Bad days

Jag har inte mått bra det senaste dygnet. Därför har jag inte bloggat. Vill egentligen inte blogga nu heller för mår fortfarande inte bra (kan tyvärr inte säga varför) men eftersom att vissa av er blir så otroligt sura och säger att jag gör ett dåligt jobb så måste jag väl blogga nu då. Men vad ska jag blogga om?? Jag har legat senaste timmarna och gråtit för det mesta. Har inte riktigt någonting att skriva om då… Och vill helst inte berätta att jag mår dåligt just nu. Men nu vet ni iallafall varför jag varit lite borta.

Och när jag mår dåligt vill jag käka. Men från och med idag är inga onyttiga matbitar som ska passera min min inte! Men hur GOTT vore det inte med en bricka av läckerheterna på bilden ovan!!!! Herregud va hungrig jag blev nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *