PLAYHOUSE MANSION

I fredags var jag på skiva som 5 tjejkompisar till mig på Lidingö höll i. Temat var Playboy Mansion. Alltså att man skulle vara utklädd till någonting från Disney eller nåt du skulle kunna hitta i en leksaksbutik. Jag stod mellan att vara Nicke & Nilla eller Mussepigg. Men det blev Mussepigg 🙂 Jag kände mig otroligt flickig och söt i min lilla prickiga klänning och två bollar på huvudet med lite röda band i och en svart prick på nosen. Lidingö skivor är de bästa skivorna!! Alla är taggade till tusen, dansar och hoppar på stolar och bord. Alla har bara the time of there lives. Ingen bryr sig om nån skämmer ut sig eller ramlar och man kan bara vara helt sig själv och daaaaaaansa!! Så tack så hemskt mycket för en otroligt rolig skiva Jacki, Johanna, Vicky, Freja och Jasmine!! 

Två av dem fina tjejerna som hade skivan! Jacki och Johanna! Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *