ThymeForGinger

Jag har fått lite förfrågningar om varifrån min väska kommer som jag åkte med till Val Disere. Den kommer såklart från mitt favvo märke Thyme For Ginger! 

Jag som älskar väskor har ju ändå koll på vilka väskor som det finns därute i alla butiker. Och jag gillar bohemiska väskor fast som fortfarande är chica liksom. Har iallafall aldrig hittat en väska/väskor som uppfyller  mina krav. Tills min FANTASTISKA kusin Tim Wahlgren och hans lika fantastiska mamma Mia Bodén skapade märket Thyme For Ginger! 

De gör både väskor och inredning. Allt har bohemiska inslag fast ändå sjukt chict och fräscht! Jag ÄLSKAR alla deras grejer och skulle vilja köpa allt om jag fick! Varje gång jag har på mig nån av deras väskor får jag alltid förfrågningar från kompisar som undrar varifrån jag köpt den. Och då är så kul att säga att ”det är min kusin som gjort den”. Han är så sjuuuuuuuukt duktigt! 

Här är väskan <3 

Jag fick väskan och en plånbok av dem från deras märke på min 18årsdag. Det har nu blivit min favorit väska och favorit plånbok. TACK IGEN! 

Och här har vi honom! Sveriges nya grymma designer! 

 

 

 Jag var också modell för deras märke förut.

 

 

Ni hittar deras väskor och allt annat på deras hemsida HÄR!!! 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *