FOTOGRAFERINGEN FORTSÄTTER

FÖRLÅT för en otroligt dålig uppdatering!! Men igår hade jag en dålig dag och kände verkligen inte för att varken dela med mig eller skriva nåt annat på bloggen. Det verkar som att söndagar inte är min dag. Är alltid på dåligt humör eller mår dåligt på söndagar….

Men idag vaknade jag till en förjävla (förlåt mitt språk) PISSVÄDER!! När man äntligen trodde att våren var påväg så kom det ett snökaos liksom. Men det är väl bara att ta fram stora, varma vinterjackan igen… 

Dagen blev dock roligare när VeckoRevyn kom hem till oss för att fota lite mer för tidningen. Denna gången blev det med mamma. Jessica sminkade och fixade hår. Känner mig alltid snygg när hon fixar än!! GRYMMA JESSICA! Dock så hjälper det inte att hon är så otroligt jäkla snygg när hon står framför mig och sminkar mitt lilla osminkade ansikte. 

Nu har dock alla tjejerna och fotografen från VeckoRevyn gått och familjen chillar vidare här hemma. 

Så nu sitter både jag och mamma och ska börja blogga om dagen 🙂 

Hörs senare med bilder från fotograferingen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *