GOD DAG LULEÅ

GOD DAG

Är det verklig ett nytt blogginlägg ni ser?! Yes it is! I´m back! Tack för att många av er har varit förstående med att jag behövt lite paus från bloggen. Bara fokuserat på mig och inte behövt tänka på nåt annat. Jag har hängt med vänner och festat en del. Så nu mår jag bra igen. Jag är liksom Bianca igen. Fått tillbaka glöden och blivit mycket mer positiv. Jag kan vara sådär att jag kommer in i depritioner och då mår jag verkligen piss! Men några veckor efter är det plötsligt borta och jag är glad och kan le igen 🙂 

Igår åkte jag med Theo och Linn till Luleå där mamma spelar sin föreställning för tillfället. Är man inte en bra sister or what?! Drar ända hit bara för att de inte ska behöva flyga själva! Fast måste erkänna att det är ganska najs och chilla på hotellrummet med datorn, beställa roomservice och leka med Theo och Linn. Ta det lugnt liksom. 

Men apropå Luleå… Jag är fan en riktig storstads brud. Får panik av att det är så lite folk och så lite som händer här!! Så glad att jag är född i Stockholm ändå. Passar perfekt för mig!! Ta inte illa upp nu ni som inte bor i Stockholm! Älskar bara min stad!! 

Puss på er <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *