Gårdagens middag hos Nicke & Laila

Som ni ser har jag inte bloggat något idag förrän nu… Jag vaknade upp och mådde inte alls bra. Och denna gången var det inte för att jag är sjukt… Jag har kommit in i nån slags deprimerad period. Det brukar ju komma och gå med mina depressioner… och just nu är jag inne i deppmode. Men jag har min plats på en klippa vid Kottlasjön här på Lidingö. Dit går jag alltid när jag mår dåligt och vill tänka, gråta, lyssna på musik och bara titta ut över sjön. Då blir jag efter ett tag mycket lugnare och gladare 🙂 

Men iallfall. Igår efter jag och mamma handlade åkte vi till Nicke och Laila och åt middag där. Det blev världens godaste kyckling med ärtor och spenat. Jääääätte gott och nyttigt!!! 

Här är lite bilder från igår

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *