MIDSOMMAR PART 1

Det blev att jag firade Midsommar med familjen istället för med mina kompisar. Vi har haft det jätte mysigt! Vi kom hit runt 13.00 och då var det dags för lunch på mormor och morfars stora trädgård! Borden var uppdukade för ca 30 pers. Efter lunchen gick vi alla till midsommarstången lite längre bort med filtar, bullar och saft. Alla på hela norra lagnö möts där. Det var typ 1000 pers där Asså. Och programledarna från Svt Sport var där och höll i lekarna. Både mamma, Jessica, Theo och Benjamin var med och tävlade i hoppa säck och dragkamp. Och småbarnen och ungdomarna lekte vid lekplarken precis bredvid våra filtar 🙂 riktig sommarkänsla!!
Efter det åkte alla tillbaka till huset igen. De vuxna satte sig som varje år och sjöng och Linus spelade gitarr. Samtidigt som vi Young kids gick ner till bryggan och åt jordgubbar och tittade ut över vattnet och dunkade musik från Linus nya feta båt!
Sen blev det middag igen. Alla samlades vid långborden och avnjöt en riktig grillbuffe!! Men fyfan va GÖTT det var!!!! Dock hamnade jag i en sjuk matkoma som höll i några timmar. Då är alltid soffan och Disney Channel inbjudande.

Sen rullade bara kvällen på med hög musik och brygghäng tills alla gick och la sig!

Det låter som en ganska soft Midsommar va ?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *