Foton från igår…..

Förlåt för den sjukt dåliga uppdateringen. Men jag hade så sjukt mycket att göra igår så jag hann knappt blogga. 

Men igår var det ju Finest Awards som kanske alla vet vid det här laget. Jag hade sjuuuuukt kul. Träffade massa nya sköna människor som Daniel Paris och Ellen Bergström. Jag och Alma stod som vanligt och dansade loss på dansgolvet.

Och jag presenterade ju priset för Årets Toppblogg och tog emot priset för mamma som vann för Årets Kändisblogg. Och jag som trodde jag skulle vara supernervös. Men jag var faktiskt inte ett dugg nervös, som TUR var. Annars hade jag nog gjort bort mig. Men jag kan säga en sak jag var nervös över…. att det skulle bli en boobchock. Min urringning på min klänning var helt sjuk enligt mig så jag var lite rädd att ett bröst skulle hoppa ut haha. 

 

Jag och Alma började kvällen med att fixa oss hemma hos mig. 

Det blev en del fjortisbilder igår…..får ursäkta för det haha.  Vi blev upphämtade av en Mercedes Bentz som Finest hade anordnat. Vi kände oss som värsta filmstjärnorna haha. 

Jag satt bredvid Laila 

Och Almis <3 

Kvällen började med att denna grymma kille sjöng en av hans låtar! Vilken röst han hade asså!!! 

Kenza tackade för allt stöd hon fått genom hennes tuffa period hon går igenom just nu. Och jag som börjar gråta för allt fick hålla emot tårarna.Jag skulle fan kunna döda för att få hennes kropp. Hon är så sjukt snygg!! 

Och när David Lindgren kom upp på scenen började festen dra igång på riktigt! 

Jag och Daniel. Sjuuuuukt skön och as rolig! 

Senare under kvällen drog vi vidare till Collage och White Room. Hade inte alls lika roligt där som på Cafet dock. 

Nu blir det frulle så det skriker om det!! 

 

Mer bilder kommer senare 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *