Testar lösögonfransar från MakeUpStore

Hello!! Jag ber verkligen om ursäkt för dålig uppdatering senaste dagarna!! Men jag har varit på dåligt humör i en vecka nu. Vet inte varför men alla går mig på nerverna!! Speciellt min familj haha. Så då har jag verkligen inte känt för att ta massa bilder och varit helt DÖD på inspirations fronten… Mycket tråkigt! 

Men imorgon blir förhoppnings en grym dag! Då ska jag upp tidigt på en promenad, sen in till stan och möta Felicia för ett träningspass med hennes PT! Om man bara hade råd med en sån! Då hade jag varit i underbar form nu… Det är en del som har frågat hur det gått med min lilla diet och träning. Har det blivit någon förändring och så. Och jag kan säga att Nej det har det inte haha. Jag är ju sjukt dålig på att hålla en diet. Jag älskar ju mat. Men jag har oturen att gå upp av minsta lilla skit jag äter. Om jag äter två knäckebröd med avokado för mycket en dag så vips går jag upp i vikt. Och ni hör ju, det är inget onyttigt jag äter, jag äter bara det nyttiga lite för mycket haha. 

Men iallafall. För att hålla mig till rubriken. Jag testar en ny sminkning till imorgon. En tjockare och längre eyeliner som kallas Feline. Och dessutom testade jag för första gången lösögonfransar. And i like it!! Det öppnar verkligen upp ögonen! Jag tycker sminkningen blev fin men så fort Benjamin kom hem skulle han skratta åt mig och säga ”hur fan ser du ut runt ögonen haha”. Herregud vad jag önskar att jag hade iallafall 1 syster!!!!! 

Vrid huvud och puta med läpparna och där har du din fjortis pose 😉 Den bjuder jag på. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *