OUR BEAUTIFUL OFFICE

Stolen längst fram är min plast och brevid mig sitter Margaux  <3

Asså hur mysigt och fint!!

Petra och Carro har verkligen gjort ett så snyggt jobb med inredningen!!

Det är ju typ egentligen dessa färger jag vill ha i mitt hem men jag har verkligen inte lyckats få ihop färger, tyg och mönster tillsammans så det blir en snygg enhet…! Borde verkligen ta hjälp av en inredare eller Hanna Friberg som har drömmarnas lägenhet och jag är fruktansvärt avundsjuk på hennes inredning haha!

Väska från Balenciaga // Dataväska från P.A.P 

Asså jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR mitt kontor som jag delar tillsammans med 12 andra härliga  influencers! Petra och Carro har precis renoverat om kontoret och gjort en helomvandling med ny inredning och WOW vad fint det är nu. To die for! Nu vill jag sitta här varenda varenda dag och jobba stenhårt!! Så skönt att få saker gjorda där för jag verkligen fokuserar helhjärtat på jobbet. Jag är ju inte där sådär jätteofta då jag jobbar väldig mycket på olika ställen hela tiden men nu när jag har tagit en del ledigt från de ”stora” grejerna jag jobbar med så har jag haft mer tid att sitta där. Så härligt!

Idag har jag städat lägenheten, kollat på Talang avsnittet som visas på Fredag, gått promenader med Dino och nu sitter jag på kontoret as we speak med hela bloggligan här. Inte ofta vi är så många här samtidigt 🙂 Så mysigt!! Jag vloggar idag så ni kommer få se allt detta mycket snart på min Youtube-kanal.

Nu måste jag fortsätta jobba sedan ska jag iväg och träna! PUSS <3

 

27 reaktioner på “OUR BEAUTIFUL OFFICE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *