GODMÖRGON

GODMORGON PÅ ER ALLA!! 

Igår var en mycket härlig dag. Jag började med tidigt möte inför mitt nya jobb, berättar vad det är ikväll 🙂 Sedan tog jag en lång runda på stan och det slutade med att jag senare på kvällen gick hem med 5 påsar med nya kläder 😀 Kan visa er allt jag köpt snart! Efter shoppingrundan mötte jag upp Hjördis för en lunch på Fresco. Jag tog deras underbara hälsotallrik. Efter att magen fyllts med mat gick vi en liten promenad runt stan, och sedan hem till Hjördis där vi åt middag och kollade film! Vi såg den där filmen med pojken som hamnar på en båt med en tiger…kommer inte ihåg vad den heter. Men sjukt jäkla grym var den iallafall!! 

Jag skulle ju egentligen gått på träningspasset för Xtremefit, men jag hittade verkligen inte vart det låg så jag hann inte till lektionen. Typiskt mig och mitt dumma lokalsinne. 

Men nu ska jag iallafall dra på ett möte och sedan blir det pass! Och denna gång ska jag bannemig hitta rätt!! 

Och en sak till…..PAPPA ÄR HEMMA 😀 Han är här tills på lördag!! Jag har saknat honom jätte mycket!! 

Jag och Hjördis i somras i underbara Marbella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *