Vinn 10.000 att shoppa för!!!

När jag var på arlanda senast var för att jag och några till bloggare här från Finest är med och har valt ut produkter till Årets Souvenir!! Vi var en heldag där och alla valde sin souvenir. Jag valde en snygg väska från Tiger. 

Det ni nu kan göra är att ni kan gå in HÄR rösta på mitt bidrag och då har ni chansen att vinna hela 10.000 kronor att shoppa på Arlanda för!!! Jag kommer också vara med vinnare om det nu är så att min väska vinner!! Så gå in och rösta NU!!!!! Och rösta på mig haha!! 

 

 

Varför jag valde just denna väska var för att jag ville kunna stå för min souveni. Väskor är ju något jag älskar och denna är ju as snygg! Och man kan ju inte direkt resa utan en väska!

 Och inte bara det, väskor har faktiskt mycket med mina resor att göra. Eftersom att jag typ samlar på väskor så blir det så att jag alltid letar efter väskor som speglar kulturen i landet jag befinner mig i. Så om jag är i Thailand kommer jag alltid hem med en väldigt bohemisk väska, och om jag är i New York kanske det blir en mer chic och glamourös väska. 


Så hoppas ni känner samma som mig och rösta på min lilla väska 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *