:

  Varför svär du så mycket? Har du svårt med ordförrådet så du måste ta till svordomar?

 • Lina skriver:

  Haha bilden där Linnea och Benjamin pussas 😂 Hahaha Linus ser verkligen ut som tredje hjulet 😂

 • Linda skriver:

  Åh Benjamin❤️❤️❤️ Världens snyggaste

 • Sofie skriver:

  Jag ställer upp 🙋 Linus nya tjej här 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *