SAKNAR DIG PAPPA

                      Åååååååååå gud inatt var en sådan natt när jag absolut INTE kunde sova!! Jag somnade kl 05.30 imorse!

                                                Jag ska försöka gå och lägga mig tidigare för just nu har jag vänt på dygnet. 

                                    

                          

                                                  Men idag är en sådan dag då jag saknar min pappa OTROLIGT mycket! 

                    Han bor nämligen på Mallorca sedan 6 år tillbaka. Det var några månader sedan jag såg honom nu och jag                                    saknar honom varje dag. Men just idag vill jag bara åka in till stan och käka lunch och hänga med pappa, men får nog                                                                                     vänta nån månad till innan jag får se honom igen :(. 

                                          Om du ser det här så saknar jag dig jätte mycket och älskar dig mest av allt!! 

                                                   En bild på nästan hela familjen (förutom Theo) som står på min hylla i mitt rum! 

                          

                              Min absolut största önskan när jag var liten var att vi alla skulle bli en familj igen och att mamma och pappa                                skulle bli tillsammans igen. Nu när jag är lite äldre trivs jag med som vi har det nu. Mamma och pappa är vänner                                                                                  vilket är otroligt skönt så hela familjen kan hänga nån gång om året!              

                            

                                                                En annan bild på mina vackra föräldrar som står på hyllan. 

 

Nu iallafall ska jag laga en dunder frukost till mig själv och sen ska jag hämta Theo på dagis!! Älskar att hämta lillfisen på dagis. Han blir så glad haha. 

Såg att det var några som bad om receptet till gårdagens pasta. Ska bara vänta tllls Benjamin kommer hem så jag kan be om receptet så kommer det upp senare här på bloggen! 

 

HÖRS SENARE! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *