Let´s read, learn and relax

Japp! Det är dags för mig att börja läsa igen. I somras var första gången jag började läsa på riktigt! Låter sjukt patetiskt när jag hör det själv, men jag har aldrig varit en läsare. Alltid tyckt att skolans böcker varit sjukt tråkiga och därav trott att böcker endast var tråkiga.

 Men ikke sa nicke… När ”Hungerspelen” fanns på arlanda påväg till pappa la jag handskarna på den direkt! Och jag blev total förälskad i böcker helt plötsligt! Jag läste 5 böcker på mitt sommarlov. Då förstod jag vad alla menade med varför man somnar bättre med något kapitel innan. 

Men nu har det gått en lång period sedan jag läste något så nu kör vi igen! Och denna gång blir det Justin Bierbers mammas självbiografi. Ska bli kul och intressant att läsa 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *