FOCUS ON BEING THE BEST YOU INSTEAD OF HATING ON OTHERS

PRESS PLAY <3 

I denna video svarar jag på era frågor som ni ställde här för 2 veckor sedan. Däremot så tar det en liten vändning i slutet då de flesta ”frågorna” var mer elaka påhopp om mina äckliga personlighet, mina små fula läppar, mina vidriga ringar under ögonen, att mamma borde slängt ut mig för länge sedan osv…. Det gjorde väldigt ont och drog ner mig ganska mycket.

Senaste tiden har nämligen varit väldigt mycket hat och elakheter överallt. Och NEJ det är inte konstruktiv kritik ni ger (vissa såklart men inte de flesta) utan det är ren och skär hat som ni spyr ur er på mig på mina kanaler.

Jag är stark, jag vet vem jag och jag älskar den jag är. Men ibland fallerar den starka Bianca och verkligen tar åt sig av det många av er skriver. Det tar på mitt självförtroende som ”Professionella jobb Bianca”, som flickvän, som dotter, som syster och som vän. Jag har senaste tiden verkligen känt mig som en dålig människa för jag kanske inte bör vara en del i familjen när några av skrivit att jag skämmer ut vår familj, att jag inte förtjänar min mamma osv…. Det är lätt att säga att det rinner av en men ibland så tär det verkligen på mig och jag börjar gråta och kryper ner i destruktiva Bianca. Och med det menar jag att min bullimi har börjat komma tillbaka sakta med säkert, just pågrund av den ångest detta har gett mig. Och då måste jag säga ifrån!!

Och nu säger jag något som borde vara sååå självklart men näthat är och kommer aldrig vara ok!!! Nu får det sluta! På min och alla andras kanaler. Har ni något elakt som ni tänker på så håll det för er själva!! Det ger er absolut ingenting att spy ur er så fula saker på någon annan som ni inte känner.

Jag ska inte behöva lägga energi på att lära mig att ta åt mig elaka kommentarer på ett bra sätt som rinner av mig. Det ska inte behöva vara en del av mitt eller någons liv.

Du går inte fram till någon kollega och säger att hon är vidrig, ful, äcklig….!! Så börja ta och titta er i spegeln och tänk en extra gång innan ni beter er som ni (inte alla) gör! För ni får verkligen inte ut något av att vara taskig mot någon annan. Varken på nätet eller i verkliga livet!

Börja granska dig själv och försöka att älska dig själv! Ju mer du älskar dig själv desto mindre kommer du hata på andra 🙂 För människor som är trygga i sig själv känner inget behov av att trycka ner andra, speciellt inte folk de inte känner.

Puss och kram till er som stöttar, kommer fram, skriver på bloggen/instagram/mail/youtube osv… Jag älskar er och ni är BÄST <3 

254 reaktioner på “FOCUS ON BEING THE BEST YOU INSTEAD OF HATING ON OTHERS”

 • Jenny skriver:

  Det är fruktansvärt att somliga inte kan bete sig, överhuvudtaget! Svartsjuka eller ej, man varken säger eller skriver elaka saker till andra. Det är oacceptabelt och ingenting som NÅGON ska behöva se/ höra och ta emot.
  Stor bamsekram till dig Bianca!

 • Ida skriver:

  Fina du! Jag beundrar dig på så många sätt. Ta hand om dig <3

 • Ebba skriver:

  Känner bara såhär…. TA INTE ÅT DIG AV VA DE SÄGER!! Deras kommentarer grundar sig på en sak, och det är avundsjuka! Så tråkigt att de lägger ner sin energi på att såra dig. INGEN förtjänar att få såna kommentarer. Och jag hoppas du vet att du är en grym, fantastisk kvinna, som är så jäkla härlig, rolig och vacker! Kör på ditt race & fortsätt visa vem du är!! Jag & 100000 andra diggar dig!
  KRAM

 • T skriver:

  Fan va bra sagt! Words där Bianca

  Själv blev jag kallad för hora här om dagen. Folk säger att jag ska bara gå vidare och strunta i det men så enkelt är det inte. Förstår dig hur du känner dig. Går man igenom mycket tufft redan och det där lilla extra elaka orden, meningarna som man får höra. Ja det gör ont i själen ?
  Mår också dåligt och blivit mer deprimerad osv.

  Jag ser upp till dig. Kram ❤️

 • Cassandra skriver:

  Måste bara säga att du är amazing & man blir så inspirerad utav dig! Fortsätt med allt! Du är bäst!! You go girl 😀 älskar eran serie!

 • Lisa skriver:

  Fy fan, tänk att någon kan skriva något sånt till dig? Why, fattar ej? Du är ju sååååå snyggg!! Och jag älskar ditt förhållande med din mamma, ni verkar ha det så roligt tillsammans, och du är bara generellt as rolig i Wahlgrens Värld! fattar inte..

 • Annie skriver:

  Det är så otroligt ledsamt att läsa detta inlägget.
  För mig är du en inspiratör, en stil säker kvinna med otrolig stark arbetsmoral.

  Du ska veta att du är fin, precis som du är 🙂

 • Jacquelinn skriver:

  Man önska verkligen att man kunde göra något åt detta vidriga beteende från de som sitter och skriver dessa saker till dig… Blir så ledsen när jag läser vad du skriver, var stark! Du verkar vara en FANTASTISK människa ❤️❤️ Som man förstått det så har du fantastiska vänner och familj som bryr sig om dig, luta dig extra mot dem när det känns tufft!

 • sandra skriver:

  Du är sà fin <3

 • Emelie skriver:

  Men det är klart att dom hatar, du har så mycket bra på gång och du är en fin ung tjej (Easy target) folk pallar inte när andra mår bra eller har det bra. Det är som att man inte får må bra i det här samhället för då kommer hatarna och trycker ner en! Jag följer din blogg, youtube kanal och wahlgrens blogg och tycker det är så jäkla roligt! Blogga på och gör det du gör för du gör det bra! ?

 • Bella skriver:

  Hej Bianca
  Vart har du köpt den tröjan??

 • Lisa skriver:

  Vill nå fram till dig på nått sätt men vet inte om du tex läser kommentarerna eftersom du får så många osv
  Men jag vill bara säga att FAAAAN du verkar som en extremt jävla bra människa Bianca. Och ingen person förtjänar vad du får gå igenom med allt hat, du inspirerar SÅÅÅ många i alla åldrar och förstår att de är svårt att inte låta hat komma nära dig. Men jag vet att i slutändan kommer det va du som mår bra & är stolt över dig själv över allt du gjort. Du är sån cool människa och duktig på vad du gör, fortsätt va dig själv och pissa på dom som sprider hat. Du förtjänar så mycket mer kärlek.
  Kram

 • Ellinor skriver:

  Hej Bianca.

  Blir ledsen av få höra all skit du fått och får ta.
  Vill att du ska veta att jag tycker att du verkar vara helt fantastisk som person. Ärligt talat har wahlgrens värld varit det som hjälpt mig igenom de senaste 2 veckorna som varit de värsta i mitt liv. Ni har fått mig att skratta högt och det tackar jag er för.
  Ta hand om dig <3
  Kan vi inte börja nätälska istället för att näthata?
  Tack för mig.

 • Pernilla skriver:

  Hej!! Alltså fy fan för dessa människor som sitter bakom sina mobiler o datorer o bara skriver negativa grejor till bianca dom kan flyga o fara åt Helvete så gör man inte .. Tack för en bra blogg kraaaaam Pernilla ?

 • Linda skriver:

  Fina Bianca! Du är en sån fin & grym inspirerande människa! Hoppas jag får chansen å krama om dig nån gång & få berätta hur stark & go du är!

 • Anki skriver:

  Hörde på tv imorse att avundsjukan är en starkare drift i Sverige idag än sexdriften.
  Vuxna som håller på och hackar på andra skämmer ut sig och avslöjar hur svaga, korttänkta, avundsjuka och empatistörda dom är. Och ju mer galla dom spyr, desto mer självförakt kommer dom att få. Men det fattar dom inte…ärthjärnorna. ☺
  Försök verkligen att inte ta åt dig även om det så klart är jättesvårt och tänk så här; hur ont det än gör när dom rackar ner på dig så mår dom garanterat mycket sämre själva. Ingen välmående, harmonisk människa beter sig så där. Ingen ursäkt men en förklaring och lite tröst.
  Ha en mysig första advent!!! ❤

 • Linn skriver:

  Jag vill bara säga att jag verkligen ser upp till dig. Du är grym, vacker, snäll, sjukt rolig, omtänksam och stark kvinna. Vi står bakom dig över 100 %. Usch och fy och blä till dom som säger så elaka kommentarer. Kramiz

 • Emelie skriver:

  Vart har du köpt den snygga tröjan? ?

 • Lotta skriver:

  Det är bara supernollor som sitter och skriver elaka saker till andra på nätet. Du får inte ta åt dig av detta.. känns dock som att du måste hitta bra strategier för att inte må dåligt av dessa nollors kommentarer då du faktiskt exponerar dig själv väldigt mycket och kommer därför alltid att få elaka kommentarer eftersom det finns så många trötta människor där ute som har behov av att skriva elakheter till andra. Alla människor som står i rampljuset får en massa skit.. jag tror tyvärr man måste räkna med det… det är priset man får betala för att vara en offentlig person. Så mitt råd till dig – skaffa strategier så att inte dessa gökars kommentarer ska få såra dig. Och till er som skriver sådana saker – ni är sådana supernollor: om ni inte gillar Bianca läs för helevete inte hennes blogg då.

 • Victoria Gustafsson skriver:

  Hej Bianca. Jag har precis hittat till din blogg. Jag följer dig på Instagram och varje Torsdag sitter jag bänkad framför Kanal 5 kl2100.
  Jag vill skänka dig en tanke för i mina ögon är du INTE ful, vidrig osv. I mina ögon är du en fin människa och jag ÄLSKAR att följa dig i dina sociala medier. (Creepy de låter men jag lovar att jag inte är en stalker 😉 )
  Du får mig att må bra, hela eran familj får mig att må bra.
  Du är en sån bra förebild, och då är jag mycket äldre än dig. 🙂
  Stay Strong girl. Och du är BRA!!!!
  Många kramar till dig// Vicky

 • Annah skriver:

  Kan inte ens föreställa mig hur det måste kännas att få höra sådant varje dag. Kan inte heller förstå vem som är så sorglig att man har behov att kasta skit på andra. Så många människor där ute som inte vet hur dom ska hantera sina känslor och sitt eget självhat och som då tror att dom kommer må bättre genom att göra någon annan ledsen.

  Man får bara hoppas att det bittra och patetiska behovet dör ut med den äldre generationen och att näthatet tar slut.

  Jag tittar typ aldrig på TV men längtar hela veckan tills whalgrens värld 🙂 ni är så otroligt sköna hela bunten. Lyssnade på din pod i morse och satt och tänkte på hur roligt det måste vara att va din kompis eller syster.

  Kanske har du fått en chans som andra inte får pga din familj och det svider i andras ögon. Men bara för att någon har hjälpt dig in betyder det inte att du automatiskt kommer stanna kvar. Du växer i ditt yrke och varumärke för att du är du och att folk tycker on dig och respekterar dig. Och du växer i mina ögon varje dag.

  Så fortsätt vara stark, ignorera dom bittra!! Låt dom inte förstöra för dig.

 • Josefine skriver:

  Ta inte åt dig av alla elaka kommentarer, det är bara avundsjuka. Du är en förebild för många tjejer, och det som är så bra är att du är naturligt vacker! Som jag förstått det iallafall, har du inte gjort några skönhetsingrepp, och jag hoppas att det förblir så. Det behövs förebilder som är naturliga som ett bevis på att man duger och är vacker som man är! ?

 • Isabell skriver:

  Du är så STARK <3 håller med 110% vad du skrev i sista stycket. Folk som trycker ner andra gör det på grund av en anledning, mer eller mindre. Vissa människor går det inte att ändra på, och det är deras förlust att de är så ilskna och behöver trycka ner andra för att må bra.. det är dem som kommer ångra sig sen. Förstår inte hur jäkla svårt det ska vara att bara vara SNÄLL. Livet är så skört, och att lägga tid på att trycka ner andra och få andra att må dåligt ska vara det SISTA man bör göra – man bör INTE ALLS göra det. För många är det enkelt att skaka av sig det, men för vissa personer sätter det sina spår, och man vet faktiskt aldrig hur en person mår och vad hen gått igenom i livet. Många kanske tänker att du ska tåla kommenterar för att du är en offentlig person, men det gör det väl inte mer okej att kommentera elaka saker? Du är ju fortfarande en människa med känslor precis som alla andra personer. Oavsett om det är avundsjuka/svartsjuka etc som ligger till grund för deras kommenterar så spelar det fan ingen roll, man har ändå ingen rätt att kommentera vissa saker. Jag hoppas iallafall att du fortsätter vara exaaaakt som du är! För det är den Bianca vi älskar! Kram <3

 • Michaela skriver:

  Hej fina Bianca!

  Jag är 20 år, min syster är 23 och min mamma är 52 år. Vi alla tre tycker du är en fantastisk människa. En av många anledningar är att du går din egna väg, bryter mot normen och vågar visa dina svagheter. I dagens samhälle är det tabu att visa sig sårbar och naturlig. Men trots det bevisar du att det naturliga är vad som gör en vacker. Strunta i alla hatare, dom är svaga och vilsna och jag tycker synd om dom som inte har något bättre för sig .. Fortsätt att respektera dig själv och din kropp, visa dig sårbar för vi är här och stöttar dig! Du är en stor inspiration och förebild för både stora som små. Och du visa vad riktig girl power är!!!

  Ta hand om dig. Kram

 • Linnéa I skriver:

  Avundsjuka är den enda jag tror det handlar om. Du är positiv, vacker, framgångsrik, har fina vänner och en fin familj – det de flesta kan sträva efter! Fortsätt med det du gör och försök att inte ta åt dig trots det är svårt!

  Har aldrig skrivit innan men nu var jag tvungen att stötta. Massa kramar <3

 • Marlene skriver:

  Alltså Bianca, uusch vad ont det gör i mig att se dig ledsen! Har själv en tuff period just nu med ångest som resulterat i magproblem och man märker hur skör man blir för kommentarer då! Hoppas så innerligt att du hittar verktyg för att slänga bort all skit du får ta för du är så jävla härlig, sprudlande och talangfull! Om jag ser dig på Lidingö nån dag hoppas jag att jag kan få ge dig en kram (även om jag vet att du kanske inte är ”the hugging type” ;).. Ta hand om dig and keep on shining! /fellow Lidingöbo

 • Maria skriver:

  Du är så stark och grym på det du gör! Kärlek till dig <3

 • Bea skriver:

  Jag skriver i princip aldrig kommentarer men nu kände jag mig manad att göra det. Jag blev så otroligt ledsen för din skull i slutet Bianca, det är väldigt sorgligt hur folk håller på och vilket sorts jargong som används på nätet idag. Vuxna människor som anonymt sitter och vräker ur sig all sin egna olycka, avundsjuka och sina komplex på en ung tjej som precis som alla andra bara gör sitt bästa här i livet för att försöka må bra och räcka till. Man får försöka komma ihåg att de är rätt sorgliga individer de som näthatar, att de också gör så gott de kan för att stå ut med sig själva och livet men att det inte alltid är så lätt att hitta rätt verktyg att ta sig ur sin olycka om man är så pass omogen och outvecklad att man tror näthat är den bästa lösningen. Man kan ju omöjligt ha kommit speciellt långt med sig själv om man på riktigt tror att ens egen självkänsla höjs av att sänka andra. Det funkar inte på det sättet. Självkänslan höjs däremot av att man följer och lever efter sina riktiga värderingar i livet, jag tvivlar starkt på att ens dessa näthatare på riktigt tror på näthat som koncept eller vill att det faktiskt ska gå till så på nätet om de mådde bra med sig själva. De är helt enkelt lite för pantade i skallen bara för att fatta att det inte gynnar någon, inte ens dem själva 🙂
  Så Bianca, ta inte åt dig, försök låta det bara rinna av dig med insikten att de bara vattnar sin egna olycka. Du verkar vara en rolig och driven tjej och smart som fattar att man ska spread lööve i världen och inte hata. Ha en riktig jävla toppendag nu!

 • Marlene skriver:

  Bianca,
  Jag är 37år och jag tycker du är en fantastisk stark och inspirerande kvinna. Jag menar herregud, när jag tänker tillbaka på mig själv i din ålder, jag hade aldrig klarat all den pressen! Stå på dig och ta hand om dig. Jag hejar på! Stor styrkekram till dig.

 • Lisa skriver:

  Läste att Benjamin hellre är med mamma och brorsa än med Linnea, jag skulle dumpat grabben direkt, alldeles för omogen.

  • A skriver:

   Varför ska du ens kommentera detta här, i just detta inlägg!

  • Saga skriver:

   På vilket sätt är du insatt i deras relation och vad har du ens med det att göra från början? Och vad fick dig att lämna en sån kommentar när Bianca uppenbart är ledsen över onödiga och dumma kommentarer..Tänk ett steg längre nästa gång!

  • Amanda skriver:

   Ska vi anteckna ner de här eller vad syftar din kommentar åt? På Biancas blogg dessutom?

   • Lisa skriver:

    Han själv har väl ingen va? Du behöver inte göra ett jota, men Bianca kan ju kanske säga nåt till honom, som korkat uttalande i media tex…

  • Maggis skriver:

   Och vad bidrar din kommentar med? Inte ett skit! Håll dina negativa och onödiga åsikter för dig själv.

  • Bianca skriver:

   Och det var något du läste…. alltså ingenting som stämmer!

   • Lisa skriver:

    ”– Vi har väl snackat om det, men grejen är den att jag pendlar mycket fram och tillbaka till L.A. nu så när jag kommer hem vill jag gärna vara hemma med mamma och brorsan och så där, säger Benjamin Ingrosso.”
    Så det här har Expressen bara hittat på då? Märkligt…

    • Caroline skriver:

     Alltså om du väljer och tro allt Expressen skriver kommer du få en skrev världsbild. Bättre att hitta trovärdiga nyhetssidor än att kommentera om Biancas bror som du aldrig ens träffat

    • Johanna skriver:

     Vart nämnde han ens Linnea menar du? Herregud. Tror det är dags för dig att skaffa dig lite mer intressen i ditt liv istället för att sitta och bekymra dig över Benjamins kärleksliv. Dom är lyckliga så varför är inte du det? Hur kan man ens få det till något negativt att en människa gillar att umgås med sin familj?

     • Lisa skriver:

      Det här var slutkommentaren i en artikel i frågan om han ville flytta ihop med Linnea. Får man ha en åsikt om det utan att man direkt bekymrar sig eller, och måste hitta på nya hobbys osv? Så löjlig kommentar. Och vad vet du om att de är lyckliga? Ingenting förmodligen…

 • Susanna skriver:

  Folk är fan inte kloka, har dom inget annat att göra!!! Du är otroligt vacker och verkar otroligt driven!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Emilia skriver:

  Det gjorde ont i hjärtat att se dig få såna hemska kommentarer och nästan bryta ut i gråt. Ville bara säga att du är en fantastiskt vacker människa både invändigt och utvändigt. Vi lever tyvärr i en värld där avundsjuka människor gärna trycker ner andra för att de är missnöjda med sig själva. Problemet ligger hos dem och ingen annan!

  Puss, fortsätt med det du gör! Du är fantastisk. <3

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag har reagerat väldigt starkt på många av de kommentarerna som du får för som du skriver, dom är elaka! Du borde ha en person som jobbar med att gå igenom dina kommentarer innan du själv ser dom. Såg att en person kommenterade att du får försöka sluta avbryta Alice i er podd och du gav ett så himla bra och professionellt svar! Du kan ta kritik men när man får rent ut sagt vidriga kommentarer som du får då skulle vem som helst bli ledsen. Du är så duktig för din unga ålder och jag tycker att fler personer borde ge dig cred för allt du gör och hinner med. Hoppas att dessa personerna tänker en gång extra innan de kommenterar eller att du kan ha någon som hjälper dig att filtrera bort det värsta kommentarerna. Ska bli jätte kul att se programmet ikväll 🙂 Kram på dig

 • Josefin skriver:

  Blev så ledsen när jag såg videon och hur ledsen du blev, började faktiskt gråta för det gjorde ont att se en människa bli så sänkt bara för att fega loosers beter sig som idioter. Blir så förbannad att det är så här. Vad är det för människor som häver ur sig sådant till en annan människa? Så vidrigt och avskyvärt. Det är deras egna dåliga självkänsla, självförakt och enorma avundsjuka som driver dessa hatare. Deras hat har ju egentligen ingenting alls med dig att göra. Brukar aldrig kommentera, har typ gjort det 2 gånger totalt i mitt liv men detta skar till i mitt hjärta och gjorde mig så ledsen. Skit i allt de skriver, det är bara reflektioner av dem själva. Du är så cool och så snygg och inspirerande på alla sätt och vis. Styrka till dig

 • F skriver:

  Åh Bianca. Man blir så ledsen när man läser om vilka hemska kommentarer du får deala med. Verkligen tragiskt hur vissa mår så dåligt med sig själva att de måste vräka ur sig sin skit på andra. Det ska inte behöva vara så. Men det finns mycket psykisk ohälsa i samhället och tyvärr så mår många så dåligt att de måste klanka ner på andra för att må bättre med sig själva. Men det är inte dig det är fel på, det bara sticker i folks ögon över hur vacker och framgångsrik du är och så UNG. Låt inte dessa idioter krossa dig, du får inte förlora din gnista! <3

 • MiniS skriver:

  Så bra skrivit Bianca! Du är grym så fortsätt köra ditt eget race. Ser fram emot ett nytt avsnitt av Wahlgrens värld ikväll.

 • Julia skriver:

  Supermysig video Bianca <3 Kämpa på och låt inte negativiteten ta över, du är jätteduktig och stark som fortsätter kämpa med grymma resultat! Sjukt omoget av folk att skriva dumma kommentarer och näthata överhuvudtaget men glöm inte att det säkert är de som i slutändan är missnöjda med sig själva eller är allmänt avundsjuka på vilken grym tjej du verkar vara!! Fortsätt med det du gör, för du gör det riktigt riktigt bra <3 Ta hand om dig, Kram!

 • Jennie skriver:

  Jag kände att jag var tvungen att skriva efter att jag kollade på din vlogg och läste detta inlägget. Jag började gråta. Gråta av medkänsla och ilska. Hur man som människa väljer att trycka ner andra för att de själva har sån låg självkänsla och dåligt självförtroende att de tror att de ska få dem att må bättre. Det är så enkelt över sociala medier och det är fruktansvärt. Jag blir mest arg över hur man har mage i att bete sig så, samtidigt som jag blir ledsen över hur de inte förstår hur djupt det faktiskt känns. Att bara ”slänga” ut sig en kommentar lite snabbt på någon annans blogg, instagram etc.. Det är sjukt, och jag skäms över människor.

  Det sticker i folks ögon att se hur bra det går för dig, så ung och redan åstadkommit mer än vad de själva någonsin kommer göra. Att du är vacker och på det har en sån varm, härlig personlighet. Försök att inte ta åt dig hur svårt det än är, det kommer alltid finnas folk som vill en illa, men det handlar enbart om dem själva och inte om dig eller någon annan som trycks ner.

 • Eva skriver:

  Hej Bianca! Det här är första gången jag skriver en kommentar någonsin. Jag har läst din blogg ett tag och du ger mig inblick i en helt ny värld, som är lärorik för mig att ta del av. Jag är en gammal tant, 57 år, men kunde inte låta bli att reagera på det du skrev. Jag blir så ledsen över att det finns så mycket elakhet! Varför, varför ska man ösa det över en person som inte har gjort dessa människor något illa; det kommer jag aldrig förstå! Vill bara att du ska vara rädd om dig! Du kommer att segra över dessa människor – för du är inte bitter! Kämpa på och fortsätt att stråla. Kram

 • Maggie skriver:

  Som mamma får jag ont i hjärtat när jag läser om de vidriga kommentarerna du får. Jag saknar ord för hur klimatet är på social medier och att det är så lätt att sitta gömd bakom sin datorskärm och sprida hat och elakheter.
  Kraft och kram till dig Bianca!

  Maggie

 • Emmma skriver:

  Du är grym Bianca. Du är en av de som gjort mig till en modigare människa. Det jag går igenom nu är jobbigt men du gör mig glad och stark. Önskar alla förstod vilken härligt go tjej du är. Rolig, skojig och härligt ärlig. Ta hand om dig. Kramar

 • D skriver:

  Du är fucking grym på allt du gör och är dessutom Sveriges absolut vackraste och charmigaste kvinna.

 • Sanna skriver:

  Håller med dig Bianca, men om du tittar på avsnitten på Wahlgrens värld så säger du nedvärderande och kränkande saker om din mamma och hennes kropp/sexualitet heja tiden.

  • Bianca skriver:

   Det är på skämt och den humorn jag och mamma har mot varandra.

  • Carro skriver:

   HUR kan man INTE se att det är en rå humor dom har? Herregud! Benjamin är ju grov han också! Det
   Märks ju såååå tydligt att det är på en skämtsam nivå, om inte så har man ju rätt svårt att läsa av människor….. ELLER så har man typ slagit på tv:n, sett 5 minuter av alla program som sänts och sen stängt av och bara undrat ”Wtf?” Men det är ju högst otroligt….. Jag och morsan diggar iaf dig och er familj + whalgrens värld, vi följer er alla på insta+blogg, taggar varandra i era rolig småklipp och smsar under programmen som oftast lyder ”HAHAHA alltså kollar du på programmet, ÄLSKAR Bianca Hahah” varav mamma oftast svarar ”Hahah ja herregud ni är så lika?” VI DIGGAR ER! Stor Kram

  • Dina skriver:

   Men då får hon väl göra det!!! Vem är du som ska leka chef och tro att du kan bestämma över andras liv? Låt dom leva!! Har dom något att säga, så säger dom det till varandra. Men du har absolut inget att göra med Bianca eller hennes familj. Lev DITT liv!! Eller rättare sagt skaffa dig ett liv. Älskar dig Bianca! <3

 • Anna skriver:

  Dom måste vara så avundsjuka ju… sorgligt 🙁 Människor som kommenterar negativt om andras utseende måste ju ha så svårt med sig själva att dom inte ens kan se hur sjukt det är.
  Största mysteriet är ju ändå varför dessa människor fortsätter läsa bloggen, om dom känner så starkt kan dom väll bara försvinna någon annan stans. Vi är en hel massa människor som följer denna blogg för att vi tycker att det är kul och jag tror att många skulle hålla med mig om att även vi följare påverkas negativt av denna skit, kan inte vi bara få vara i fred här och ha det trevligt?! Schas på er hatare!

 • Johanna skriver:

  Det gör verkligen ont i mig att veta att det sker så mycket hat mot en så OEHÖRT bjussig kvinna som dig. Jag och min make ÄLSKAR Wahlgrens värld och han tycker att du är den som lixom gör programmet. Helt övertygad om att du vet innerst inne att du är en störtskön rackare!!

  ÄLSKADE podden i måndags också och kommer vara en trogen lyssnare framöver.

  Ta hand om dig! Jag sänder styrka att borsta bort dessa hatiska, tragiska kommentarer från axlarna och bara fortsätta vara den fantastiskt begåvade och framgångsrika kvinna du är.

  Stor kram från en norrlänning!

 • Laila skriver:

  Så rolig video =) Här kommer ett tips mot Sötsug! =) KRAM! https://laila.mabra.com/tips-mot-sotsug/

 • Ann skriver:

  Försök att inte bry dig. Det är inget fel på dig. Tvärt om! Du är toppen på alla sätt. Felet ligger hos dessa människor som uppenbarligen mår mycket dåligt, de är avundsjuka och låter det gå ut över dig. Fokusera på alla dem som tycker om dig istället. Och de är många fler än de stackars små trollen. Kram.

 • Susanne 45 skriver:

  Tänk att folk kan vara så himla elaka och göra person påhopp, fy jag skäms å deras vägnar…..
  Fega krakar!!
  Tror bara att de är aviga på dig och ditt liv… Om de stör sig så på dig varför är de inne på din blogg????
  Jag tycker i alla fall att du är rolig, snygg, duktig !! Stå på dig.
  Kramar från Värmland

 • Sara skriver:

  Fina Bianca
  Du måste bara låta dessa ointelligenta, humorbefriade, avundsjuka människor som dyker upp i ditt flöde passera. Inget av det du skriver att dessa märkliga människor häver ur sig stämmer. Du är otroligt vacker, och extremt rolig och verkar ha en underbar familj.
  Jag är 43 och min dotter 12 och vi lever i en liknande familj med samma humor och kärlek och bråk. Du behöver bara göra en enda sak. Blockera dessa troll. Vi har ett uttryck i vår familj. Och det lyder ”Välj bort skiten” och det fungerar.
  Vi älskar er serie och era bloggar. Fortsätt bara vara dig själv. Många kramar från Strängnäs ❤

 • Elin skriver:

  Älskar att kolla på dina vloggar då du är så härlig och säger så många bra och viktiga saker!!! ❤️

 • Sena skriver:

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Elin skriver:

  Fattar inte hur man kan skriva något sånt..vare sig det är bakom en skärm eller lur så verkar folk kunna vräka ur sig det mesta.

  Glöm inte att det handlar om avundsjuka. Människor som som önskar dom hade det du har och som tar ut det på fel sätt! Måste vara jobbigt att bära på så mycket negativ energi som dom gör..

  **Fortsätt vara den du är!**

 • Mathilda skriver:

  Folk är inte normala i huvudet. Se det som att det dom skriver är så de känner för sig själva och så som dom är. Lyssna aldrig på dom människorna.
  Du är en asbra tjej givetvis!

 • Emmy skriver:

  Låt inte dessa små människor bryta ned dig, Bianca. Vi är så många som tycker du är fantastisk! Jag tycker det är starkt av dig att också faktiskt våga visa dig sårbar i detta läge och låta människor se att du faktiskt blir ledsen.

  Kunde det vara ett alternativ att, precis som någon föreslagit ovan, ta in någon som sållar bort hatet i kommentarsfältet så du slipper se?

  Kärlek till dig! <3

 • Josefin skriver:

  Vi håller med dig till 100%. Finns alldeles för mycket människor som
  bara vill såra andra. Försök att inte bry dig om såna du är så bäst som du är.

 • Petra skriver:

  Heja dej!!

 • Karolina skriver:

  Tycker det är pinsamt att man slänger ur sig sådana kommentarer? Varför? Vad vill ni komma med det? Om man stör sig på en person följ då inte? Hur svårt kan det vara? Inte fan lägger jag energi på någon jag inte tycker om eller som stör mig? Vuxna människor med dessutom..pinsamt och ren avundsjuka!

  Du är iaf grym Bianca! Du lyser och förmedlar sådan värme. Jag hade gjort vad som helst för din personlighet & utseende! Den glädje du förmedlar och inspiration. Tack för att du är DU! Kram på dig.

 • Sara Rödett skriver:

  Men fy fan! Hur kan man ens skriva så elaka kommentarer!? Jag blir så otroligt arg och ledsen att du ska behöva stå emot sån skit när du själva verket inte ens ska behöva göra det! Jag tappar ord… Att man orkar lägga ner energi på att skriva hatkommentarer och såra en människa riktigt ordentligt utan en orsak är obegripligt…

  Jag tycker du är en fantastisk människa! Förstår att det är svårt att undgå dessa hatkommentarer, men kom ihåg; de är bittra, avundsjuka, hemska människor. Man kan inte vara något annat om man har mage att skriva såna hemska kommentarer. Stå på dig och fortsätt vara DU! <3 <3

 • Stephanie skriver:

  Åh! Moderera och radera alla kommentarer som sprider hat och negativ energi <3 ingen behöver sånt 🙁

 • Jessica skriver:

  Fina Bianca.
  Kan inte tanka mig hur tufft det ar att inte ta at sig av all negativitet och hat. Folk ar alldeles for bra pa att uttrycka sina asikter som de gor bast
  i att halla for sig själva istället.
  Tycker du ar fantastiskt rolig och driven och fortsatt hall huvet hogt. Jag foljer Wahlgrens Varld varje vecka från New York dar jag bor, sa pass mysigt
  tycker jag programmet ar och er familj som ar sa naturlig och akta!

  Tusen kramar och kramar till dig vackra!
  Jessica

 • Marc skriver:

  Bianca, näthat kommer du aldrig ifrån. Det blir nog bara värre vad jag ser.
  Nu är det upp till dig.
  Se till att du skyddar dig själv och din energi( din mormor förstår vad jag pratar om)Förringa inte henne.
  Oerhört viktigt att du slår i från dig.Omge dig med Vit ren energi som renar allt det negativa runt omkring dig.
  Du kommer inte orka annars.
  Sätt igång. Det går inte skylla på andra längre.
  Det är bara Du som kan fixa detta.❤

  • Sofia skriver:

   Klart hon kan komma ifrån mycket av näthatet, genom att exempelvis kräva inloggning via FB eller liknande för att kommentera. Funkar på många andra ställen, säkert även här.

 • Diana skriver:

  Du är en fantastiskt rolig, ärlig, snäll och söt tjej ?

 • Sally skriver:

  Bara kärlek ❤️❤️❤️❤️❤️

 • Jossan skriver:

  Så ledsen över hur hemskt människor kan bete sig! Jag vill i alla fall säga att du är så jäkla cool! Handen på hjärtat har jag faktiskt blivit lite rörd över Wahlgrens värld och anledningen till det är för att du är så otroligt genuin. Du som så ung tjej vågar visa dig osminkad och ostylad, vågar bjuda på dig själv och framförallt vågar visa sårbarhet. Man måste vara otroligt stark för att våga vara genuin inför hela svenska folket. Jag tror många inte ens vill lämna sin lägenhet osminkad, och än mindre visa sig sårbar (mig inkluderat). Jag hoppas att alla förstår vilken förebild du faktiskt är för unga tjejer! Och du är så otroligt vacker, en riktig skönhet! Och även där är du en förebild,- jag tycker alla får göra precis det som man mår bäst av när det gäller ingrepp, men tyvärr blir ingrepp precis som mycket annat en modegrej. Och det är sorgligt när tjejer som kanske egentligen är nöjda med sig själva dras med i hetsen för att man tror att man ”måste” se ut på ett visst sätt. Så snälla, fortsätt bara vara du! Och när du läser de elaka kommentarerna, tänk på att den styrkan du har som provocerar dessa elaka kommentarer är ju den styrkan som gör dig till en förebild. Och de som hatar kanske låter mest, men de är absolut inte flest!!! Kram på dig!

 • Milla skriver:

  Tips, råd? Kontakta Johanna Toftby för hon har säkert en del tips & råd att ge. Hon har haft de mest sjuka galningar som suttit bakom ett tangentbord. Tror du kan få lite vägledning av henne.

  Lycka till

 • Marc skriver:

  PS.Du måste lägga Energi på att stärka upp dig själv. Tufft men du kommer inte undan.
  Du går under.
  Ut och spring eller gå. Jorda dig.(skog, natur)
  Ingen annan gör jobbet åt dig.
  Sluta inte som ett Offer…

  • Emma skriver:

   Men alltså va? Sluta lägg skuld eller ansvar på den som är utsatt. Du skulle väl aldrig säga åt någon som är utsatt för mobbning att ”du måste stärka upp dig själv”. Som om en löptur och skogspromenad skulle få mobbningen eller näthatet att försvinna. SLUTA FRÅNTA FÖRÖVARNA DERAS ANSVAR. Det är bannemig de som skriver elaka kommentarer och sprider hat som behöver gå ut och jorda sig och kanske gräva ner sig också. Usch alltså.

   Bianca, du är bäst <3

   • carro skriver:

    ”Bianca har valt att stå i rampljuset och det är upp till henne själv om hon skall orka eller inte.”
    men alltså skämtar du eller? Varför i helvete är det okej att ösa skit på en person pga om den är offentlig eller ej? står i rampljuset eller ej?
    det är väl ALDRIG okej oavsett vad! Dummaste kommentera jag läst! Spelar väl fan ingen roll vad man har för roll i livet, man ska väl kunna vara en offentlig person utan att behöva gå igenom rent och skärt mobbande! Det är ALDRIG okej att känna att man får spy galla på folk för att dom valt ett visst yrke!
    Människa som människa, alla är vi lika och ALLA förtjänar respekt!

  • Sara skriver:

   Alltså, hallå eller. Brukar aldrig kommentera bloggar men blev riktigt irriterad av din kommentar.
   Det är ju självklart att man mår dåligt och tar illa vid sig om någon försöker trycka ned en, oavsett hur ”rustad” man är för rampljuset, hur stark man är etc så reagerar ju alla olika på mobbing, och det är OKEJ att bli ledsen över det! Unga kvinnor som blir utsatta för HAT ska inte behöva gömma undan sig och arbeta med sig själva för att det sitter någon brud hemma framför skärmen och är avundsjuk.
   Istället för att fokusera på att Bianca ska stärka upp sig så borde uppmärksamheten riktas till de som mobbar, sprider elaka kommentarer och trycker ned människor. Tyckte din åsikt var väldigt konstig.
   Om du sänder ditt barn till skolan, hen blir mobbad, ska hem sluta gå i skolan då och gå på yoga typ för att få sinnesro typ eller fokusera på att bli starkare själv? För mobbing förekommer överallt. Det är inte då offret som ska byta skola utan mobbarna. Det är väl vanligt vett. Samma sak ang. Bianca hur rustad man är för rampljuset ska inte HON behöva tänka på att hon kan göra någonting annorlunda för att få dem att sluta. Det är helt enklelt oacceptabelt. tyvärr får unga kvinnor utså så mycket hat så fort man blir framgångsrik för det är sååå intimidating för andra att en kvinna är stark, framgångsrik och kör sin grej.

 • Julia skriver:

  Vet att det är svårt att strunta i dem, men det är helt enkelt vad man måste göra! Anmäl dem! Gör polisanmälan! De utsätter dig för kränkningar. Vet att det är lättare sagt än gjort.

  Du är stark! Du är fantastisk! Längtar efter nya avsnitt av Wahlgrens värld, dina youtube-videos etc. just för att jag tycker att DU är så fantastisk!

 • T skriver:

  Du är en jättefin människa Bianca! Och du och din mamma är så roliga i Whalgrens värld. Tack för att du bjuder på dig själv! Kärlek <3

 • c skriver:

  Du är bääääst!!♥♥

 • Josefine skriver:

  Du är best! Sluta aldrig ❤️❤️❤️❤️

 • Sofia skriver:

  Bianca, du behöver hitta ett sätt att få stopp på dessa skitkommentarer för det funkar inte att försöka att inte bry sig, man bryr sig ändå. Trots att man vet att det är elaka idioter som skriver och trots att man vet att deras påståenden inte är sant, det är just det att en människa vill en så illa som känns mest. Så jag tycker det är viktigt att skydda dig själv från att ens behöva läsa sådant. De där människorna söker fram sina offer på nätet där de kan verka i anonymitet, så det är egentligen inte dig det handlar om – det handlar om var de kan spy ut sitt hat.
  Förut tipsade jag om en plugin som kanske skulle kunna gå att använda för att blockera, men ett annat sätt som kanske är enklare och bättre är ju att göra som många nättidningar gör – att man bara kan kommentera genom att logga in på Facebook eller liknande. Borde rensa bort merparten av de värsta hatkommentarerna. Det borde väl någon kunna hjälpa dig att fixa?!
  Många kramar till dig <3

 • Madeleine skriver:

  Hej! Jag har haft bulimi och anorexi i många år men är nu ”frisk”. Alla är olika i sina ätstörningar men jag blev så ledsen att läsa det du skriver ovan. Försök ta hjälp av något proffs för att hantera bulimin. Du verkar vara en så stark och fin tjej. Du ska inte behöva ha det så här bara för att du är en offentlig person! Det är inte ok! För din egen skull måste du hitta verktyg och knep som du kan använda dig av resten av livet för att hantera bulimin relaterat till allt annat som händer i ditt liv. Du är ung nu och verkar ha insikt om ditt mående,vilket är jättestarkt! Det är fruktansvärt att människor far ut mot dig och pikar ditt utseende. Ingen ska behöva ta sådana personangrepp! Du har vare sig fula läppar eller konstigheter runt ögonen. Det kan ju vem som helst se. Du ska vara stolt över dig själv och att du har styrka att vara så öppen med ditt mående och privatliv. Låt inte hatarna dra ner dig. Fortsätt blogga och vlogga och framför allt: fortsätt vara DU! Kram fr M

 • Anna L skriver:

  Vackra, fina, roliga du! vad hemskt att läsa om vad människor skriver till dig. Det är ofattbart att människor är så onda. Fortsätt vara precis som du är! Din familj älskar dig.

 • Marie A skriver:

  Hej Fina Bianca tråkigt att folk är så elaka , det är bara avundsjuka som skriver sånt skit , det är absolut inget fel på dig eller ditt utseende du är fin och bra som du är jag älskar verkligen dig och hela din härliga familj har haft förmånen att träffa både dig och några av dina syskon och Pernilla ni är så generösa och verkligen bjuder på er själva , älskar din och Pernillas blogg och det är så roligt med Wahlgrens Värd har inte missat ett enda avsnitt varken av säsong 1 eller 2 det är så roligt och härligt att se det. Ha det gott Bianca ta hand om dig och hoppas att du och din bror och din mamma får en jättebra och roligt födelsedags firande önskar dig och din familj en riktigt god jul och gott nytt år
  Ha det gott Kram

 • Isabella skriver:

  Blir så himla ledsen när jag ser hur detta påverkar dig! Men du ska veta att du är en otroligt bra och inspirerande människa, med så mycket härlig energi som verkligen går genom både tvrutan och dina sociala kanaler. Hoppas du kan bortse från alla idioter som försöker trycka ner dig. De är så sjukligt avundsjuka på dig så istället för att ta tag i sina egna patetiska liv försöker de stärka sig själva genom att projicera över sina känslor på dig, gömda bakom en skärm. Så skit i dessa människor! DU är så himla vacker och stark! ❤

 • Helene skriver:

  Hej bianca. Ville bara säga jag tycker du e sjukt bra o inspirerande o då är jag ändå 30 . Bry dig inte om patetiska losers som mobbar på nätet.

 • Carola Staberg skriver:

  Finaste Bianca. Du är helt fantastisk i Wahlgrens värld. Jag fascineras av att du vågar lyfta fram så mycket av dig själv. En stor bragd! Så mycket som du bjuder alla tittare på. Fortsätt att vara den du är och var stolt över dig själv. Kram

 • Karin skriver:

  ?Bianca, du är så Jävla fin, vacker, glad, sprallig, ”tokig” det finns inget ”fel” på dig överhuvudtaget. Låt inte ngn få dig, att tro nått annat. Jag själv, önska jag såg ut som dig? min man o jag kollar på dig o din familj varenda torsdag.. Å vi skrattar o skrattar.. puss o kram på dig goa du ?

 • Frida skriver:

  Fina vackra Bianca!! Massa styrkekramar

 • Rebecka skriver:

  Du verkar vara en alltigenom fantastisk person! Snygg som en liten räv, klok som en bok och hur jävla rolig som helst! Jag hoppas att du kan ta åt dig av alla fina kommentarer du får, även om jag vet att det är lätt att elaka kommentarer sätter sig djupare.

  Du är bäst! Team Bianca!

 • Jessica I skriver:

  Du är helt klart en av sveriges vackraste människor och så himla duktig i allt du gör, ta aldrig åt dig av folk som vill förstöra.

 • Helena skriver:

  Fy för alla patetiska människor som inte har nåt annat för sig än att vräka ur sig en massa hat på internet! Du verkar vara en sådan härlig människa (skrattar ihjäl mig med min familj framför Wahlgrens värld varje torsdag) och vi är många som beundrar dig. Heja dig! <3

 • Karolina skriver:

  HEJJA DIG!!! Du är COOL som få människor. Pepp, massor med styrkekramar och snälla snälla kom ihåg att människor som skriver hat mår extremt dåligt men kan inte göra nått åt sitt misslyckade lilla liv så de spyr galla på dig. Själv bytte jag helt yrke pga hatiska, medelålders, passiv-agressiva, terriotoriska kvinnor som bara hugger folk i ryggen. Deras destruktivitet är omöjlig att undvika, så lär dig bara att de är sorgliga. Vem fan annars skulle ägna tid åt att skicka hat? Bara ensamma nollor. Blää

  HEJJA du!! Fett coola brud som äger sitt liv som en drottning!

 • Martina skriver:

  Fina Bianca!
  Jag har aldrig skrivit en kommentar någonsin. Men när jag såg din vlogg och det du berätta om fick jag ont i hjärtat! Jag ville bara skriva att jag uppskattar allt du gör! Kollar alltid på dina vloggar. Älskar Wahlgrens värld och er humor är ju för underbar. Jag har lyssnat på din och Alice podd och jag blev glad av att höra om er öppenhet. Hoppas på mer spännande avsnitt! 🙂 kram

 • Erika skriver:

  Hej Bianca. Brukar aldrig kommentera men tar så illa vid mig av detta näthat som florerar. Ofta tjejer som är elaka mot andra tjejer. Helt oacceptabelt. Vi kvinnor ska stötta och puscha varandra, glädjas åt andras framgång. Istället känns det som avundsjuka tar överhanden och man klankar ner på andra kvinnor, våra medsystrar. Inte okej

  Du Bianca verkar vara en underbar person med enormt mycket kärlek i dig. Du visar din familj hur mycket du älskar dom, de visar i sin tur hur mycket dom älskar dig. Stå på dig. Girlpower?

 • Johanna skriver:

  Du är grym, blir så inspirerad utav din klädstil och du är skitsnygg!! Älskar erat program och din öppen och ärlighet. Hatet du får kommer från små och avundsjuka människor som önskar dom hade ditt liv. Massa kärlek ❤️❤️

 • Nilla i Norrland skriver:

  Fina vackra roliga Bianca ?
  Hoppas verkligen du kan sortera bort de elaka kommentarerna och få ett lugn! Du är enormt duktig som jobbar med så många olika projekt men allt tar en kraft och med elaka kommentarer så är det inte konstigt du behöver säga ifrån, tragiskt att människan inte är mer klok än så. All kärlek till dig !
  Jag lämnar med ett utdrag ur en gammal historia som dina elaka följare (? Varför följer dom dig kan man undra) behöver ta till sig, vill man läsa hela historien kan man söka efter indianen och vargen på Google.
  ”En indian satt och pratade med sitt barnbarn.
  Han sa; I alla människor bor det två vargar som slåss.
  Den ene är ond. Det är ilska, fruktan, missunnsamhet, avundsjuka, sorg, arrogans, självömkan, lögn, överlägsenhet och egoism.
  Den andra är god. Det är glädje, fred, kärlek, hopp, lugn, ödmjukhet, välvilja, empati, sanning och tillit.
  Vilken varg vinner?, sa barnet. – Den du matar, sa den gamle mannen…”

  Alla borde förstå att det som bor inom sig växer om man fortsätter mata sitt beteende med att sprida hat, då blir man hatisk, vill man verkligen leva så?
  Fortsätt vara den du är, du är älskad av din familj och dina vänner det kan ingen ta ifrån dig !
  Det är sällan jag kommenterar men som vuxen medmänniska vill jag på ngt sätt göra mig hörd att det är inte okej med att trycka ner, vara dum, såra mm andra människor. Då kan man vara tyst
  Ikväll ska jag njuta av ert tv program som är fantastiskt underhållande och ni är såå härliga, tack för att ni bjuder oss på det ?
  Kram

 • Anna R skriver:

  Jag följer din blogg sporadiskt men reagerar på dina reaktioner. Varför har du bloggen om du i vart ovh varannat inlägg behöver skriva om hur stark du är – men ändå inte då du tar illa upp och mår dåligt? Du tycks inte ha förmåga att fokusera på alla de bra kommentarer du får – för du får faktiskt mest stöd! Jag håller med om att visa uttryck och inlägg håller en låg och mycket onödig nivå – men dessa kommentarer är ju så korkade att en mogen person helt enkelt inte bryr sig om dem. Kanske är detta ett forum och klimat du är bättre rustad för längre fram i livet? Jag förstår nog inte riktigt varför du utsätter dig för något som i stor omfattning och även regelbundet är en så negativ upplevelse för dig. Om du behåller bloggen så läs inte vidare i kommentarer som du ogillar. Att du så tydligt visar att du bryr dig/tar åt dig av negativa inlägg göder bara för fler och dina försök att ’läxa upp andra’ (som nog faktiskt inte bryr sig om dig som människa) blir bara tramsiga. Du kan inte ändra alla andra men du kan ändra hur du väljer att tolka och ta in andras synpunkter. Fokusera på de bra kommentarerna och kommentera inte alls de tråkiga – och bry dig helt enkelt inte om dem – det är ett råd från någon som är före dig i livsår. Ett annat råd är att vara mindre öppen om precis allt – det kan vara så att du i ett senare skede i livet vill vara mer privat, så håll även det i tanken. Du är rolig (men du svär väldigt mycket måste jag säga) men du tycks behöva hota lite mer inre harmoni och trygghet innan du försöker vara coolare än vad du faktiskt är ännu. Din mor och mormor har kommit mycket längre i att stå robusta i det offentliga rummet – hör om de har lite råd vet ja. Sköt om dig

 • Julia skriver:

  Hej Bianca!
  Jag är inte en sån som brukar kommentera bloggar… Har typ hänt två gånger innan, haha! MEN. Jag har aldrig någonsin reflekterat över dina påsar under ögonen och dina läppar, de är väl jättefina? You go girl! Folk försöker bara hitta dina svaga punkter… Ta ingen skit som Grynet hade sagt. Fortsätt med det du gör och hoppas at du snart mår bättre, förstår att det kan knäcka än!

 • Charlotte skriver:

  Hej Bianca,
  Bra att du säger ifrån och står upp för dig själv. Så tråkigt att en del människor inte vet hur man ska uppföra sig. Ta inte åt dig, det är som som skriver som har problem inte du.
  Nu ska jag se på ert fantastiska program: Wahlgrens värld:)

  Stor kram på dig!

 • Daniella skriver:

  Du är bäst förstår om du tar åt dig på all skit men det är ren avundsjuka folk klara inte av att du är snygg smart framgångsrik du är grym och det är ju din personlighet man älskar puss love you

 • Albina skriver:

  Du är fin som du är och fortsätt va dig själv och dem som snackar skit om dig är det så oförskämda att dem har skrivit det och dem kommer att ångra sig så mycket när dem ser dem fina kommentarerna. Den bästa som jag har kollat på är Wahlgren värld och att ni är så roliga och att man får en att skratta.

 • Sanna skriver:

  Hej! Vill bara säga att jag ÄLSKAR DIN PERSONLIGHET!! snälla ta inte åt dig av avensjuka människor som säger fula saker om dig, du är såå klockren som är dig själv o kör ditt eget race! Sluta inte med det 🙂 du är störtskön och så härlig! Längtar hela veckan tills ert program kommer, skrattar hela tiden åt dig ska du veta! MASSA KRAMAR FRÅN SANNA I VÄSTERÅS 🙂

 • Elin skriver:

  Du är världens vackraste person, inifrån och ut! På riktigt. Och du är enligt mig, familjen Wahlgren stora stolthet!
  Jag tycker att du ska skaffa lås på kommentarsfältet och att någon annan får rensa bort skitkommentarer så du slipper se!!! Då kanske folk slutar hålla på, för de vet att det ändå inte når fram till mig.. sorgligt att man ska behöva göra så men om folk inte kan bete sig så ska det iallafall INTE gå ut över dig!!!
  STYRKA TILL DIG.

 • Amanda skriver:

  Bianca! <3

  Kan du inte se till att din kommande assistent har som jobb att gå igenom och GODKÄNNA de kommentarer som publiceras på din blogg?
  Det är verkligen inte okej att du blir påhoppad detta sätt. Ren och skär mobbning. Kom ihåg det, det är dem som felar i detta läge.
  Det bästa hade ju varit om dina ord faktiskt träffade dina hatare, men ibland får man bekämpa eld med eld. Blocka ut dem ba!

  Kram.

  • elisabeth skriver:

   Håller med dig,dem flesta bloggar har ju så man kan godkänna kommentarerna man får,på så vis kan man avvisa alla dumma kommentarer från troll och liknande!!i

  • Maria skriver:

   Verkligen bra tips! Du ska inte behöva läsa sånna idiotiska kommentarer, se till så att de aldrig når fram till dig! Då borde idioterna tröttna

 • Angelica skriver:

  Så himla bra skrivet, heja dig! ❤️

 • Elin skriver:

  DU ÄR SÅ JÄVLA GRYM!

 • Thea skriver:

  Jag tycker om dig så mycket och totalt älskar dina videos dina blogg inlägg och nu eran podd som du och Alice startat! Den var så bra härlig och man vart på så bra humör! <3
  Du är underbar sluta aldrig vara den du är, din humor är fantastisk!!

 • Erica skriver:

  All kärlek till dig Bianca! Jag tycker du är helt fantastisk <3

 • Anneli skriver:

  Hejsan! ? Ville bara höra var du har köpt den vita stickade tröjan med flätor på armarna med hål i som du hade i avsnittet 30/11? Jättefin ??

 • Vanessa skriver:

  Jag brukar nästan aldrig kommentera bloggar/videos/bilder men kände nu att jag kanske borde börja göra det bara för att skriva något snällt! Jag förstår mig inte på folk som kommenterar såna hemska saker. Har själv gjort det men det var när jag var en omogen tonåring och inte visste bättre. Du är SÅ himla snygg ju, ta inte åt dig! kram <3

 • Charlotta skriver:

  Vackra Bianca. Låt inte bulimispöket förstöra dig! Sök hjälp omgående! Du är så vacker och härlig som du är! Bulimi är inte att leka med. Stor kram!

 • Nina skriver:

  Finaste Bianca, dom striver bara hat kommentarer for att dom onskade att dom hade ditt liv. Avundsjuka ar en hemsk sjukdom. Snalla ta inte at dig, skratta bara bort det. Att dom ens har tid och energi att lagga sadana negativa kommentarer speglar bara deras egna inre demoner. Lagg up en video och ba damn jag alskar mina snygga lappar och mina vackra ogon oavsett om de ar en liten pase under dom, so what?? Du ar snygg, driven, rolig, har en sjukt rolig och skon familj samt en underbar pojkvan. Dom som skriver dessa negativa kommentarer sitter sakert i sina olyckliga hem och drommer om ditt liv.

  You go girl! Do your thing!

  Love from London

 • Julia skriver:

  Du får INTE göra nånting med dina läppar du är såååå naturligt vacker och fin och rolig!! Riktig förebild, ser upp till dig som fan. Så snygg och cool. Puss på dig och U GO GIRL <3

 • Ida skriver:

  Bianca du är Sveriges vackraste kvinna enligt mig. Hade aldrig tänkt på att du har små läppar eller ringar under ögonen om du själv inte påpekat det. Tycker du har sjukt snygga läppar. Passar in perfekt på ditt ansikte.
  Tycker så synd om dig som tvingas vara med om allt hemskt hat. 🙁
  Många styrke kramar till dig. Hoppas att du mår bättre snart. <3

 • Cecilia skriver:

  Av hundra positiva kommentarer kan en enda negativ väga så mycket mer och göra så illa… Stryka & kärlek till dig ❤️ Sluta aldrig att vara dig själv fina Bianca! Bamsekram

 • Mila skriver:

  Bianca, du är en underbar tjej. Den som skriver hat kommentarer är avundsjuka människor som är fula och mår dåligt. Du ska Skita i allt dåligt npn skriver till och om dig. Vidriga människor som mår såå jävla dåligt att dom lägger ner tid och energi på skitsnack. Du e mycket bättre än dom ska du veta och låt dig Inte påverkas av deras ord, tvärtom, ta det som en Komplimang! Ta hand om dig och fuck haters.

 • Caroline skriver:

  Heja dig Bianca ❤️ Tack för att ni släpper in oss tittare i er värld ? Jag älskar ert program och längtar varje vecka efter nästa avsnitt ? Tack för alla skratt ni bjuder på ? Du är bra precis som du är ❤️

 • Johan skriver:

  Seriöst dumpa din kille om han inte fattade från början att du är en juvel så har han haft sin chans. Kan lova dig att han tittar på andra tjejer tyvärr. Du förtjänar bara det bästa!

  • Bianca skriver:

   Då kan lova dig att han INTE tittar på andra tjejer och har aldrig gjort under vår tid. Tack och hej! // Phillipe

 • Ulrica skriver:

  Jag har aldrig kommenterat men ska göra det nu! Jag älskar WV och skrattar varje avsnitt och i mång och mycket känner jag igen mig i er familj då vi också har en stor galen familj!

  Men jag är en 40årig flerbarnsmamman som hatar näthat och att ansvaret över elaka saker som flödar bakom en skärm vågar ingen jävel ta! Men jag hoppas att även om du bli ledsen så tar du dig samman och ser över elakheterna. Kärleken vinner alltid så av mig får du endast beröm för du verkar vara en underbar ung kvinna och jag hoppas att min dotter blir som du!!!
  Kram

 • Kajsa skriver:

  Jag är själv född med väldigt djupa och mörka ringar under ögonen som jag har ärvt från min morfar & mamma. Jag har fått höra både det ena och det andra, att jag ser ut som en knarkare, att jag är ful, har till och med fått frågan om jag blir misshandlad av min pojkvän med mera. Jag har väldigt mycket fräknar i ansiktet och har fått höra att brunetter inte ska ha fräknar, om mina fräknar är fejk/om jag målar dit dem med vilje och att jag ser sjuk ut. Till slut kommer man bara till en punkt där man säger STOPP! Och man bryr sig verkligen inte mer, jag ljuger om jag inte säger att det finns dagar då jag önskar att jag hade ”finare” ringar under ögonen och att jag hade lite mindre fräknar. Men som sagt. det är min kropp, mitt bekymmer och jag har kommit över vad andra tycker om mig. =) Hoppas du också kommer till den punkten!!!!

 • Moa skriver:

  Skulle säga att du är en sann förebild, just för att du vågar vara så öppen och ärlig trots ditt kändisskap.

  Jag förstår att du tar åt dig av all skit du får, för det är så vi människor fungerar tyvärr. Men jag hoppas verkligen att du får styrkan att kunna koppla bort dem elaka kommentarerna. Det är tyvärr många ensamma människor därute som vänder ensamheten till elakhet. Passar på att skicka ett tips till dem: Börja skriv fina saker om människor och kasta bort alla elaka tankar, ni kommer må så himla mycket bättre och varför inte skaffa en ny hobby på samma gång, som att börja dansa t.ex. Prova vetja, puss och kram!!

 • Daniella skriver:

  Hej Bianca! Ville bara ge dig en boost av kärlek för det förtjänar du än hat. Du har många människor som älskar dig för den du är och det du gör. Du är så sjukt jävla vacker! När jag har en dålig dag kollar jag på kanal och du får mig att skratta varje gång. Du är inte som alla andra bloggare du är äkta. Tänk på dom människorna som älskar för det du gör än ”haters”. Kämpa vännen <3

 • eva skriver:

  bianca…..det är så skönt att du är rak o talar om för dessa elakingar att du inte accpterar näthat,,,,,,usch vad tråkigt
  och får vi inte vara som vi vill här i sveige alla……kommentera inte personligt,det är respektlöst o oförskämt….vi som följer bianca,pernilla,wahlgrens värd…vi gör det för att vi gillar det inte för att kritisera er….så sluta alla avundsjuka,elaka,oförskämda läsare…..vad har ni här att göra….ingenting….goa tös…..fortsätt att bjuda på alla skratt o att visa dig själv vi är sååå många som vill njuta av en härlig blogg,och en härlig to-kväll med dig o din familj …..varm kram

 • Tommy Ålund skriver:

  Hej Bianca!
  Tack för att du är du och har det modet. Du lyfter fram ljuset hos alla som är i harmoni men som du har märkt även existerande mörker som bor i vissa av oss. Ljus och mörker följs åt och du är en del av ljuset och det kommer alltid att dra till sig mörker för att det behöver det du ger. Så se forsatta negativa kommentarer och påhopp som ett kvitto på att du gör en skillnad.
  Tommy

 • Angelica skriver:

  Det är så jävla tråkigt och helt enkelt FÖR JÄVLIGT att människor är så avundsjuka på dig och din grymma personlighet samt ditt fantastiska liv att dom måste klanka ner för att må bättre själva. Att folk bara inte kan hålla saker för sig själv. Hur svårt kan det vara. Självklart har alla rätt till en åsikt, men allt behöver inte sägas.
  Du är fantastisk, Bianca. Du är så jävla vacker precis som du är, och tvärtom tycker jag din mamma skulle behållt dig hemma för evigt. Hade jag varit din mamma har du aldrig fått flytta hemifrån. Du skämmer verkligen inte ut din familj, du bidrar till det fantastiska som är just familjen Wahlgren-Ingrosso.
  Du ska verkligen inte behöva känna ångest över sån här bullshit. Du är värd bättre. Håller med ovanstående kommentarer att nån kanske borde börja granska kommentarerna innan du får läsa dom.
  Men jag håller verkligen med dig. Folk som planerar att skriva ur sig skit bara för att deras egna liv suger borde tänka en extra gång och kolla sig själv i spegeln ett tag. JAG uppskattar dig enorm mycket i alla fall, vilket många av oss gör. Folk som skriver skit är inte dina fans och dom är inte värda din uppmärksamhet.
  Hoppas du börjar må bättre snart! Kram på dig, tjejen. Ta hand om dig <3

 • Johanna skriver:

  Du är grym, låt ingen få dig att tro något annat! Stor förebild och tycker du är bra på allt du gör, och dina läppar är för övrigt något jag är avis på så förstår inte ens vart de har fått det ifrån. Du är skitsnygg, med grym stil, personlighet, klok och empati för alla omkring dig <3 Skrattar högt åt både dig och din familj, hoppas ni inte ger upp Wahlgrens värld på ett braaaa tag!

 • Hanna skriver:

  Bianca, du verkar vara en helt underbar och stark tjej som är både vacker, intelligent, jordnära och framgångsrik. Vilket tyvärr kan sticka i ögonen på folk.
  Jag fullkomligt älskar din personlighet och humor! Något jag kan känna igen mig i ur många avseenden.
  Jag har själv tampats med år av anorexi och ätstörningar som kommit och gått, inte minst under perioder då livet varit extra påfrestande.
  Jag hoppas bara att du innerst inne vet att de absolut INTE är dig de är fel på! Utan felet ligger hos dom som hatar punkt.
  Man får helt enkelt bara tycka synd om dessa människor som inte kan ägna sig åt något vettigare än att klanka ner på andra. Dom enda som är i behov av att göra sådant, är personer som själva inte mår bra. Vilket jag hoppas att du någonstans vet.
  Du är en inspiration och förebild för mig och för så många andra, glöm aldrig bort det!
  Fortsätt bara att vara precis den du är and ceep up the good woork som man säger! 😉 Och låt INGEN jävel trycka ner dig. <3
  (Ps. Om de är till någon tröst så är jag lika gammal som dig och du ligger hästlängder före mig i precis allt iaf haha 😉 )

 • Julia skriver:

  Du är perfekt precis som du är! Kärlek övervinner hat ❤️

 • Therese skriver:

  Tycker du är så himla rolig, sitter och skrattar högt framför TVn när du är med i Wahlgrens Värld.

  • Therese skriver:

   Tycker du är så himla rolig, sitter och skrattar högt framför TVn när du är med i Wahlgrens Värld. Du är supersnygg och en stor inspiration med fantastisk personlighet! Fortsätt vara du! <3

 • Elin skriver:

  Jag tycker att du är jätte fin och älskar att kolla på dina videos samt blogg. Blir ledsen när jag läser och hör vad folk skriver till dig.. försök att ha samma glädje och inspiration som du alltid har haft även om det inte är lika kul när man blir hatad på. Du inspirerar så många andra med ditt utseende, blogg, instagram och youtube!

  Många kramar till dig.

 • Marie 26 år skriver:

  Bra skrivet Bianca(!) och glöm inte att du alltid är stark oavsett om du bryter ihop efter att ha läst så mycket hat och personangrepp. Att visa sig sårbar är inte ett tecken på svaghet, tvärtom ❤️ Som du skriver, dom som är elaka vet inte hur du är som person och har absolut ingen rätt att yttra sig om ett jota kring dig, din familj eller någonting annat. Bara för att ni är offentliga personer betyder det inte att vem som helst kan ta sig friheten och vräka ur sig massa bajs. Det säger mer om DOM än någon annan. Prutt i nyllet på dom, du är grym!! ??❤️

  Jag tycker du och din familj är superhärliga! Så brutalt öppna och ärliga ni är med varandra. Ni har självdistans och humorn nära till hands – det tycker jag är det finaste man kan ha i en familj! ❤️ Då har man lyckats (tycker jag) ?

  Kram!

 • Emma skriver:

  Förstår att det är hemskt och jättejobbigt att få sådana kommentarer och jag hoppas innerligt att folk börjar inse vad dom egentligen håller på med. Oftast är det ju folk som är väldigt missnöjda med sig själva som klankar ner på andra för att känna sig bättre.
  Du är stark, läs alla fina kommentarer om och om igen och skit i dom som bara sprider hat! ❤️
  Du är en stor förebild för mig och för många andra, glöm inte hur mycket du betyder för så många!

 • Katharina skriver:

  Fina Bianca! Jag är snart 30 år och kommenterar sällan bloggar eller liknande, men jag läser och följer likaså youtubers som om det inte fanns någon morgondag, haha. Hur som helst så vet jag att det är enkla ord när man tar åt sig, men – FÖRSÖK att inte ta åt dig. Du är värd så mycket mer än så. Förutom att du och din fantastiska familj gör mina torsdagar till de bästa så är du en talangfull, sprudlande, rolig, smart och fin tjej! Vi som också har någonting innan för pannbenet vet också att TV är TV och att det självklart förvrängs lite och att mycket sägs sarkastiskt. Vi kan ta ironi helt enkelt! Bli inte ledsen över att människor som saknar empati, ironi och vett kastar elaka saker ur sig. Du är värd mer än så! Och du är så himla framgångsrik och med många bollar i luften och jobbar på som ingen annan! Sug in det och tänk att det är välförtjänat, för det är det! Hylla dig själv! Kram till dig Bianca! <3

 • Ylva skriver:

  All kärlek till dig Bianca, du är fantastisk, vacker, rolig, generös och alldeles underbar.
  ❤️❤️❤️❤️❤️

 • Ida skriver:

  Blev uppriktigt ledsen av att se slutet av din video.. har följt din blogg länge och Älskar din youtube! Så sjukt att människor som inte ens känner dig kan spotta ut såna vidriga kommentarer. Vill bara säga att YOU GO GIRL! Du är såååå grym, snygg och duktig på allt du gör. Folk hatar enbart av avundsjuka och inget annat. Bäst är du!!!

 • Emelie skriver:

  Du! Du är världens häftigaste, roligaste och snyggaste tjej! Skit i alla losers som har så små och obetydelsefulla liv så dom måste gå på och trycka ner andra. Du är stark och kommer gå LÅNGT! MÅNGA KRAMAR ❤️

 • Madde skriver:

  Du är bäst Bianca!!! Fortsätt precis så som du gör, stor förebild!! <3 <3

 • Pernilla skriver:

  Tycker du är bäst! Skit rolig och jätte fin. För du verkar komma från en fin och rolig familj. Sköt om dig <3

 • Pernilla Nilsson skriver:

  Tycker du är sjukt snygg och en stark kvinna ❤️❤️❤️

 • Malin skriver:

  Hej Bianca! Jag brukar heller aldrig kommentera såhär, men nu känner jag att jag måste. Du är en fantastisk och härlig person, vacker inifrån och ut. Och jag blir så ledsen när du utsätts för mobbning! Jag vet hur ont sånt gör, eftersom jag själv blev mobbad under min uppväxt, men det är DEM (och deras självkänsla) det är fel på, inte dig! Du är fin och bra precis som du är! Kram ❤️

 • Ebba skriver:

  Jag kommenterar inte ofta, men du ska bara veta hur ofta jag tänker på hur fin, vacker och alla positiva superlativ du är Bianca!!!!

 • Ulli skriver:

  Har man inget snällt att säga är det bättre att vara tyst. Du är så fin Bianca ? en naturlig skönhet vinner i längden – go girl

 • Maooolin skriver:

  Fy fan för näthat!!! Så äckligt så det kliar i hela kroppen. Allt hat är äckligt, men att bakom en skärm sitta och klanka ner och vara enbart elak är för jävligt. Fegisar är vad dom är! Lider med dig Bianca. Jag måste bara säga att du är fan den underbaraste personen som finns. Igår när jag tittade på Wahlgrens värld för mig själv, så sa jag ärligt rakt ut. Att du är fan underbar Bianca. Rolig, kan bjuda på dig själv och hade jag haft dig som vän eller syster hade jag varit överlycklig. Hur kan man vara arg eller ledsen i din närhet 🙂 Fortsätt vara precis som du är, lyssna på din kropp och själ och ta hand om dig <3 Stora kramar från Småland <3

 • Jemima skriver:

  Du är en så fin och unerbar människa, känns verkligen som att man vet vem du är efter att ha följt Wahlgrens Värld. Du får inte ta åt dig av dessa avundsjuka människor, dom har antagligen inget annat att göra än hata på andras framgång. Du är stark i dig själv och fortsätt vara den du är.
  Massa kärlek till dig<3

 • Malin skriver:

  Stå på dig! Du är grym! <3

 • Lisa skriver:

  Vad ledsen jag blir att människor väljer att vara elaka. Kanske ska du prova att stänga av kommentarerna för ett tag, på alla kanaler? Någon kanske påstår att det är att låta hatet vinna, jag tycker inte det. Det viktigaste nu borde ju vara att du får fokusera på dig själv, slippa läsa hatet. Gör det som DU mår bäst av <3 Kram

 • Camilla skriver:

  Styrkekramar till dig fina Bianca <3 blir så ledsen när personer som är anonyma är så elaka mot dig.
  Det är mobbning på hög nivå och helt utan orsak.
  Dom är väl avundsjuka för att du är så snygg men för det så beter man sig absolut inte som dom gör och bara hittar fel på dig.
  Du är helt underbar i Wahlgrens Värld och jag skrattar lika mycket varje gång.
  Så gulligt i går när din pappa berättade om dina första steg <3
  Kram <3

 • Anna skriver:

  Fina Bianca! Jag brukar vanligtvis inte kommentera på nätet oavsett bra eller dåligt. Men idag kunde jag inte låta bli. Förstår att en positiv kommentar inte väger tyngre än de många negativa. Men om jag med denna lilla enkla positiva kommentar att jag tycker du är såg grymt härligt, rolig och ärlig när jag följer sig på tv och på nätet så hoppas jag att det kan hjäkla dig lite iallafall. För det hade snarare behövts fler som du, som är så öppna och bara är sig själv. Jag är iallafall väldigt tacksam att vi får följa dig och din familjs liv då Wahlgrens värld är mitt favorit program. Och jag förstår verkligen inte hur någon kan ge sånna personangrepp i kommentarerna. Du är ju vacker precis som du är!

 • Sandra skriver:

  Vilka hemska och vidriga människor det finns, inte konstigt att världen ser ut som den gör 🙁 Jag har precis fått upp ögonen för ”Wahlgrens värld” och tycker att du verkar vara en helt fantastisk människa tillsammans med resten av din familj! Ni sprider glädje och bjuder på er själva! Du är SÅ vacker Bianca, en naturlig skönhet! Jag är 28 år och blir glad när min mamma (som också tittar på programmet) tycker att vi är lika varandra 🙂 Kämpa på, du är PERFEKT just som DU ÄR! <3

 • Maria Selini skriver:

  Bianca. Du får inte ta åt dig vad folk tycker och tänker. Du ska vara stolt över dig själv och stå/ tro på vad du står för. Det är en sjukdom som kallas avundsjuka. Jag har själv erfarenhet av sånt. Är man en stark kvinna som alltid säger vad man tycker så får man sig ofta en skopa av den sjukdomen från folk. Min pappa är också från Italien och eftersom vi har samma bakgrund så känner jag hur mycket känslor du har att tampas med. Go girl ❤

 • Lisa J skriver:

  Bianca bara så du vet de som skriver att du är fantastisk, de har rätt! Du har en strålande personlighet, och är smart och tar ansvar för andra. Och du är duktig på allt du tar dig an. Men spelar egentligen ingen roll vad gäller att människor på nätet skriver elaka saker till dig, de har absolut ingen rättighet att bete sig så. Förstår verkligen att du blir ledsen, men tänk på att nätet inte är en normal plats att umgås, vissa verkar bli galna.
  Du är den bästa som varit med lets dance, det bara är så. Hoppas du fortsätter med dans på något sätt, för det ger energi och du har en riktig talang.

 • Lisa J skriver:

  Bianca bara så du vet de som skriver att du är fantastisk, de har rätt! Du har en strålande personlighet, och är smart och tar ansvar för andra. Och du är duktig på allt du tar dig an. Men spelar egentligen ingen roll vad gäller att människor på nätet skriver elaka saker till dig, de har absolut ingen rättighet att bete sig så. Förstår verkligen att du blir ledsen, men tänk på att nätet inte är en normal plats att umgås, vissa verkar bli galna.
  Du är den bästa som varit med lets dance, det bara är så. Hoppas du fortsätter med dans på något sätt, för det ger energi och du har en riktig talang.

 • Jackie skriver:

  Hej Bianca! ??Vill bara säga att jag ÄLSKAR din och din mammas humor och jargong mot varandra! ? Jag bryter ihop i varje avsnitt, ni är för härliga!

 • Sara skriver:

  Avundsjuka.. sorgligt att människor ska vara så hatiska, elaka och trycka ner varandra. Finns redan tillräckligt mycket elände i denna värld. Tycker folk ska använda sin energi till att göra denna värld bättre istället!!
  Ta hand om dig och fighta skiten ur bulimin! Vet själv att det är svårt men jag tror på dig!

 • Rojin skriver:

  Kärlek fina du!! Jag mena vartenda ord jag skrev i min kommentar i ditt förra inlägg ❤️❤️❤️
  Du är så otroligt vacker och genuin och jag älskar de med dig!! Känner igen mig så mycket i dig när jag tillexempel kollar på walhgrens värld och du får verkligen mig och andra att lysa upp i varje blogginlägg, youtubeklipp och varje avsnitt ❤️❤️❤️❤️

  KRAM

 • Jennifer skriver:

  Hej fina Bianca!
  Ville bara skicka lite styrkekramar och säga att alla de personerna som skriver elaka kommentarer är personer som har allvarliga problem med sig själva och sina liv. De är missnöjda och istället för att jobba på sig själva så tar de ut det på unga,vackra, härliga tjejer på sociala medier som de själva önskar att de såg ut som. Jag vet att det är omöjligt att inte ta åt sig, men jag hoppas verkligen att du förstår att de inte ens själva menar det de skriver och att du är fantastisk!
  Massor av kärlek, Jennifer

 • Emilia skriver:

  Du är bäst <3 <3

 • Ida skriver:

  Du är otroligt vacker och en stor förebild Bianca, låt aldrig någon annan säg nått annat! Under året som gått har jag verkligen fått upp ögonen för dina kanaler, jag tycker du är insiprerande, rolig, driven och har en härlig personlighet, och jag blir lika glad varje gång du lägger ut en ny video eller publicerar ett nytt inlägg. sluta aldrig med det du gör! Stor kram ❤️
  Stå på dig tjejen!

 • Susanna skriver:

  Hej Bianca!
  Har aldrig kommenterat förr men blev så otroligt illa berörd när jag såg denna videon…
  Det finns så tyvärr många små människor som verkar ha ett behov av att trycka ner andra för att kunna lyfta sig själva, så HIMLA vidrigt!
  För min del är du helt awesome och du ger mig alltid ett leende på läpparna.
  Stay strong och kör ditt race, för du gör det så bra <3

  Ha det underbart och ta hand om dig själv!

 • LottaJ 50+ skriver:

  All kärlek till dig!
  Skäms till er som skriver massa skit!!
  Styrkekramar <3 <3

 • Kristin skriver:

  Kära Bianca! Har aldrig kommenterat förut MEN nu känner jag att NU räcker det. DU är fantastisk Bianca du ger av dig själv o är dig själv. NI bakom gömda skärmar ni borde skämmas!!! Vi tjejer/kvinnor/vänner /flickvänner/systrar vi ska hålla ihop. Jag blir ännu mörkräddare när du skriver säger att medparten av dessa MOBBARE är äldre kvinnor . Jag antar att många av er har egna döttrar? Gå till er själva! Rannsaka er! Vad vill vi sprida ?vad vill vi förmedla till våra egna barn/ systrar? Denna världen behöver mer kärlek! Så sprid kärlek istället för hat! Bianca fortsätt vara den du är för du är grym världen behöver Biancor som dig ❤ stå stark! STOR kram

 • Sarah skriver:

  Bianca,
  Jag följer dig på alla dina sociala kanaler och tycker du du är en helt fantastisk människa. Du är alltid dig själv, vågar prata om precis allt, har sunda o kloka värderingar och är GRYMT ROLIG. Jag blir så arg och ledsen när personer kommer med nedvärderande kommentarer. Att vuxna personer skriver negativa kommentarer om en annans persons uteende eller försöker trycka ner en annan person är så otroligt patetiskt. JagTrodde att vi redan i tidig skolålder lärde oss att mobbning inte är OK… Skulle så gärna vilja träffa alla dessa männoskor som försöker trycka ner dig och se hur ”perfekta” de är samt höra varför de tror att de har rätt till att sitta och slänga ur sig omogna kommentarer om dig.
  Du & jag är lika gamla och om jag & du skulle vara vänner hade jag sett det som en ära! Du har inte gjort ngt som helst för att förtjäna all denna negativitet. Och inte för att utseendet egenligen spelar ngn roll, men du är ASSNYGG! Många styrkekramar till dig och snälla, fortsätt vara precis som du är, för du är så JÄVLA BRA, precis som du är <3

 • Sofia skriver:

  Hej! Det är fruktansvärt att det är så många människor som mår så fruktansvärt dålig själva så att de måste minska sin ångest genom att skriva elakheter!!! Sjuka människor!

 • Jennifer skriver:

  Ville bara säga att jag älskar din personlighet! Med din personlighet får du mig att känna mig glad och uppåt efter en tung dag, du är guldvärd! Behövs mer personer som du i denna värld! Glöm aldrig det <3

 • Ingela skriver:

  ❤️

 • Emma skriver:

  styrke kramar. Du är grym???

 • E skriver:

  Kan inte du visa din lägenhet mer?! Vill se hur den ser ut inuti nu när allt är klart!

 • Hej skriver:

  Du är naturligt otroligt vacker i ansiktet. 🙂

 • Hilda Lindberg skriver:

  Hej Bianca,
  Har rätt nyligen börjat följa dig och du har snabbt blivit min favorit bland sociala medie kändisar eller vad man ska säga. Tycker du är vacker, inspirerande och framförallt verkar du som en otroligt skön person! Kan inte heller förstå att människor på något vis tycker att det är okej att uttrycka sig illa om någon annan på så sätt som de gjort bland dina kommentarer och ville bara säga att du är otrolig som lyfter det och som fortsätter köra ditt race!
  Kramar <3

 • Rawiwan skriver:

  Hej Bianca!
  Så här är det, INGET utav det dem har skrivit är sant. DU är en förebild för många, du är den här tjejen som alla tjejer drömmer att vara. Du har allt i ett. Rolig, vacker o charm allt. Att få se dig o din familj i whalgrens värld.. wow vilken familj, så roliga allihopa o vilken kärleken ni ger varandra. Jag är 96:a o alla mina vänner kan bara inte sluta älska dig. Såg dig en gång på mcdonals i Västerås skrapan. Men vi vågade verkligen inte komma fram. Haha fega! Men det jah ville komma fram till är att du är sån underbar o rolig tjej o självklart så jäkla vacker.

 • Rebecca skriver:

  ❤️❤️❤️❤️

 • Johanna skriver:

  Du är så jäkla bra Bianca! Sitter klistrad varje torsdag men min man och skrattar ihjäl oss för ni är så härliga och roliga. Du är så otroligt begåvad, rolig och vacker så man blir avundsjuk:) Ha inte ångest för att äldre kvinnor sitter och gapar för att man ibland svär åt sin mamma eller drar grova skämt. Min mormor är 83 år och tycker att du gör hela serien:) Kram

 • Madde skriver:

  Tror att dom som häver ur sig så vidriga kommentarer faktiskt har större problem med sig själva! Du verkar vara en grym tjej med fötterna på jorden som inte låtit kändisskapet stiga dig åt huvudet! Så va stolt och skit i vad andra säger/skriver (jag tror inte ens att dom själva tycker att allt skit dom skriver är sant) ?

 • Susanne skriver:

 • Lina skriver:

  Du är bra ❤️ Folk är idioter och avundsjuka så lyssna inte på dom! Blir jätteglad av att se dig på tv 🙂

 • Bella skriver:

  Jag förstår dig helt i att du mår dåligt över detta, det hade nog alla. Men kom ihåg att det bygger på avundsjuka, eller snarare svartsjuka som folk inte kan hantera. Dom känner inte dig, HUR ska dom egentligen veta hur du är? Dom har ett TV-program där ni alla troligtvis speglas en hel del att gå på, känns lite som att beskriva någons utseende utifrån ett snapchatfilter. Ta hand om dig, kram!

 • Linnea skriver:

  Hej Bianca!
  Det här är min första kommentar någonsin på en blogg men jag måste bara berätta för dig vilken otroligt cool och stark kvinna du är. Du är så oerhört vacker och det är där all avundsjuka från andra kvinnor kommer in. Dina läppar kanske inte passar in i det sjuka ideal som vi kvinnor måste leva upp till idag men vad i hela världen gör det!? Dina läppar är ”du” det passar ditt vackra ansikte perfekt och gör dig otroligt vacker. Det coola med dig är att trots alla dessa elaka kommentarer så är du fortfarande dig själv. Det är så lätt att spruta in något för att ändra på sitt utseende men du skiter i det och bara rockar ditt grymma utseende. Fan vad grym du är, glöm aldrig att alla dessa hatkommentarer endast grundas på avundsjuka och to be honest- vem är inte avundsjuk på dig!? I know I am, men jag unnar dig all din framgång och allt du åstadkommit. Snälla ändra aldrig på ditt utseende! Men om du nu känner att du vill göra det, gör det för din egen skull och ingen annans, men du är såå jävla vacker som du är. Puss på dig!

 • Alicia skriver:

  Så himla tråkigt att höra att du behöver ta emot så mycket skit, blir verkligen ledsen. Bianca du är hur fin och snygg som helst. Vem som helst kommer alltid kunna hitta partier i sitt utseende som man tycker mindre om. Men man måste komma ihåg att i det stora hela är man snygg ändå. En näsa gör ju inte hela ansiktet fult tex. Du har inte fula läppar glöm vad andra säger!! Det som gör ett ansikte snyggt det är ju att proportioner stämmer. Måste säga att innan du sa en gång att du hade mindre läppar hade jag aldrig tänkt på det, på riktigt. Just för att det är inte fult på dig. Tråkigt att höra det där med botox. Jag har såklart också partier i mitt ansikte jag tycker mindre om. Men skulle aldrig vara taskigt mot dig för det. Det är ju ett sjukt beteende. Jag uppskattar verkligen din personlighet som lyser igenom i videos och i allt haha, en härlig tjej som också är rolig och skämtsam vilket jag tycker är en grym egenskap. SJÄLVKLART förtjänar du din mamma herregud! Att folk har mage att säga så! Men tycker att det är jättebra att du tar upp det, för det fick mig tex att vilja skriva något snällt istället. Hade ju varit värre om det hände och du inte säger något. Ta hand om dig bianca, och bromsa bulimin kärlek ❤️❤️❤️

 • Alessandra skriver:

  Kära syster, kan du inte vara som en anka? För ankan tittar aldrig bakåt utan framåt. Gör det du med. Kram på dig! ?

 • Maria skriver:

  Det är så här att man måste kunna ta kritik också däremot kommentera hur ens läppar ser ut det är bara löjligt. Men det jag fasas över är ditt språk som du använder, könsord och mindre begåvade saker. Eftersom många även yngre personer ser det här så uppmanar jag dej att börja tänka på vilket språk du använder . Jag hoppas att du tänker till och använder ett bättre språk på inspelningarna till Wahlgrens värld. Mvh Maria

 • Johanna skriver:

  Har börjat följa din blogg nyligen och älskar dina youtube videos för att jag tycker du har en sådan himla mysig personlighet! Jag och min rumskompis tittar alltid på Wahlgrens värld när vi känner oss nere och vill titta på något som piggar upp en. Jag hoppas verkligen att du kan ta dig ur ångestträsket. Är man aktiv på sociala medier och följer kända profiler borde kunna förstå att man får ta det ytliga och fåfänga med en nypa salt. Jag tycker du är down to earth och som sagt, goaste personligheten! All kärlek till dig

 • anna skriver:

  Så jävla mycket avundsjuka över ditt utseende, du är såå vacker!!!

 • Aino skriver:

  Bianca, du är bra precis som du är! <3 Jag tycker att du är jätteduktig, vacker, rolig och talangfull. Hoppas att du själv vet det också. Kram från Finland!

 • Sara skriver:

  Du är otroligt vacker Bianca! <3 Och gör ingenting med ditt ansikte för du är redan perfekt som du är. Så tråkigt att folk ska vara elaka men det är ju bara för att de är avundsjuka, så försök skaka av dig elaka kommentarer. Du är ju du och det gör dig ju helt unik! <3 Massa kramar till dig!

 • sofi skriver:

  JAG FÖRSTÅR INTE HUR DU ENS KAN TA ÅT DIG AV ELAKA KOMMENTARER? DET ÄR TYP BÖNDER FRÅN GÄVLE SOM HAR NO LIFE SOM SITTER OCH SKRIVER MASSA SKIT OM DIG.

  • Jennifer skriver:

   Men det är ok att kalla alla som inte är från stockholm osv för bönder med inget liv? Lika mycket hat från dig.

 • ... skriver:

  Jag är 13 år och pågrund av hatet så raderade jag min yt kanal med 5000 prenumeranter.

 • Sara skriver:

  Hej Bianca!
  Ville gå in här och skriva till dig efter att jag sett din sista video här.
  Blir så ledsen att höra vilka kommentarer du får. Jag förstår inte hur man som vuxen kvinna, eller människa överhuvudtaget, kan tycka att det är okej att skriva så till någon annan människa. Blir helt tom och nedstämd.
  Du är en fantastisk tjej av vad jag har sett och jag tycker du är helt underbar! Vilken humor och självdistans. Du och din familj verkar ha en underbart sund och kärleksfull relation. Älskar att kolla på er varje torsdag. Både jag, min man och vår yngste son som är nio, missar inte något avsnitt. Vi sitter och skrattar och gråter ( det kanske är så att det bara är jag som gråter) tillsammans. Hoppas att du kan ta avstånd från allt elakt och må bra. Kärlek till både dig och din familj????
  Kramar Sara

 • Maria skriver:

  Kärlek till dig! <3

 • Lussan skriver:

  Stor Kram du är grym! ❤️
  Mota bort bulimin , och skit i dessa bittra och obehagliga människor

 • Börje Lantto skriver:

  Bianca,jag tycker du gör ett mycket bra jobb och framträdanden.Bry dig inte om dumma ord och dumma människor,du är vacker och gör allt perfekt.Fortsätt med det du tycker om.

 • Malin Larnefeldt skriver:

  Hej Bianca, innan jag läste ditt inlägg så tänkte jag att jag på något sött skulle vilja säga till dig hur grym jag tycker du är, satt och tittade på sista avsnittet av Wahlgrens värld idag och får så härlig feel good känsla. Jag skulle rent åldersmässigt nästan (inte riktigt) kunna vara din mamma och skulle isf vara så stolt.

  Sedan läste jag detta inlägg och kände än mer att jag bara måste skriva, fortsätt att vara den du är, du är grym!! Å skit i alla nättroll, sätt dem på axeln och vifta bort dem, de är inte värda att lägga tankar på.

  Stort lycka till med allt du tar för dig och fortsätt vara dem coola tjej med skön personlighet som går sin egna väg.

  /Malin

 • Frida skriver:

  Hej! Ville bara säga att du inte ska ta åt dig av alla fruktansvärda kommentarer du får. Du verkar vara en fantastisk, härlig och öppen person som bjuder på sig själv och som framförallt vågar vara sig själv. Det är sjukt många som inte vågar vara sig själva idag, och tjejer stör sig alltid på andra tjejer som faktiskt vågar vara sig själva. (Vilket helt ärligt är rätt patetiskt). Men att du vågar vara dig själv är något som du verkligen ska vara stolt över! Och du ska inte behöva förminska dig själv för att andra inte klarar av det. Du är också otroligt jäkla vacker och de som påstår något annat är GARANTERAT avundsjuka, inget annat. Det är hemskt att tjejer kan vara så elaka mot varandra när vi istället borde hålla ihop. Du förtjänar verkligen inte allt hat du får när det enda du gör är att vara dig själv. Och du inspirerar även mig till att våga vara mig själv mer. Du är amazing, glöm inte det! <3

  • Alva skriver:

   Hej Frida! Så tråkigt att du bara utgår från att det är tjejer 🙁 det kanske vore bättre att du inte själv uttryckte dig så om andra tjejer om du vill ha bättre sammanhållning och mindre konkurrens tjejer emellan? Jag ser inte hur din kommentar är bättre än det beteende hos tjejer som du beskriver. För det första tror jag Bianca (tyvärr) får hat minst lika mkt av män och för det andra tror jag att konkurrens tjejer emellan uppstår just för att vi hela tiden jämförs och just kallas avundsjuka etc. Kan vi inte stötta varandra utan att kasta skit på varandra istället? Dock ser jag här att de flesta som kallar sig för/är (på internet går det ju att gömma sig) tjejer och bara säger fina saker till Bianca, så fint! Heja dig Bianca, du är fantastisk! Så rolig, smart, bjussig och underhållande att följa.

 • My skriver:

  Brukar verkligen aldrig kommentera, men nu måste jag bara säga att du är så väldigt fin och ska inte ta åt dig av alla elaka kommentarer! <3

 • Erica skriver:

  Som offentlig person bör du tänka på ditt språkbruk. Sluta med att använda så mycket svordomar.

 • Tullan skriver:

  Kommenterar sällan något, men blev verkligen tagen om det du berättade om näthat. Såg dig idag på ett fik istan och kan bara säga att du verkligen utstrålar en sådan karisma och är så grym fin och vacker som få. All kärlek till dig och dina närmaste ?

 • Ebba skriver:

  Usch nu började jag gråta. Det är verkligen inskränkta, korkade människor som har mage att slänga ur sig elaka kommentarer om folk som dom aldrig har träffat! Lätt att säga att man inte ska ta åt sig men gud jag skulle bli förkrossad, klart man inte kan stå emot det varenda gång. Om ens en enda. Människor som dom kan inte sova gott om natten, det borde dom inte göra i alla fall. Vad är det för ett barnsligt vidrigt beteende?!

  Jag tror att dom flesta tycker att du är en av dom vackraste människorna och det gör nog dom som letar efter saker att ha synpunkter över också. Dom hittar på saker som dom egentligen inte står för eftersom det sticker i ögonen på dom att se andras framgång.
  Jag är en tjej i din ålder och jag är väl medveten om hur det är att vara en ung tjej i dagens samhälle, all press man har hela tiden (förstår att det är ännu värre i det offentliga rummet). Otroligt ändå, att vi är större personer än dessa patetiska vuxna kvinnor, att vi stöttar varandra, är drivna och håller varandra i handen! Vi fortsätter stå emot hatet tycker jag, tillsammans! Vi är många som hejar på dig Bianca, all lycka och välmående till dig tjejen <3
  Kram Ebba

 • Elli skriver:

  Bianca du är en fantasisk människa!!! Du är stark pch har kommit så himla långt i din karriär. Låt detta inte sänka dig❤️

 • Carolina skriver:

  Vill bara skicka en stor kram till dig ❤

 • Frida skriver:

  Du är otroligt vacker och har sååå go personlighet ❤️ Låt inte avensjuka människor trycka ner dig med taskiga kommentarer!

 • juan carlos skriver:

  Hej
  Detta person Bianca är den bästa som finns i svenska TV: hon kan komma hur lång som helst: har karisma, trevligt, roligt och kunnig framför TV fast hon är så ung!!! Skit i alla de som tycker att du är si och så!!! du är helt enkel den som är värd mest i den svenska TV ..resten är resten!!
  Hälsningar
  Juan Carlos

 • Nina skriver:

  Det kommer alltid finnas avundsjuka folk som ska trycka ner andra för att må bättre själv. Du är så jävla naturlig och söt! Älskar att du har en sån jävla härlig personlighet! Dör för dina fina rådjursögon, vill med ha dom!!! Du är en sån stor inspiration och glädjespridare! Jag vet att det är många som funderar och gör botox för att känna sig fina. Men vet du vad? Sen jag börja se wahlgrens värld och följa dig så älskar jag mig själv som jag är tack vare dig!! Dig kan man kallla skönhet för du är dig själv utan fillers och botox och ser perfekt ut även osminkad! Det är hög klass!!!!

 • Martyna skriver:

  Du är världens gulligaste person Bianca! Önskar dig allt gott o trevlig jul! <333333

  Lyssna inte på hatarna de är bara osäkra. 😉

 • Sofia skriver:

  Underbara du, det är endast svartsjuka människor som sitter bakom en skärm och skriver elaka kommentarer. Heja dig som vågar vara dig själv, heja dig som säger din åsikt. Det är få som är så otroligt vacker som du är o h det sticker säkert i mångas ögon tyvärr. Du är sååå VACKER och verkar så varm och härlig som person. Heja dig Bianca!

 • Emma skriver:

  Du förtjänar verkligen inte att få höra såna saker… inte okej någonstans att skriva något elakt till någon.
  Du är en jättefin människa och är en stor förebild för mig och så många andra.

  Keep up the good work och skit i alla elaka människor!

 • Olle skriver:

  Det enda tipset jag kan ge är: försök att inte läsa de negativa kommentarerna. Om det inte går, ignorera dom mentalt. Fokusera på det som du vet är positivt med dig själv så kommer de negativa kommentarerna att kännas irrelevanta.

 • Elin skriver:

  Hej Bianca!

  Jag kommenterar sällan på blogginlägg men jag måste slänga iväg ett litet pepp meddelande!
  Jag tycker att du är en otroligt vacker (Du skulle bara veta hur många gånger jag sagt att jag önskade att jag hade din kropp, haha) och verkar som en helt fantastisk och rolig tjej. Jag blir väldigt ledsen när människor inte kan vara trevliga mot varandra. Jag fick alltid höra att ”har man inget snällt att säga, så säg inget alls” och ”Behandla alla så som du själv vill bli behandlad” när jag växte upp, och jag tycker att de stämmer väldigt bra och jag försöker leva efter det själv. Förstår inte folks nöje med att sitta o klanka ned på någon. Bara för att du är en offentlig person så betyder inte det att du inte är en människa med känslor som alla andra, och att det är fritt fram att pissa på dig. De som gör det borde skämmas!
  Och snälla rara du, var har du köp tröjan du har på dig i din video? Jag älskar den, och har letat på alla möjliga sidor efter den, haha! Vill verkligen ha en egen att mysa i nu i vinter 😀

  Många kramar
  Elin

 • sara skriver:

  Alltså det är ta mejfan alltid äldre kvinnor som näthatar, jämt. Vad är problemet? Blir det jobbigt att se en framgångsrik ung tjej för dom själva inte tagit sig någonstans?

 • Vilde skriver:

  Kjære Bianca, du virker som en helt fantastisk person og folk er bare sjalue på deg…. du er en så sinnsykt bra person og føler jeg kjenner deg veldig godt, selvom jeg ikke gjør det? ELSKER Whalgrens Värld, din blogg, you tube og din podd! Loveeeee you beauty! Klem en norsk fan, men pappa er svensk så skjønner hva du sier, men kan ikke skrive svensk haha?❤️ DU ER BEST!!!!!!

 • Emma skriver:

  Ett skepp kommer lastat med LOVE <3

 • J skriver:

  Bianca! I er podcast nämner du att du fått växa upp med att folk antingen hatar din mamma eller din pappa. Du har också tidigare nämnt att många har sagt otroligt elaka saker om Benjamin. Jag tänker att dessa kvinnor som skriver till stor del tillhör samma skara. De har en förutfattad mening om dig och letar därför fel hos dig som de kan peka ut. Om du nu skulle använda dig av tex botox – tro på fan att du skulle få elaka kommentarer om det också. Du kan inte ”vinna” mot dem. Men du kan vinna över dem. Det gör du redan. 100000 lyssningar inom några dagar på er podcast tex – hur bra?! Du är fantastisk. Medan en därute ger eller känner hat, är det tio, femtio, hundra personer som känner kärlek! För dig! Du är rolig, bjuder på dig själv, verkar vara väldigt varm och omtänksam och uppenbarligen populär. Bianca, du vinner över dem – genom att vara den du är. ❣️

 • Fanny skriver:

  Förstår verkligen inte hur någon kan skriva sådär? Vuxna kvinnor borde ha lite mer vett i skallen kan jag tycka! Du förtjänar verkligen inte att bli behandlad på det där sättet och det är så bra att du står på dig! Så tråkigt att folk skriver så hatiska kommentarer av ren avundsjuka. Men du ska veta att du är så himla vacker, lyssna inte på dem som vill trycka ner dig! All kärlek till dig <3

 • Natalie Röing skriver:

  Ang dem här kommentarerna, det är BARA avundsjuka all the way. Du är en av världens snyggaste kvinnor lixom?
  Den klankar ned på andra för att höja sig själva… Låter… logiskt? Not really. Fantastiskt vacker är du Bianca!

  Kram

 • Matia skriver:

  Fina Bianca! Du är som du är och skadar inte någon, så förstår inte hur folk kan hata och vara så elaka! Fortsätt vara dig själv och fortsätt njuta av livet! Du är ju så grym rolig och naturlig så du ska absolut inte förändra dig! ( mindre svordomar bara) hahaha! Har alltid gillat familjen Wahlgren och gillar dom ännu mera efter erat program!! Klockrent! Alla vi i vår stora syrianska familj älskar programmet! Ett måste varje torsdag! Hälsa hela fina familjen från Södertälje!

 • Caroline skriver:

  Du verkar vara en helt fantastisk person och du är otroligt vacker! <3 De som kommenterar elakheter är små små människor som måste ha ett fruktansvärt tråkigt liv. All pepp till dig!

 • Ida skriver:

  Hej Bianca!

  Satt och scrolla på youtube och började titta på den här videon du lagt upp (ÄLSKAR DINA VIDEOS)! Blir så himla ledsen av det du berättar i videon om hatkommentarerna…

  Vill bara skicka en hälsning att jag tycker du är STÖRT skön, fin personlighet, grym humor (gråter av skratt till whalgrens värld ? bästa ever!)! Å måste säga att jag ha hela tiden tyckt att du ha as snygga läppar! De passar DIG! Ha också små läppar, vi ”small lips girls” få hålla ihop ?

  Kör på och de som skriver elaka kommentarer är fasen bara så full av avundsjuka så det är tragiskt.

 • Malin N skriver:

  Bianca! Du är så otroligt underbar och inspirerande, så tråkigt att vissa människor vill trycka ner dig. Jag förstår att det är svårt att inte ta åt sig när det blir så mycket. Jag hoppas verkligen att all kärlek du får hjälper till att väga upp för det. Fortsätt att vara den du är (alla i din närhet har sån jäkla tur att få ha dig i sina liv, för du förmedlar ingenting annat än KÄRLEK och humor) och ta hand om dig själv. All kärlek till dig! <3

 • Malin skriver:

  Heja dig Bianca!
  Ville mest säga att små läppar är precis lika pussvänliga och vackra som stora! Gillar dig, och imponerad att du orkar med att ha ett sånt jobb du har. Kämpa på, vi är många fler som inspireras av dig än något annat. Kram ?

 • Moa skriver:

  Hej Bianca!
  Jag har aldrig kommenterat här på din blogg förut men jag måste bara säga att jag verkligen älskar din personlighet och du verkar vara jätte trevlig, snäll, ha ett enormt stort hjärta och är genuin i mot alla!:) jag älskar verkligen Wahlgrens värld och hela din familj, ni allihopa verkar jätte härliga!:) och jag älskar kemin i eran familj, den är jättefin och lite gulligt:) jag älskar också hur naturliga och äkta ni alltid verkar vara, de känns alltid genom tv rutan, jag kan mycket väl tänka mig att ni är så som personer även utan kameror:) tack för att för att ni delar med era utav era liv och eran vardag:):)
  Kram

 • Moa skriver:

  Jag måste och kommentera, jag såg din video strunta i alla dem människorna, dem är bara otroligt avensjuka för att dem inte är unga längre och lika vacker som dig:) jag förstår verkligen inte hur man har mage och kan skriva såna saker till någon man inte känner men huvudtaget till nån:/:(
  du är alltid fin oavsett vad du har på dig eller hur du är sminkad:):) du duger precis som du är och det kommer du alltid att göra:)
  Jag älskar ditt mode!:) måste också säga vilken otroligt fin lägenhet du har:)
  Har de löst sig med soffan?:P Kramkram

 • Johanna skriver:

  Måste bara säga att du är jätte fin och snygg och grym blog och klipp och allt!!!
  Ta inte åt dig av dom dumma komentarerna 🙁 inget stämmer!!!!

 • Ida skriver:

  Du är sååååå himla vacker Bianca !!!
  Innuti & utanpå !

  Ta inte åt dig av alla puckon som skriver en massa skit !!

 • Paulina skriver:

  Du är så fin på in och utsidan ❤️❤️❤️

 • Ann skriver:

  Hej Bianca
  Läs och lyssna inte på dumma kommentarer. Läs alla inlägg som hyllar dig och din familj!! Ni är härliga, roliga och ni verkligen bjuder på er själva, vilket är ovanligt i vårt land. Kärlek till Dig och hela familjen!! Kramar

 • Alexandra skriver:

  Du är en förebild för så många tjejer alla vill se ut och vara som du. Och att dina läppar är normala är underbart!ändra aldrig på dom, snälla. Äntligen kanske trenden att fixa stora läppar kan dö ut, och tjejer kan få känna sig nöjda med sig som de är.Du är bäst❤

 • Marie skriver:

  Tycker du ska skita i de elaka kommentarerna bara avundsjuka på dig..
  Älskar se era program. Ni e bäst!
  ❤❤❤

 • Marie skriver:

  Tycker du ska skita i de elaka kommentarerna …bara avundsjuka på dig..
  Älskar se era program. Ni e bäst!
  ❤❤❤

 • Anna skriver:

  Heja heja!
  Du är grym!! Lyssna inte på sjuka troll.
  Det är ren och skär avundsjuka!

  All lycka till dig!

 • Sofie skriver:

  Nu är jag några inlägg efter här men, helt ärligt, skiiiiit i vafan folk säger när det kommer till negativa kommentarer o kritik. Herrejävlar, du är ju fett skön. Jag o min mamma kan ringa upp varann (hon bor kvar i kalmar o jag i Sthlm) efter Wahlgrens värld o asgarva åt alla sköna grejer du sagt o gjort. Din mimik är on point, så att säga. Man ska fan snacka med den inlevelsen som du gör haha (jag gör likadant 😉 )
  Ha det bäst.
  Kram!

 • Helene skriver:

  Skriver aldrig inlägg men nu känner jag att mitt modershjärta blöder för denna unga härliga tjej. Det är inte ok på något sätt att kommentera på detta nedlåtande sätt. Stor eloge till pappa Ingrosso som vill skydda och värna sitt barn.
  Önskar dig all värme och att du ska gå stärkt ur detta. ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *