Angående era frågor….

Era svar från frågestunden kommer snart! Men inte idag. Jag lovade ju att svara på alla frågor i ett eller flera videoinlägg och det håller jag fast vid! Men idag ser jag för jäääääävlig ut!! Blek, ofräscht hår och bara allmänt sjuk liksom. Men imorn kanske jag ser friskare ut…. så när jag ser bättre ut helt enkelt haha.  Så hang in there, videon kommer inom de närmaste dagarna 🙂 

Men just nu ligger jag bara i soffan och vill in till stan och hänga med alla vänner i solen!!!! Ååååååå vill verkligen inte vara hemma just nu!!! Tips på nåt man kan göra när man är sjuk??

Jag skulle kunna döda för att vara i Marbella just NU!!! 

 Till Nora! Jag såg att du och några vänner skulle till Marbella i sommar och du undrade om lite saker ni inte får missa och så vidare… Ni får absolut INTE missa:

 1. Ocean Club!! Det är en beach club i Puerto Banus som är sjuuuukt rolig och fullt med drag! 

2. Bargatan i Puerto Banus

3. Funky Buddha, den absolut roligaste nattklubben jag någonsin varit på!! Den öppnar typ kl 03.00 på natten och håller på till typ 07.00 på morgonen. Aldrig dansat så mycket som jag gjorde där varje natt! 

4. Olivia Valere, en lite mer exklusiv nattklubb som ligger en bit bort där de stora Dj.s brukar komma och spela. Både Axwell och Alesso var där samtidigt som vi var där! Då var det drag kan jag säga!

5. Marknaderna har jag hört ska vara grymma där. Det vet ju du Amanda som hittade din pungväska där 😉 

6. Niki Beach finns i Marbella och är som Ocean Club. Vi var dock aldrig där men hört att det är skit kul! 

Det här är det jag kan rekommendera från Marbella. Vi var där i 2 veckor så vi hann med en del men Funka Buddha och Ocean Club är ett MÅSTE om ni ska åka dit!!! 

1 reaktion på “Angående era frågor….”

  • Tuva Holst skriver:

    Angående din Q&A har jag en fråga:
    Varför gillar du pasta så mycket?
    Tycker också att det är jättegott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *