NY SMYCKESKOLLEKTION!!!!!

– I samarbete med Guldfynd –

Halsband i 3 delar HÄR // HÄR // HÄR

Armband med stenar HÄR // Ring med månsten HÄR // Armband silverlöv HÄR //  Armband guldlöv HÄR

Ring stjärna HÄR  // Örhängen HÄR // Ring med stenar HÄR

Halsbandet finns även i silver HÄR 

Ryggsmycke HÄR 

MIN ANDRA KOLLEKTION TILLSAMMANS MED GULDFYND <3 

Ääääntligen får jag visa er smyckena från min andra kollektion tillsammans med Guldfynd!!! Jag är så glad och stolt över kollektionen och trodde inte att jag kunde bli mer nöjd än vad jag var vid första släppet. Men wooooow vad snyggt allting är och att jag faktiskt designat allting från grunden! Jag är så stolt över mig själv men också alla inblandade som hjälpt till med allting <3

Jag vill att man i mina smycken ska få känslan av självsäkerhet och styrka, jag själv upplever att jag fångat den känslan och jag hoppas att alla ni som köper mina smycken kommer känna samma sak! Jag ser framför mig dessa smycken nu till sommaren med brunbränd hy, kan inte vänta till att få se alla bilder när ni bär mina smycken!!!! Jag skulle bli väldigt glad om ni antingen taggade mig i bilderna eller använde hashtaggen #GuldfyndbyBianca. Blir så stolt när jag ser er läsare i mina smycken, det känns helt overkligt <3

Alla smyckena finns i Guldfynds butiker runtom i landet! De går även att hitta online HÄR 🙂

Bilderna är fotade utav Christian Fang, och ja ni ser ju själva hur fina bilderna blev. Tycker känslan är PRECIS så som jag ville ha dom och smyckena framhävs precis som jag vill.

In på Guldfynds hemsida nu och kika! KLICK!

HAPPY SHOPPING ÄLSKLINGAR <3

FOTO AV: Christian Fang 

52 reaktioner på “NY SMYCKESKOLLEKTION!!!!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *