TACK DRÖMHUSET OCH ANN!!!!!!

Det plingade på dörren och utanför stod det en man jag aldrig träffat förut. Det visade sig att han hade ett paket till mig från Ann som äger Drömhuset!!!! Och herregud vad glad jag blev när han bar det det STORA paketet!!!!! 

En sjukt stor, snygg och praktisk smyckeshylla typ inuti en spegel!! 

Ann är typ världens snällaste och med generösa människa jag träffat. Och nu detta!! Herregud säger jag bara! TACK SÅ HEMSKT MYCKET ANN!!! DU ÄR BÄST!! 

Jag är ju lite av en äldre tonåring. Jag älskar inredning och detaljer. Jag längtar verkligen tills jag gifter mig, får barn och flytta till mitt egna hus med min egna inredning med min familj. Shit sjukt det låter att jag faktiskt ska bli vuxen haha. Men iallafall, eftersom jag älskar inredning så brukar jag ibland bara för skojs skull gå in på Drömhuset som ligger på Östermalmstorg bara för att titta på alla snygga grejer. Dem har sjukt mycket fina ljus, kläder, tavlor och alla dessa smarta hyllor och sådant!! ÄLSKAR verkligen Drömhuset!! 

SÅ TACK ÄN EN GÅNG ANN!!!! 

Om ni också vill ha en likadan så kommer den att finnas på Drömhuset! Annars kan man gå på Speggis.se där ska dem finnas 🙂 

Hon skickade till och med smycken och annat snyggt!! Världens gladaste tjej just nu 😀 


Hur smart som helst!! 


TACK TACK TACK ANN!! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *