MORNING

IMG_6444
IMG_6446

IMG_6448
Overlooking a beautiful view

God morgon eller god förmiddag snarare. Jag har legat i soffan sedan jag vaknade och har kollat massvis med klipp på YouTube såsom Kate Middleton, Prinsessan Madeleine & Kronprinsessan Victorias bröllop. Åh vad jag älskar att kolla på bröllop!! Hoppas att jag också en vacker dag får gifta mig (hehe).

Som sagt så har vi bokat om våra biljetter så vi stannar här i några dagar till. Känns helt perfekt, lite mer kvalitets tid med pappsen 🙂

Nu severas det brunch på balkongen. Hörs senare. Puss <3

9 reaktioner på “MORNING”

 • Mariachen skriver:

  Liten hits till killen det där kanske he he 😉

 • Mariachen skriver:

  Hint ska det vara. Inte hits

 • Elin skriver:

  Du är verkligen så snygg att man dör! Plus att du verkar vara en helskön person, man vill lixom vara din vän för att det känns som att man alltid skulle ha kul tillsammans!
  Njut nu av extradagarna med pappsen i värmen!

 • Eva skriver:

  Hur hanterar ni det att er pappa återigen har dömts för kvinnomisshandel?

 • Karin skriver:

  Åh du måste se bilder från vårt bröllop i somras, helt magiskt. Sök på youtube: The wedding of Carlos and Karin. Underbar dag, OBS länken funkar bara på dator. Kram

 • anna-sofia skriver:

  Where have you bought that white ”jacket”?

 • Johanna skriver:

  Haha ibland så måste jag skratta över likheterna i våra liv ( vi är båda lika gamla och min lillebror är lika gammal som Benjamin). Hela förra veckan så underhöll jag mig med kungliga bröllop på Youtube bl.a. danska kronprinsparet och våra svenska prinsessors bröllop och som jag grät när alla sa ja till varandra!! Satt bara och drömde om den dagen då jag och min prins ska få gifta oss. Btw måste tipsa om klippet när kronprinsessan Mary av Danmark går in i kyrkan, är så himla fint när man ser att kronprins Fredrik blir rörd till tårar när han ser henne!!
  Ibland så kan man vara så galet likt främlingar vilket är så sjukt häftigt.
  Hoppas du har det jättebra hos din pappa och att allt går bra med lägenheten på hemmaplan 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *