GÅRDAGENS HELDAG

Jag kom verkligen inte på vad jag skulle ha för rubrik så det fick bli denna… skitsamma! 

Det började med att jag kom till skolan (lite sen som vanligt). Då stod alla fina studenter uppradade med mössorna stolt i handen redo att ”springa” in i hagen.. Alma hade tidigare hållt ett grymt tal som jag tyvärr missade 🙁 Även om det var sjukt stel stämning bland alla studenter haha så var det ändå roligt och att se vissa av talen och så. 

Efter mösspåtagningen åkte jag, Hjördis, Kajsa och Siggan hem till Siggan för lite vinmys på hennes veranda i solen 🙂 Sjukt mysigt med massa skratt! Kajsa du är bara förjävla häääärlig!! Finns ingen som kan bjuda på sig själv som Kaj!! 

Jag fick sjuka allergi utslag på armarna och händerna mitt från ingenstans. Det kliade som FAN!! Mina armar och händer var tomat röda, uppsvullna och prickiga!!! Tror att det antingen var från Claras hund som jag klappade (jag är allergisk mot hundar) eller från pollen.. Men det fick mig iallafall att tappa lusten att göra nåt kul med vännerna. Så jag drog med mamma och Theo till min farbror Vito på Valborgsmiddag. Där väntade Nicola och hans tjej med hans barn (mina kusiner) och Vito och Lisas barn (mina andra kusiner). Vi hade en supermysig middag och vi stannade där hela kvällen. Och vad jag har hört från mina vänner så missade jag inte så mycket..

Här kommer en hel bildström från igår….Fina Mona och Clara <3 
Förlåt för alla jävla duckfaces!! Är trött på mig själv nu också!! 


Mike kom förbi också 😀 


Jag hade på mig min studentmössa iallafall haha. Vafan har man köpt en för över 1000kr måste man ju bära den nån gång 😉 

Jag och min skööönaste kusinen Palome aka Paloma!! Vi har EXAKT samma humor!! 


Mina fina andra kusiner Angelo, Alesso, Enzo och Theo (som e min bror för er som inte visste det) 


Och när tonåringarna hade dragit vidare på fest, föräldrarna satt vid bordet och hade vuxetsnack och lillkillarna spelade spel var det bara jag som kunde underhålla mig själv. Och då finns alltid Spegeln!! Då kan man sitta och snacka med sig själv haha!  Jag erkänner att jag ibland kan prata med själv och oftast blir det i spegeln…..Snälla säg inte att jag är den enda som gjort det??!! 


Nej nu ska jag, Benjamin och Linnea åka och handla lite småplock till vår picknick som vi ska ha på vår trädgård haha. Vi är så lata att vi inte orkar dra oss nånstans 😀 Sen kommer Paloma och hennes kompisar också 😀 


HÖRS SENARE! 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *