Ungdomarnas kväll

Ja ikväll är ju inte mamma hemma. Hon är ute på turné nu så det blir bara vi barn hemma. Och nu när inte ens Oliver bor här så är det som rubriker lyder, helt enkelt ungdomarnas kväll ikväll. Jag, Benjamin och hans flickvän Linnea spenderar kvällen framför tv:n med pasta ( dock åt jag inte pastan, men smakade gjorde jag. Kan inte undgå ett smakprov när det gäller pasta) och Masterchef finalen. Tyckte verkligen att rätt person vann!!

Och för er som tror att jag mobbar eller inte bryr mig om Benjamin bara för att jag inte nämner honom så mycket så har ni fel. Han är min lillebror och jag älskar honom. Men vi har en riktigt syskonrelation nu. Vi bråkar och stör oss på varandra hela tiden. Så min relation till Oliver och Theo är inte närmare än min med Benjamin, det är bara lugnare med dem haha.

Hoppas alla haft en trevlig kväll, Kram B!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *