BRÖDER…..

Sorry att mina inlägg under den senaste tiden har varit ganska fula…. men eftersom att mamma jobbar heeeela tiden så har jag ingen dator att blogga ifrån så det blir hela tiden från mobilen. Men nu har hon lämnat den hemma så nu blir det äntligen ett ”fint” inlägg. 

Men angående min rubik. Nu när jag har börjat blogga och mina bröder ser massa bilder på mig så kommer ju också deras åsikter. Man får hela tiden höra hur jag ska ”sluuuta posa sådär med munnen!!”. Jag kan väl erkänna att på vissa bilder så blir det mer onaturliga poser än andra bilder, men herregud så mycket posar jag väl inte?? 

Ibland skulle man önska att man hade en syster som dem kunde klanka på också. 

Men titta nu på bilderna. Såhär tycker jag att jag ler (dock kanske mina ögon ser lite rädda ut haha) 

Och såhär tycker då att min käre storebror Oliver att jag ler…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *