Gårdagen i bilder

God förmiddag!

Idag vaknade jag som en helt ny Bianca. Inte lika trött, negativ och lat. Jag vaknade pigg, glad och redo för beach 2013 ( hoppas jag) för nu ska jag börja mitt nya liv. Från och med NU ska jag verkligen försöka att träna 3 gånger i veckan, promenera varje dag och äta nyttigare. Jag tänker absolut inte banta! Skulle aldrig klara mig utan god mat (jag är ju trots allt italienare) men jag ska iallafall försöka att ta bort kolhydrater till middag. 

Men iallafall jag hade tänkt visa er lite mer om vad jag gjorde igår. 

Det blev en hel dag med mamma helt enkelt….

Jacka Vero Mode // Halsduk Zara // Byxor Zara // Skor SPRIT // Väska Thyme For Ginger 
Vi åt middag på Oljebaren tror jag det heter. Där har dem Stockholms Godaste Hamburgare och tro mig, DEM VAR GUDOMLIGA!!! Lätt dem godaste jag ätit!! 

Vi besökte Colmar och gick hem med några otroligt snygga nya jackor!! Deras nya kollektioner är så sjukt snygga! Speciellt deras skidkläder! Om jag hade råd hade skulle jag tagit hem varenda skidjacka och skidbyxa som hängde där! Deras jackor för småbarn är ju så söta så man dör. Kolla in den lilla rosa 🙂 


Och efter besöket på Colmar gick jag, mamma, Johanna och Sussane och såg ”Les Miserables” men det glömde vi ta foton på… Men den var grymt bra!! Så det har blivit 2 biokvällar i rad för mig och mamma. Men det gör inget för mig, jag ÄLSKAR att gå på bio! Vem gör inte det?! 


Nej men nu ska jag se senaste avsnittet av Kourtney And Kim Take Miami och sen ska jag ut och springa 🙂 


Hörs senare!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *