JAG SJUNGER…..

Det är några av er som har bett mig göra ett videoinlägg när jag sjunger. Och som jag sa så kommer det nog aldrig hände. Är alldeles för blyg för att lägga upp det. Dock vågar jag faktiskt lägga upp den här videon på mig från när jag gick i 9.an. 

Jag och min kompis Siri (som jag saknar men inte hänger med längre, skit tråkigt) sjöng med 2 andra tjejer lite för rolighetens skull förut. Dem tog det lite mer seriöst än vad vi gjorde om man säger så. Dem trodde vi skulle bli en stor popgrupp men som ni kanske märkt har den drömmen inte riktigt slagit in haha. Vi kom inte så mycket längre än 2 videoklipp på Youtube. Och det trodde väl varken jag och Siri att vi skulle göra heller. Men kul var det!! 

Siri är sjukt duktig på att sjunga och att spela gitarr. Hon är verkligen jätte musikalisk!! 

Jag är tjejer som sitter med vid kavaj. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *