GODNATT <3

Nu ligger jag i min säng och tänkte faktiskt kolla in sista avsnittet av Greys Anatomy innan jag slocknar ögonen. Imorgon kommer nog bli en GRYM DAG!! Treorna från Gångsätra Gymnasium och Hersby Gymnasium (två skolor på Lidingö) har mössmotagning!!! Jag har nu valt att jag faktiskt ska gå om trean. Det känns mycket bättre att jag faktiskt kan göra allt mycket bättre nästa år istället, ta hjälp av nån som kan komma hem till mig så jag faktiskt gör läxorna och pluggar till proven. Nya tag och nya möjligheter helt enkelt!! 

Men iallafall alla elever kommer samlas imorgon för att titta på när 3.orna står uppradade och finklädda med sina mössor, lyssnar på tal, känner pirr och glädje i kroppen och sedan slänga upp mössan och springa in i hagen och dansa haha! En tradition på vår skola. Sen samlas respektive skola på en stor gräsplätt för att tävla i dragkamp och hänga i solen med alla nära och kära!! Sen är kvällen ung 😀 Låter inte det som en toppen dag & en riktigt sommardag!! 


Natti Natti till er fina bloggläsare som följer mig och 

ger mig  energi! Bild tagen från förra sommaren på Jossans studentskiva. Haha kolla hur liten Benjamin var då! 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *