Dåligt av mig!

God förmiddag allihopa! 


Det blev ingen bloggdag igår… Jag glömde mobilen hemma när jag skulle åka in till stan för att fixa mina naglar som numera är DÖDSNYGGA tack vare Jasmines Hair! Jag visar bilder sen:) Jag passade på att shoppa lite igår också. Visar allt senare i ett nytt inlägg… 

Sara fyllde ju 18 i måndags så igår (onsdag) valde vi att några gå ut och fira hennes 1.a utgång!! Det blev en nykter kväll för mig men en mycket rolig sådan. Vi gick först till Collage, som jag för övrigt brukar tycka är ett skit tråkigt ställe. Men vi träffade as sköna brudar där igår som vi hängde hela kvällen med! Alltid kul att träffa nya människor!!  Så kvällen blev mycket lyckad ändå!!  

Jag och Hjördis åkte hem till mig och sov här. Vi gick förbi McDonald´s innan, jag tog en Chicken Burger. SÅ SJUKT GOTT! Kände att jag faktiskt kunde unna mig det nu när jag ätit väääldigt bra dem senaste 14 dagarna 😉 

Och nu ligger jag, Hjördis och Linnea i soffan och kollar Tv samtidigt som jag bloggar! 

Gott tips om ni vil ha nyttigare pålägg på mackan. Sallad på mörkt bröd är sjukt gott!! 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *