Fixa naglar och hår hos JasminesHair!!

Som jag skrev förut har ju jag fixat mina naglar. Dem är så otroligt snygga och fina nu. Jag älskar dem verkligen och kan inte sluta titta på dem! Känns as skönt att ha fräscha naglar nu till sommaren!! Hur glad som helst är jag! 

Dessa fantastiska naglar gjordes hos JasminesHair på Valhallavägen 55 här i Stockholm. 

Första besöket för naglar kostar (inklusive dekoration) 480 kr, återbesöket ( inkl. dekoration) 380 kr. De har torr manikyr, klassisk manikyr och spamanikyr. Allt för otroligt billiga priset!! För att boka tid kan du ringa Helena på 0764205002 🙂 

De gör även prisvärda hårförlängningar och hårförtjockningar och de använder sig av den bästa hårkvaliten. Och tro mig! Mamma gjorde sitt hår där samtidigt som jag gjorde naglarna….hon blev as snygg!! Hår, isättning och klippning ingår och det håller till ca 3-6 månader. De använder olika metoder som Keratinvax och Microringsmetoden. Maila för att boka tid på [email protected]. Och gå in på www.Jasmineshair.se  för mer info!

Jasmine som äger salongen är en otroligt fin och vacker tjej som jag och mamma lärde känna för något år sedan när vi var på MyCloset. Och hon ska föda om 1 vecka!! Sjukt att ett barn ligger i hennes mage nu 🙂 Vackert!! 

Här är mina snygga naglar! (jag vet att jag har torra nagelband…) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *