MIDDAG MED THE KARDASHIANS

Jag lagade vääääärldens godaste sallad till mig själv ikväll!!! Kycklingsallad med en grym gräddsås (asså matlagningsgrädde) 


Mamma jobbar sent hela dagarna nu och Benjamin var med papa så det blev en singel night with the Kardashians. Mitt absolut FAVORIT PROGRAM ”Keeping Up With The Kardashians” och ”Kourtney And Kim Take Miami” och alla andra av deras program! Jag skulle verkligen vilja ha en sådan familj när jag blir äldre. Med många barn och kusiner! Tror jag har skrivit det tidigare  någongång. 

Man drömmer ju bara om att få leva ett sådant  roligt liv som dem!! Och inte nog med det så är dem ju sjukt snygga också! 


Ibland älskar jag verkligen att vara med mig själv. Lyssna på skön musik (helst Almas listor på Spotify) samtidigt som jag lagar mat eller städar, titta på mina favoritprogram och bara få rensa tankarna lite. 


Hoppas alla har fått en skön tisdagskväll så hörs vi imorgon.


Bild från förra sommaren med världens sötaste, vackraste och gulligaste Paloma.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *