Min Summerburst upplevelse

För nån vecka sedan kom ju Summerburst till Stockholm för tredje året i rad va? Första året låg jag i min solstol i det förra huset som låg närmare Stadion än vad detta hus gör. Då kunde jag höra musiken ganska klart och tydligt. Så där låg jag och önskade att jag var 18 år och också kunna få uppleva Summerburst som alla andra. Men ikke då… Jag fick suktas i min lillastol. Förra året var jag inte heller 18 så då fick jag sitta i min soffa i detta hus och titta på allt Live på tvn. Det var hemskt kan jag säga. 

Men så kom detta underbara år 2012 när jag ÄNTLIGEN efter sån jäääädrans lång väntan också, jag fyller ju sista December, fyllde 18!!! Att fylla 18 är fan det bästa som har hänt mig haha, party älskare som jag är 😉 Så i år kunde jag äntligen få gå på Sveriges största festival Summerburst! Jag gick i Lördags när solen sken hela dagen. Jag Alma och Clara gick. Och massa andra vänner var på plats också. Och herregud va roligt vi hade!! Vilken kick man får av att vara på sådana event asså! Jag ville aldrig gå därifrån haha. Jag var så stolt också när Sebbe kom upp och spelade. Han är fan den bästa Dj.n jag någonsin hört! Lite sjukt bara att se sitt eget efternamn uppspäckat (vet ikke om det är ett ord haha) över hela stadion. 

Efter Summerbust drog vi vidare till Cafe Opera och sedan White Room. Men väl där dog jag typ i baren. Jag hade knappt sovit någonting kvällen innan så jag höll verkligen på att somna i baren. Så jag drog hem.

MEN SJUKT KUL HADE JAG PÅ DAGEN IALLAFALL!! 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *