DEL 1….

DEL 1 FÖRSVANN SÅ HÄR KOMMER DET IGEN

Hej! Tipsa gärna om trevliga shoppingbutiker, matställen och annat som kan vara kul för oss som bor en bit från Stockholm. Är man bara där en helg vill man inte missa godbitarna. 😉 Vad gör du på fritiden mer än ser på film, är med kompisar och pluggar? Du skriver så enkelt och lättsamt! Lycka till med bloggen 🙂 

SVAR: Tack så mycket Kristina! Bra shoppingbutiker här i Stockholm skulle jag säga är MyCloset, Acne och Mathilde…..

Matställen jag skulle rekommendera här i Stockholm är CiaoCiao, Berns Asiatiska, Griffins, PA&Compani, Museet….

Jag gör inte så mycket mer på min fritid än att umgås med mina vänner. Jag brukade dansa förut (Älskar att dansa) men har slutat med det. Funderar på att börja igen…


Lilla Bianca, jag som har läst om dig sedan du föddes och beundrat dig. Du var så söt som bebis och det är du fortfarande. Läser Pernillas blogg och blev så glad över att du ska blogga. Du är så vacker så du blir nog supermodell. Om du skulle ha ett ”vanligt” jobb, vad skulle du vilja göra då? Ser med spänning fram emot att få läsa din blogg trots att jag är gammal och skulle kunna vara mormor till dig. Kram 

SVAR: Åh va kul att höra Monica! Min stora dröm är faktiskt att äga och driva en egen eventbyrå eller iallafall jobba inom nöjesbranschen. 

1. Har du kompisar från Göteborg? 2. Vilken skola går dom i så fall? 3. Har du/ haft pojkvän? Puss!

SVAR: Hej! 1. Ja jag har några ”kompisar” från Göteborg. 2. Vet tyvärr inte vilken skola dem går i. 3. Jag har aldrig haft pojkvän. 


Jag vill gärna ha tips på hur du gör din dressing till din Greksallad? Såg väldigt smarrigt ut. 

SVAR:  Tack så mycket! Jag hade olivolja, balsamvinäger, lite lite pesto och salt och peppar. 


Hej! 🙂 Gud vad jag blev glad att du har startat en blogg! Kom ihåg när du bloggade på din mammas och när du slutade så var det så tråkigt. Det är verkligen super kul att läsa hur din vardag är, men jag skulle vilja att du skulle visa mer outfit. Jag har några frågor: Hur många Balenciaga väskor har du? Vad vill du jobba med? Vilket är ditt favorit märke? Kram Rebecka 🙂 Väldigt bra blogg!

SVAR: Tack så hemskt mycket Rebecka! Det värmer! Mer outfits kommer när jag fixat en kamera 🙂 

Jag har 3 Balenciaga väskor. 

Jag vill antingen bli artist eller jobba på en eventbyrå. 

Mitt favoritmärke är ZARA (som jag har råd med) och Stella Mccartney (som jag inte har råd med) 


Vad är dina sportlovs planer och sommar planer? 

SVAR: Hej Sofia! Nu på sportlovet ska jag åka iväg med ett stort gäng kompisar (typ alla jag känner ska dit) till Val d´isere. Och på sommaren åker jag som vanligt till pappa på Mallorca i 2 månader. Var också i Marbella i två veckor nu i somras och hade dem bästa veckorna i mitt liv!! Så jag vill åka dit igen i sommar!!


Jättekul att du har börjar blogga igen! Skulle du vilja sjunga in någon låt nångång på en videoblogg? Om du skulle välja två pojknamn respektive två tjejnamn som du gillar, vilka namn skulle det bli? Vilken musik gillar du att lyssna på?

SVAR: Hej Tack så mycket Evelina! Att jag sjunger på en videoblogg kommer nog inte hända haha. Bara om jag är full 🙂 Mina favorit namn är Sebastian, Matheo, Rosie och Olivia. Jag gillar att lyssna på all slags musik förutom rock och opera. Men mest lyssnar jag på lite äldre House. 


Kan du ta lite bilder på hur det ser ut hemma hos dig? Bild på favvo plagg, dina väskor och din garderob??? Du e så snygg!! Träningstips? Vad väger du? Tips på hur man ska skaffa fler kompisar? Äger du primeboots? Vikt och längd? Favvo affär? Vad använder du för smink? Både till vardags och när du går ut? Visa ditt rum också!!!! Sjukt uppskattande att du började blogga!!! 

SVAR: Oj det var många frågor! Men bra frågor! Jag kan absolut ta bilder och lägga upp nån dag på mitt hem, mitt rum, min garderob och hela köret 😉 

Mina träningstips är väl att köra mycket kondition, intervaller och styrka. Ät relativt nyttigt under dagen men absolut inga kolhydrater till middag. 

Vänner är nog ingenting man skaffar sig, vänner är något man får. Men var bara dig själv och umgås med såna som gör dig glad! 

Jag äger inga Primeboots men jag har TJATAT på mamma nu i 2 år att jag vill ha såna!!!

Jag väger mig inte ofta men jag väger väl typ 60-61 kilo och är 1,67 lång. Min absoluta favvo affär är ZARA! Mitt smink kommer mestadels från MakeUpStore och Mac. Men mina favvomärken är NAKED och NASA. 


Hej! Här kommer några frågor 🙂

1. Favoritflm/ serier?

2. Vad gillar du för musik?

3. Vad vill du göra när du tagit studenten?

4. Hur ser din framtid ut tror du?

5. Vilka är dina bästa/sämsta egenskaper enligt dig själv?

6. Vad går du på för linje på gymnasiet?

7. Kan du göra videoinlägg någon gång?

Ja det var några frågor 🙂 Kram 

SVAR: 

1. Min favoritfilm är ”Nyckeln Till Frihet”. Favorit serier är ”How I Met Your Mother”, Grey´s Anatomy, Keeping Up With The Kardashians och 90210. 

2. Jag gillar mest House och Indiepop

3. När jag har tagit studenten vill jag resa och jobba som volontär!!

4. Jag tror jag kommer arbeta i nöjesbranschen. Inom event hoppas jag!! 

5. Mina bästa egenskaper är att jag är väldigt kortsint, barnkär och ordningsam. Mina sämsta är att jag har väldigt kort stubin, dålig på namn, ger upp lätt och tar åt mig lätt. 

6. Jag går på Kulturlinjen på Gångsätra Gymnasium på Lidingö. 

7. Videoinlägg kommer absolut att komma!! Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *