Gårdagen

Igår så hade vi som sagt en riktigt familjemiddag. Det var mysigt att alla var samlade. Det är ju inte ofta det händer… Men vad vore inte en familjemiddag utan telefoner. Herregud va alla i min familj är besatta av sina telefoner. Och jag som verkligen är inne i min tonårsperiod är minst besatt av min telefon haha.
Pappa som är inne på Facebook minst 9 timmar om dan, mamma som bloggar eller smsar, Oliver som spelar spel eller twittrar, Johanna som antingen spelar spel eller kollar instagram och Benjamin som kollar in brudar på både Facebook och instagram och Google… aa inprinsip överallt där du hittar brudar!

Vaknade imorse av att mamma och pappa satt vid frukostbordet och väntade på att vi skulle äta frukost! Shit va sjukt det känns kan jag säga. Känns som att jag typ ska presentera dem för varandra haha. Som att dem inte känner varandra. Sjukt att dem har haft ett liv ihop utan oss barn…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *