In bed with the housewifes…

Imorgon ska jag till doktorn så jag får på papper om det nu är lunginflammation eller vad det nu är jag har. Ska bli riktigt skönt! Men jag börjar idag tro att det kanske inte är det eftersom att jag vaknade idag och mådde mycket bättre!! Halsen och lungorna gör inte lika ont som igår, och feber verkar nästan vara borta 😀 

Men jag är fortfarande ganska trött och hängig i kroppen så det blir fortfarande en dag i sängen för mig. 

Men det gör faktiskt ingenting när jag nu såg att en av mina favorit reality serier The Real Housewifes Of Beverly Hills Season 3 har kommit ut. Skäms på mig att jag inte ens visste det! 

Om ni inte har tittat på det! Gör det! Så fort jag är ledsen eller känner bara känner mig lite nere så tittar jag antingen på dem eller på The Kardashians! Man mår genast bättre! Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *