Playtime

Nu har jag kommit tillbaka hem efter en riktig lekdag med Kit. Nästan direkt när han vaknade gick vi ner till parken en bit bort. Där matade vi ankorna, gungade, lekte kurragömma, cyklade och sprang runt överallt. Sen gick vi tillbaka hem och åt lunch samt sprang mellan deras vattenspridare vilket Kit absolut Älskade! Sen tog vi ännu en promenad med hans lilla cykel för att sedan hoppa studsmatta! Det kallar jag en riktig jäkla lekdag! 

Men nu ska jag snart göra lite lunch till mig själv. I know, det är lite sent för lunch men jag åt typ frukost vid 13.00 satt…. 

Här kommer lite pics…


Det tog helt seriöst ca 45 minuter att bara ladda upp den här bilden så jag kör ut den här bilden nu så får resten komma senare 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *