GÅNGSÄTRA CHEERLEADERS 2012

Som några av er vet så går jag på Gångsätra Gymnasium på Lidingö. Helt seriöst Stockholm om inte Sveriges roligaste skola att gå på!! 

Vi har så många event och aktiviteter som händer hela tiden!! Men varje år den 15 December så fylls Gångsätra hallens läktare med ca 600 pers som kollar på den årliga Amerikanska FOTBOLLSMATCHEN!!!!! Faktiskt Skandinaviums näst största Amerikanska Fotbollsmatch!

Det är en match mellan Gångsätra och Lidingös andra gymnasium Hersby! 

Skolan pyntas med grönt (för Gångsätra) och rött (för Hersby), det är attentat mellan skolorna, det görs peppfilmer där man driver om elever från dem andra skolorna och man går hela tiden runt och taggar inför matchen!! Det är ett konstant HAT mellan skolorna under höstterminen kan jag säga! Det här gör också att gemenskapen på skolan blir otroligt stark! 

 Det är så sjuuuukt många inblandade i den här matchen! Såklart dem som anordnar matchen LAFF men också alla spelare, tränare, tifot (elever från vardera skola som målar banderollen, gör supporter tröjor åt alla i klacken, gör peppfilmen, håller i biljettförsäljning, anordnar pepprally) och såklart våra GRYMMA CHEERLEADERS!!!!

 Ca 17 tjejer från skolan dansar en grym och sexig dans på 10 minuter där dem satt koreografi själva!!!! Och mixen gör Kid Ericsson!!! Och efteråt är det alltid dem mixtapsen som spelas konstant på festerna!! Han är grym han Kid!!

Förra året fick klippet på youtube över 100.000 views tror jag!!

Ta en titt själva får ni se hur grymma dem är!!!!!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *