VeckoRevyn

Fotograferingen idag var för VeckoRevyn!! Sjukt obekväm kände jag mig där framför kameran… Men jag får hoppas att det blev bra bilder!! Jag är ju inte en modell liksom så jag kan ju inte bara titta in i kameran och få fram den där grymma looken som alla andra modeller kan. 

Men det var ett sjukt soft och härligt gäng som var där och gjorde mig lugn och bekväm. 

Så här kommer lite backstage bilder haha. 

Blev sminkad och fixad i håret av en grym tjej!! 

Och när jag klar med make, hår och bytt om så var det dags att ställa sig framför kameran med några människor som kollar på mig samtidigt. Haha asså jag var så obekväm men försökte verkligen. 

Ett grymt gäng tjejer!


Hittade en sjukt snygg bild på Tove Styrke bland alla andra bilder som Fredrik (fotografen) hade fotat. 


Och nu är jag hemma. Har ätit middag och chillat framför datorn. Gjort den vanliga rutien 1. Kolla in Kenza.se 2. Blondinbella.se   3. Modernmom.se   4. Eonline.com  5. Vakna med the voice   6. EllenDegeneres. Klarar mig inte riktigt utan att inte kolla in dessa varje dag. Och nu har jag börjar kolla in Angelica Blicks blogg också. Sjukt snygg tjej med råååå koll på mode! 


Något som jag märkte idag under fotograferingen när jag satt på stol utan ryggstöd ett bra tag. Jag har sånna sjuka ryggsmärtor. Nu när jag sitter här och skriver så får jag till och med ont i huvudet för att det gör så ont i ryggen. Och ju mer jag knäcker den, ju ondare gör det. 

Får väl gå och kolla den. 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *