CRAVINGS

45268310QA_12_n_f
45268286HV_12_n_f

 

copyIMG_1418
81-chanel-le-boy-flap-shoulder-bag-67025-in-black-original-python-leather-with-gold-hardware-0
Chloe-Drew-Shoulder-Bag-1
P00125799--STANDARD
88fc277a79e3eb919bdd85b0f42228b4
45238938qr_13_f
tumblr_ms70om9bJ01qmqgfdo1_1280
Givenchy-Antigona-Mini-Goat-With-Long-Strap-Beige

 

Några väskor som jag är lite smått betuttade i just nu. Inne på Harrods har du ju alla dessa märken och satan i gatan vad sugen jag blev på allihop! Var såå nära på att köpa den lilla svarta Balanciaga väskan högst upp men Phillipe stoppade mig haha. Bra pojkvän!

Har aldrig haft en riktig craving på en märkesväska då jag tycker det är alldeles för mycket pengar och jag älskar ju väskorna på Zara och billigare märken. Men nu helt plötsligt vill jag verkligen köpa en, eller allihop! Men jag kan ju bara drömma…!!

 

6 reaktioner på “CRAVINGS”

 • Anton skriver:

  Alltså du är så lik Catherine Denevue att man baxnar, kolla själv hoppas det är rätt stavat. Hon var stor på 60 talet men ta inte illa upp, du vill ju ha lite nya inlägg, alltså kolla henne, herregud. Hon filmar fortfarande o är vacker som en dag.

 • Anton skriver:

  Deneuve var det. sorry.

 • Nelly skriver:

  Skulle dö för en Céline väska.. Hur snygg liksom?
  Men YSL väskan har du fått mig lite hooked på! Älskar den

 • maria skriver:

  Jättefina väskor.Skulle vilja ha allihopa.

 • Petra skriver:

  Älskar väskor!!
  Har aldrig ägt en märkes väska tills den dagen jag fick 2 stycken!! i present. Sen dess kan jag inte ha något annat. Det märket som är på mina väskor är Michael Kors. Snygga väskor, många olika modeller till bra pris (om man jämför med andra märken). Idag äger jag 10 stycken väskor av MK.
  Kram

 • Malin skriver:

  Åh, Celine väskan är min drömväska, magisk. Jag älskar kläder, skor och accessoarer. Tänkte köpa mig en LV väska i julklapp/födelsedagspresent så det får bli nästa lite större investering 😉

  Följ gärna min resa till makeupartist och kamp mot anorexin på http://WWW.blondehair.blogg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *