HEALTHY LUNCH

Gjorde en grym kycklingsallad till lunch nyss 

Ni vet ju nu att jag är helt förälskad i kyckling i alla dess olika former. Och det är väl inte så onyttigt att äta om man inte steker det i smör liksom. Så jag slängde ihop det vi hade hemma nyss och gjorde en helt sjukt god kyckling sallad. Testade dock något nytt. Jag brukar alltid göra spenatsås men nu blandade jag Turkisk yougurt och fetaost bland annat och det blev himmelskt gott! 

Vill ni ha recept?? Det kommer här 🙂 

Kycklingen: Endast salt och peppar och lite chili krydda för att få hetta. 

Såsen: Turkist yougurt, fetaost, olivolja, koriander, salt & peppar

Salladen: Färdig köpt blandsallad toppad med olivolja, salt & solrosfrön 

Sedan stekte jag bara tomater i oljan och alla gottigheter som blev över i stekpannan av kycklingen. Och där har du en typisk sallad al a Bianca 🙂 

Nu ska jag ner till garderoben som jag bara Hatar för tillfället! Måååååste verkligen slänga allt och köpa nytt! Ska försöka hitta något att ha på mig tills ikväll. Det är onsdag vilket betyder Cafe Opera för mig (såklart). Sen fyller vår snygga servitris Linn 21 år idag. Så det  bjuds på middag, drink och stor fest ikväll!! Ska bli suuuuper kul!! 

Vad tycker ni är snyggast att ha på er när ni går ut??

Puss&Kram än så länge <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *