Vafan är det som HÄNDER????

Jag satt precis och tittade på Melodifestivalen. Och nu börjar jag fan undra vad det är som händer med svenska folket?!?!?! 

Att inte Janet Leon gick direkt till final är ETT JÄKLA SKÄMT!!! Hon har absolut sveriges bästa rösta, snygg och sexig tjej och en grym image!! Hon är som en amerikans superstjärna. Och folket skickar vidare 4 gubbar till final. Inget hat mot dem, men dem passar inte direkt lika bra i final som Janet…. Just nu är jag lack haha! Jag älskade verkligen Janets låt. Gått runt och sjungit den nu i typ 40 min!!! 

Jag hoppas fan att hon får ett riktigt genombrott efter detta så svenska folket fattar vilket jäkla misstag de precis gjort!! Hon skulle fan kunnat vinna hela skiten! 


Lagade kyckling som vanligt med ris och sallad. Gott!!! 


Lite såhär känner jag nu…. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *