OM MELLO

Igår var det ju finalen av Melodifestivalen och Robin gick och tog hem hela skiten!! Ganska oväntat tycker jag. Men jag röstade faktiskt på båda Robin och Anton. 

Jag har köpt båda låtarna på Itunes och lyssnar sönder dem varje dag! 

Men en liten rolig grej. Samtidigt som Anton körde hans nummer så skulle jag ringa och rösta och det gick inte så bra kan jag säga. Inte för att jag inte kom fram eller för att det var fel på min telefon, utan för att han var så jäääävla snygg igår!! Det gick liksom inte att ta mina ögon från tv:n haha! 

Men faktiskt när jag skulle rösta på honom senare i programmet så försökte jag 10 gånger men kom aldrig fram….! Det ryktas ju att SVT sitter och fingrar lite på vilka dem vill ska vinna och inte vinna och därifrån kan dem kanske stänga av t.ex Antons telefonlinje…. inte vet jag. Men bara lite konstigt att inte komma fram på 15 minuter.

MEN ETT STORT GRATTIS TILL ROBIN MED HANS GRYMMA RÖST!!!! 

Hoppas det går lika bra i den stora finalen!! 

Men jag trodde faktiskt att Anton skulle vinna och hoppades på att han skulle göra det också. Och bättre än en fjärde plats trodde jag ABSOLUT att han skulle få. En tvåa iallafall. Men det spelar nog ingen roll för han kommer bli Sveriges nya Eric Saade ändå! 

Och mamma kan inte sluta tjata om att hon vill att jag och Anton ska bli ihop. Han skulle nog inte vara intresserad ändå haha. 

 

Nej nu ska vi äta middag. Hörs snart!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *