Nej hon är INTE fet!!!!!

För ni som följer min blogg kanske vet att jag ÄLSKAR Jennifer Lawrence!!! Hon är verkligen en tjej som jag ser upp till och vill vara haha! Bland dem snyggaste människorna jag sett, helt fantastiskt skåderspelerska och en riktigt jordnära och skön tjej (vad jag sett iallfall, känner ju inte bruden). 

Men ända sedan hon var med i The Hunger Games så har hon blivit kallad tjock och fet. Asså det är helt otroligt hur grova och utseende fixerade dem är i Hollywood eller ja hela Amerika. Hon är ju förfan SMAL och dessutom sunt smal. 

Men jag såg en intervju med henne på röda mattan för något event. Hon kom dit med en tajt klänning och såg sjukt snygg och smal ut! Och journalisterna frågar henne hur det känns att vara en sådan kurvig tjej…. absolut inget fel med att vara kurvig, jag är ju det själv. Men att kalla henne tjock och fet är bara helt sjukt! Undra då hur smala alla andra skådisar är och modeller framför allt!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *