DEL 2

Vad tycker din mamma om att du går ut på en onsdag? Liksom hur får du haha 🙂

SVAR: Hon tycker inte om det men jag är ju faktiskt 18 nu så jag bestämmer själv nu haha. 

Hur bra är din italienska? 🙂 

SVAR: Min italienska är som min kinesiska….SÄMST! Jag kan typ säga – Hej, hur mår du? And that´s it 🙁 

Vem är du mest lik, din mamma eller pappa?

SVAR: Oj svår fråga! Jag har fått mycket av båda. Jag har fått pappas ödmjukhet och mammas sjuka humor! 

Hur ofta träffar du din mormor,morfar/farmor,farfar? Bor inte din pappa i Sverige alls? Tror du att du kan framstå som dryg ibland hos folk som inte känner dig? Vart skulle du vilja bo i Stockholm när du flyttar till eget? Är du bortskämd?

SVAR: Jag träffar min mormor och morfar mycket mer än min farmor och farfar. Men det är inte så ofta 🙁 Men absolut nån gång i månaden. 

Nej han bor inte i Sverige alls. Han flyttade för 6 år sedan. Kommer hit och hälsar på ca 2 gånger om året. 

Jag tror jag absolut kan framstå som dryg. Jag tittar mycket på tjejer som jag tycker har snyggt hår eller är snyggt klädd. Folk uppfattar mig då som att jag kollar snett på dem. Men när dem pratar med mig brukar dem se att jag är snäll haha. 

Jag vill ju helst på mitt i stan på Östermalm,  men Hjorthagen skulle vara nice också. 

Min storebror Oliver tycker jag är bortskämd. Men det tycker såklart inte jag haha. Jag får absolut inte vad jag pekar på och har inte mycket märkesprylar, men jag har det bra. Tack mamma!! 

Tjena, har du någon gång känt dig som om någon vill bli vän med dig bara för att du har en kändisfamilj?

SVAR: Jag har faktiskt aldrig känt så. Visst har folk kommit fram och frågat hur det känns att ha en känd mamma. Men dem har inte försökt bli vän med mig liksom. 

Hallådär! Har tänkt lite på din roll och hur folk kan anspela på att du är ett kändisbarn. Nu har du blivit antagen som vip bloggare till finest och vem som helst kan vidgå att du blivit det i egenskap av ”pernilla wahlgrens” dotter. Hur känns det? Att du inom olika arbetsområden möter folk som engagerar sig i dig oberoende av din individualitet, utan endast för ditt släktled? Att hela tiden bli preciserad genom det liksom. Hur hanterar du det och hur ser du att du själv kan dra nytta av det i kommande karriärsval, som något bra eller dåligt? Hur stannar du hängiven till din individualitet? Vore intressant att höra dina tankegångar kring detta, något mer än bara ”jag är bara mig sjäkv”, för jag tror du förstår min hint! Kram 

SVAR: Det här är sådana frågor jag har tänkt på mycket faktiskt, och ju mer jag har tänk på det, ju mer förstår jag att det är väldigt enkelt egentligen. Jag förstår att du ställer frågan eftersom att för dig är jag ”Pernilla Wahlgrens” dotter. Och så tänker väl många när dem först möter mig. Men ju mer du kommer läsa denna blogg och följa Mig och ju mer folk lär känna och umgås med mig, ju mer blir jag Bianca istället för dottern. Så det är inte så svårt för mig att försöka stanna hängiven till min individualitet eftersom att nu säger jag som du sa, men jag är verkligen bara mig själv. Och absolut jag har fått detta bloggerbjudande eftersom jag är Pernillas dotter, men det är ju upp till mig att göra jobbet bra liksom. Jag är skitglad att jag faktiskt har möjligheten att få sådana här roliga erbjudanden! Och jag ser det endast som positivt att min mamma är känd när det gäller karriärsval, finns liksom inget negativt med det…som jag ser det. 

Hur tycker du Laila är som person? 🙂 Precis börjar följa din blogg och jag gillar den.
Ha de gott, Kram!

SVAR: Laila passar sjukt bra in i vår familj med ganska sjuk humor. Och därmed I like her very mutch!! Hon är snäll, omtänksam och väldigt rolig. Ungdomlig också!! 

Positivt och negativt med att växa upp som sk kändisbarn?
Favoritfilm?
Vad läser du helst?
Favoritämnen?
Framtida yrkesval?
Håller du på med körkort?
Favoritmat?

SVAR: Positivt: Man får följa med på roliga event! Och det är kul att vissa uppskattar min mamma liksom. Negativt: Det är aldrig kul att se lögner om mamma och pappa eller nån i vår familj för den delen! Jag har lärt mig att bara skita i det, men sen tror ju alla i skolan och alla vänner att saker stämmer…

Min favoritfilm: Skrev det förut men det är ”Nyckeln till frihet” 

Jag läser helst böcker som ”The Hunger Games” Älskar dem böckerna!! 

Mitt favorit ämne måste nog vara historia. 

Mitt framtida yrkesval blir som jag nämnde förut något inom nöjesbranschen. Dröm yrke är ju event. 

Jag håller inte på med körkort just nu. Blir nog efter sommaren… Får se!

Min favoriträtt är en ganska klassisk pastarätt i Italien tror jag… Och det är Tortellini alla panna!!! 

Hur mycket vill du väga för att känna dig nöjd?

SVAR: Egentligen bryr jag mig inte om vad jag ska väga. Men jag vet att om jag skulle väga 55 kilo skulle jag vara jättenöjd med min kropp.

 

Hur är du släkt med Sebastian Ingrosso från SHM? Fick du gratis biljetter dit? 
Är det många av dina vänner som tänker på att din mamma är kändis? 
Har du något förhållande?
Hur är du släkt/känner Paloma Ingrosso?

SVAR: Sebastian och Paloma är mina kusiner. Ja det fick jag. Absolut ingen av mina vänner tänker på att min mamma är kändis. Jag har grymma kompisar!Jag har inget förhållande!

Är du oskuld ? hur många har du haft sex med?

SVAR:  Denna fråga är nog något jag håller till mig själv.

Hur mycket pengar får du i månaden? Jag menar… får du ditt stidiebidrag? mer än det? lön?
Hur vill du gå ner i vikt? Du är väldigt vacker som du är tycker jag… Men ”var på kroppen” vill du gå ner?
Har du kusiner som har CharlotteP som mamma? Har funderat över det mycket… haha…
Annars vill jag bara tacka för att du börjat blogga! FETT JU! brukar alltid sitta och visa mina klasskamrater bilder på dig och säga hur snygg du är och hur avundsjuk jag är på det… Förlåt men… dom är lite trötta på dig nu… Puss

SVAR: Jag får 300 kr i veckan av mamma. Sen om jag vill gå på bio ibland kan jag få lite till om jag hjälper henne med något i hemmet. Sen nu kommer jag ju tjäna på bloggen 🙂 

Jag vill röra på mig mycket så jag inte måste gå på nån tråkig diet… Jag ääääälskar ju mat! Jag vill ha smalare ben och rumpa. 

Charlottes söner är mina kusiner. Deras pappa är min farbror. 

Haha tack så hemskt mycket! 

Hej Bianca! Kul att du börjat blogga igen. Hur är det att leva med en mamma som är så pass känd? Är det jobbigt att hela svenska folket får reda på det mesta som händer kring er familj? Kram!

SVAR: Hej! Tack så mycket! För mig känns det verkligen inte att min mamma är känd. Hon är ju min mamma, som vilken mamma som helst. Ibland är det jobbigt när det står lögner eller negativa saker om min familj. När jag var liten grät jag ofta om sakerna som stod om min pappa. 

 Hur bor du och dina syskon hos din pappa på mallorca? har han hus där eller lägenhet i palma ? 
– Favoritmärken på smink?
– Vart shoppar du helst?
– Vilka tv-serier följer du?
– Ditt allra sjukaste festminne?
– En perfekt sommar outfit för dig?
– Om du var tvungen att välja, vad hade du helst gjort: klippa av ditt långa hår till en kort page, eller att gå runt i gula foppatofflor resten av livet? hehe 😉

SVAR: Han har en lägenhet där för tillfället. Då brukar jag och Benjamin dela rum och Oliver tar in på hotell eftersom han är 23 år nu och han tar oftast med sin flickvän Johanna. 

Favorit märke på smink är NAKED och NASA. 

Jag har skrivit det men Grey´s Anatomy, 90210, How I Met Your Mother….. 

Haha mitt allra sjukaste festminne…hm… shit får nog återkomma på den! 

En perfekt sommar outfit för mig är vita shorts, ljust grå lös t-shirt och converse eller klackar. 

Hahaha jag hade nog faktiskt valt att gå runt i fula foppatofflor för resten av livet! 

DEL 3 KOMMER SENARE IDAG! 


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *