MORNING INSPIRATION

Godmorgon bloggen! Jag har dock varit vaken sedan kl 10.00 idag. Jag hade tänkt ta en powerwalk imorse men jag har fått sånna sjukt stora blåsor på mina hälar efter gårdagens powerwalk så det går ikke att gå med gympaskor. Så det var det….. Jag får väl göra lite situps och benböj senare istället! 

Jag och mamma ska snart ut till mormor och morfar och fira att morfar fyller hela 76 år!! Han känns verkligen inte som 76 år. Han är så himla ung i sinnet och har sån rolig humor. Dessutom är han så pigg också. Men innan det ska vi såklart förbi äckliga Butrix. Jag hatar Butrix nu haha! Kommer ALDRIG  gå in där igen efter denna gång!! Jag vet att det är mitt fel men jag hatar ändå stället! 

Men ni får njuta av lite sommar inspiration medans. 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *