Sometimes you´re too tired to do anyting….

Söndagar för mig verkar inte vara som andras dagar. Dem flesta brukar gå och äta brunch/ lunch på stan, ta en långpromenad eller gå på bio.

 Söndagar för mig betyder Soffan! Varenda söndag ser typ likadana ut för mig. Jag vaknar sent, äter en sen frukost, ligger i soffan och kollar på både datorn och tv:n, äter en sen middag, är uppe till sent och sen tillslut somnar jag (oftast på soffan). 

Och denna söndag var inget undantag. Jag vaknade typ när mamma kom hem ifrån turnén. Så vi körde en lång och mysig frukost och snackade massa tjejsnack. Sen bar jag mig av mot soffan. Och är där har jag legat hela dagen. En väldigt tråkig dag helt enkelt… 

Men imorn är en ny dag. Hoppas det blir bra väder!!!!! 

Så godnatt från mig!! 


PUSS! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *