I WON!!!!!!!!!!!

ff65d82d-a10b-4034-a709-6147d9b9eff1
a002_NormalPreview-IN_CONTENT
20170113_ELLEGALAN__Y8B7512

ELLE-galan-2017-roda-mattan-165
Klänning Solace // Skor Angelica C // Väska Gucci (lånad av Sara)  – Styling av Sara Biderman 

JAG VANN!!!! JAG VANN!!!!! JAG VANN!!!!!!!!!!!! JAG VANN ETT PRIS PÅ FUCKING ELLE-GALAN!!!!

Alltså vart ska jag börja!? Levde jag i en dröm igår eller?!?!  Igår fick jag vara nominerad på Sveriges största modegala Elle-Galan tillsammans med modebranschens BALLASTE människor och som pricken över i:t fick jag, lilla jag gå upp på scenen för att ta emot priset för ”Årets Look”!!! HUR SJUKT?!?!?!? Aldrig i min vildaste fantasi trodde jag att JAG skulle få gå på scenen för att ta emot ett jävla pris liksom haha!!

Jag kan inte med ord beskriva hur tacksam jag är över att ni alla röstade på mig <3 Det betyder så sjukt sjukt mycket!!!

Jäkligt konstig känsla det där att dela scen med chefredaktören på Elle, Årets Bäst Klädda Kvinna: Veronica Maggio, Årets Designer etc…. det är liksom inte ofta jag får ens får vara i samma rum som de <3

Nej asså FAN vad jag är glad & tacksam idag och än en gång ett STORT TACK <3 

Det kommer fler bilder ifrån galan senare men jag har en fullspäckad dag idag så vi får synas här ikväll istället 🙂

PUSS ÄLSKADE ÄLSKADE NI <3

37 reaktioner på “I WON!!!!!!!!!!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *